reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

O tak Czarną możemy tutaj coś chociaż obejrzeć;-)

Coraz poważniej myślę o zostanit tutaj na cc bo widzę że jest w porządku i opieką ok

reklama
Czarna, Kotulcia: no ja nie chcę rodzić w nocy. Z córką tak miałam. O 23 dostałam skurcze, 5 rano urodziłam. No i już nie usnęłam z tego szoku poporodowego. Więc cały dzień ledwo na oczy widziałam i miałam wszystkiego dość. Wolę jechać na poród wyspana :tak:

Kaśku: co do biustonoszy to ja mam z poprzedniej ciąży z H&M, a koszule do spania mam koszule z allegro po 30 zł za sztukę rozpinane na środku.

Ostatnia edycja:
Ja tak jak Wawka mam staniki z h&m do karmienia i są super. Koszule mam z biedronki i z allegro ale te z biedronki wg mnie o wiele lepsze gatunkowo. Piżame też mam z biedronki i też super jest.

MonaG: to zostawią Ciebie już do rozwiązania w tym szpitalu czy jest szansa, że Ciebie wypuszczą jeszcze przed porodem? Super, że szpital ok. To jest najważniejsze.

Jutro może mnie wypuszcza dostałam leki rozkurczowe więc się uspokoilo i jest ok ;-)

Mam dość czas zasnąć to co dzisiaj miałam w tych szpitalach to przechodzi ludzkie pojęcie żeby pacjentka szukała po oddziałach sprzęt no ktg aż zrobiłam awanturę i mi zrobili zapis

wawka z tym planem na nocny poród to ja żartowałam, nie mam pojęcia jak jest lepiej bo przecież nigdy nie rodziłam :happy2: Ale tak sobie teraz myślę, że po nocnym porodzie mąż może być cały czas z nami na położniczym i choćby pomóc zająć się małym a ja mogę się wtedy przespać czy coś a gdyby poród skończył się np. wieczorem to na noc zostaję sama i ani tyle mogę się nie wyspać :baffled:

MonaG a możesz jeszcze zmienić szpital czy już masz zaklepane cc w swoim szpitalu? Jak masz porównanie i widzisz że tu jest znacznie lepiej to ja bym została w pf.

Oo tak pscilka ma racje :) ja urodzilam tuz przed 9 rano i odespalam zarowno w dzien nie mowoac juz o nocy. Nastepnego dnia bylam jak nowo narodzona.

Zaraz mi szyjka eksloduje chyba :/

reklama
A mi to obojętnie kiedy byle szybko i sprawnie :)
Jutro pakuje torby, bo to juz nie przelewki... Codziennie mowię ze sie spakuje i nic nie robie w tym kierunku...
Dzisiaj poszłam na spacer i tez tak mnie w szyjce zaczęło kluc ze szlam "tip-topkami" niczym pingwin z Madagaskaru...

Do góry