reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Mój nie ma gdzie, mamy tylko niewygodny narożnik ze skory, w zimie zimno a w lecie dupsko sie klei- wogole sie nie rozkłada ;/
Narazie śpi, niech korzysta:) ja sie dopiero umyłam i nawalilam tonę balsamu na te moje rozstępy... :/
Deszcz pada, pogoda zachęcająca do spania a tu zonk:(
Babina zazdroszczę ze śpicie osobno:(

reklama
Garmelka - tylko u mnie już 36 tc, więc to niekoniecznie kluska ;)
Pewno będą większe na tym etapie, bo nasz jest długi i szczupły i ma dobić według gina 3500 g, więc w sam raz. Jak się zdziwiłam, że już 3 kg, to gin powiedział, że na jego oko jest idealnie wagowo.

Ta główka mnie przeraża. Teraz ta nibyśrednica ma 9,4 cm. To jak ona przejdzie :/

Cyntia 3500 to do rodzenia idealnie :-) a główka się nie martw, zawsze jest jakaś granica błędu na usg. Będzie dobrze. Najważniejsze że Adrianek zdrowy i niebawem będziesz go tuliła. Ostatnia prosta przed nami :-) ja dzisiaj zaczynam 9 m-ąc :-) jeśli zrobi mi dr cc właśnie 24go to zostało mi 3,5tyg! Szok :-D

Dzien dobry...
Muli mnie:( zauważyłam od kilku dni ze po zielonej herbacie jest mi niedobrze... A do tej pory wszystko było ok, piłam ją i wode bo to jedyne napoje po których nie miałam zgagi, bądź jej nie potegowaly... A teraz zaraz chyba polecę do łazienki i ja oddam:/ co jest grane?
Nocke mam wyciętą, bede odsypiac pół dnia... Mój M tak chrapał ze nie sądziłam ze tak wogole potrafi... :(

Witam

Miałam jechać porobić badania krwi i moczu ale tak mi się nie chce ze chyba to zostawię na inny dzień.
Taka fajna pogoda do spania a spać nie idzie. Już nie wiem jak się położyć żeby mi było dobrze.

Magda6- faktycznie;) Twój jest bezkonkurencyjny :)

Wlasnie zwymiotowalam:( nie wiem czy któraś z Was ostatnio to robiła ale jest na maxa niewygodnie z tym dużym brzuchem zgiąć sie nad klozetem... Dobrze ze M jeszcze w domu to mi z krzesłem przybiegł...
Jadłam wczoraj sałatkę z odrobina grzybkow marynowanych, myślicie ze to pó niej mam takie rewolucje ?

atu - poczekaj jeszcze ze 3 tygodnie z tą dynią, może być idealna na rozkręcenie akcji porodowej:tak::-D

cyntia - u mnie były podobne odchyły i o ile nóżki faktycznie nadal ma krótkie, to z główką nie sprawdziło się, była mniejsza:tak:. Lekarz niestety prawdę powiedział, reguły nie ma, ale te po sterydach to raczej płucka dają radę:tak:

reklama
dzień dobry wszystkim przyszłym mamusiom:)
Garmelka, to całkiem możliwe że po grzybkach Cię rusza... W poprzedniej ciąży miałam tak samo:) też po grzybkach i też pod sam koniec ciąży. Teraz musiałam zrezygnować z pomidorów, a uwielbiam... jakieś 2 tygodnie temu dostałam takich torsji że aż wymroczyny na powiekach i w oczach miałam...

Do góry