reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Nie wytrzymałam i ubrałam łóżeczko :-D napatrzę się i rozbiore żeby się nie kurzyło. Tak patrzę ze jeszcze by się ta firanka przydała żeby nie było widać co jest w szufladzie. Poproszę teściowa to uszyje :-)

no i piękny kącik ;-) widze że karuzela też jest:tak:, ja mam zamontowaną odwrotnie, bo wydawało mi się że będę miec leszy dostęp do maluszka ;-)

reklama
Ja już jestem po ostatnim spotkaniu w szkole rodzenia :) Dziś znów otrzymałam wiele próbek itp.Odebrałam również wyniki GBS i wszystko jest ok ;)

Martina ja ją tak tylko na sztukę zamontowałam ale będzie z drugiej strony bo tak to ciężko dziecko wyciągnąć. Muszę jeszcze m przycisnąć żeby naprawił przewijak i naoliwił sprężyny bo skrzypia przy bujaniu. Mam tylko nadzieję że ta pstrokata ściana nie będzie na małą pobudzająco działala. Jak tapetę wybierałam to nie sądziłam że będę miała drugie dziecko ;-)

Monia czekamy na wieści. Trzymamy kciuki kochana!

Ostatnia edycja:
Martina ja ją tak tylko na sztukę zamontowałam ale będzie z drugiej strony bo tak to ciężko dziecko wyciągnąć. Muszę jeszcze m przycisnąć żeby naprawił przewijak i naoliwił sprężyny bo skrzypia przy bujaniu. Mam tylko nadzieję że ta pstrokata ściana nie będzie na małą pobudzająco działala. Jak tapetę wybierałam to nie sądziłam że będę miała drugie dziecko ;-)

Monia czekamy na wieści. Trzymamy kciuki kochana!

ano widzisz nie zauważyłam że macie łóżeczko z funkcją bujania:sorry2: właśnie my mamy kołyskę w sypialni i zastanawiam się czy blokowac bujanie czy nie, bo boję się żeby mały nie przyzwyczaił sie do dobrego.
a wy korzystaliście z tej funkcji ???

Martina trochę korzystaliśmy jak w nocy się przebudziła a widziałam że nie jest głodna. Ja bym tego łóżeczka nie zamieniła na żadne inne. Też można je zablokować takimi hamulcami i odblokować kiedy się chce bez śrubokrętu.

Marrika ja w komorce nie widze zdjecia :(

Mam kwadratowy brzuch. Mloda tak bolesnie sie wypina. Wczoraj doplacalam prawie 300 zl za lozeczko starszej corki. Pokazalo mi blad karty, dostalam potwierdzenie, ze transakcja odrzucna i zaplacilam karta do innego konta, a pieniadze z pierwszego i tak zeszly. Transakcja widnieje jako nierozliczona, ale kasy brak. Podobno maja do 7 dni na rozliczenie tego i albo wroci, albo reklamacja. Fajnie.

Monia to dobrze że zapis ładny :-)

Ja właśnie do doktorka dzwoniłam i kazał jednak na oddział przyjść w poniedziałek a we wtorek cc. Miało być w środę. Zaczynam się bać :-/ za tydzień o tej porze będę już Aurelke tuliła :-D

reklama
Do góry