reklama
wawka2013
Fanka BB :)
Czarna, Kotulcia: no ja nie chcę rodzić w nocy. Z córką tak miałam. O 23 dostałam skurcze, 5 rano urodziłam. No i już nie usnęłam z tego szoku poporodowego. Więc cały dzień ledwo na oczy widziałam i miałam wszystkiego dość. Wolę jechać na poród wyspana 
Kaśku: co do biustonoszy to ja mam z poprzedniej ciąży z H&M, a koszule do spania mam koszule z allegro po 30 zł za sztukę rozpinane na środku.

Kaśku: co do biustonoszy to ja mam z poprzedniej ciąży z H&M, a koszule do spania mam koszule z allegro po 30 zł za sztukę rozpinane na środku.
Ostatnia edycja:
MonaG1985
Jutro może mnie wypuszcza dostałam leki rozkurczowe więc się uspokoilo i jest ok ;-)
Mam dość czas zasnąć to co dzisiaj miałam w tych szpitalach to przechodzi ludzkie pojęcie żeby pacjentka szukała po oddziałach sprzęt no ktg aż zrobiłam awanturę i mi zrobili zapis
Mam dość czas zasnąć to co dzisiaj miałam w tych szpitalach to przechodzi ludzkie pojęcie żeby pacjentka szukała po oddziałach sprzęt no ktg aż zrobiłam awanturę i mi zrobili zapis
wawka z tym planem na nocny poród to ja żartowałam, nie mam pojęcia jak jest lepiej bo przecież nigdy nie rodziłam
Ale tak sobie teraz myślę, że po nocnym porodzie mąż może być cały czas z nami na położniczym i choćby pomóc zająć się małym a ja mogę się wtedy przespać czy coś a gdyby poród skończył się np. wieczorem to na noc zostaję sama i ani tyle mogę się nie wyspać 
MonaG a możesz jeszcze zmienić szpital czy już masz zaklepane cc w swoim szpitalu? Jak masz porównanie i widzisz że tu jest znacznie lepiej to ja bym została w pf.

MonaG a możesz jeszcze zmienić szpital czy już masz zaklepane cc w swoim szpitalu? Jak masz porównanie i widzisz że tu jest znacznie lepiej to ja bym została w pf.
pscółka i spółka
czarna = dzieci po porodzie są tak umęczone, że też śpią;-)
pscółka i spółka
gosiak - ja nie odespałam, bo ja muszę mieć cicho i ciemno, ale Szymek a i owszem sporo godzin pociągnął

reklama
A mi to obojętnie kiedy byle szybko i sprawnie 
Jutro pakuje torby, bo to juz nie przelewki... Codziennie mowię ze sie spakuje i nic nie robie w tym kierunku...
Dzisiaj poszłam na spacer i tez tak mnie w szyjce zaczęło kluc ze szlam "tip-topkami" niczym pingwin z Madagaskaru...
Jutro pakuje torby, bo to juz nie przelewki... Codziennie mowię ze sie spakuje i nic nie robie w tym kierunku...
Dzisiaj poszłam na spacer i tez tak mnie w szyjce zaczęło kluc ze szlam "tip-topkami" niczym pingwin z Madagaskaru...
Podziel się: