reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Mój nie ma gdzie, mamy tylko niewygodny narożnik ze skory, w zimie zimno a w lecie dupsko sie klei- wogole sie nie rozkłada ;/
Narazie śpi, niech korzysta:) ja sie dopiero umyłam i nawalilam tonę balsamu na te moje rozstępy... :/
Deszcz pada, pogoda zachęcająca do spania a tu zonk:(
Babina zazdroszczę ze śpicie osobno:(

reklama
Garmelka - tylko u mnie już 36 tc, więc to niekoniecznie kluska ;)
Pewno będą większe na tym etapie, bo nasz jest długi i szczupły i ma dobić według gina 3500 g, więc w sam raz. Jak się zdziwiłam, że już 3 kg, to gin powiedział, że na jego oko jest idealnie wagowo.

Ta główka mnie przeraża. Teraz ta nibyśrednica ma 9,4 cm. To jak ona przejdzie :/

Cyntia 3500 to do rodzenia idealnie :-) a główka się nie martw, zawsze jest jakaś granica błędu na usg. Będzie dobrze. Najważniejsze że Adrianek zdrowy i niebawem będziesz go tuliła. Ostatnia prosta przed nami :-) ja dzisiaj zaczynam 9 m-ąc :-) jeśli zrobi mi dr cc właśnie 24go to zostało mi 3,5tyg! Szok :-D

Dzien dobry...
Muli mnie:( zauważyłam od kilku dni ze po zielonej herbacie jest mi niedobrze... A do tej pory wszystko było ok, piłam ją i wode bo to jedyne napoje po których nie miałam zgagi, bądź jej nie potegowaly... A teraz zaraz chyba polecę do łazienki i ja oddam:/ co jest grane?
Nocke mam wyciętą, bede odsypiac pół dnia... Mój M tak chrapał ze nie sądziłam ze tak wogole potrafi... :(

Witam

Miałam jechać porobić badania krwi i moczu ale tak mi się nie chce ze chyba to zostawię na inny dzień.
Taka fajna pogoda do spania a spać nie idzie. Już nie wiem jak się położyć żeby mi było dobrze.

Magda6- faktycznie;) Twój jest bezkonkurencyjny :)

Wlasnie zwymiotowalam:( nie wiem czy któraś z Was ostatnio to robiła ale jest na maxa niewygodnie z tym dużym brzuchem zgiąć sie nad klozetem... Dobrze ze M jeszcze w domu to mi z krzesłem przybiegł...
Jadłam wczoraj sałatkę z odrobina grzybkow marynowanych, myślicie ze to pó niej mam takie rewolucje ?

atu - poczekaj jeszcze ze 3 tygodnie z tą dynią, może być idealna na rozkręcenie akcji porodowej:tak::-D

cyntia - u mnie były podobne odchyły i o ile nóżki faktycznie nadal ma krótkie, to z główką nie sprawdziło się, była mniejsza:tak:. Lekarz niestety prawdę powiedział, reguły nie ma, ale te po sterydach to raczej płucka dają radę:tak:

reklama
dzień dobry wszystkim przyszłym mamusiom:)
Garmelka, to całkiem możliwe że po grzybkach Cię rusza... W poprzedniej ciąży miałam tak samo:) też po grzybkach i też pod sam koniec ciąży. Teraz musiałam zrezygnować z pomidorów, a uwielbiam... jakieś 2 tygodnie temu dostałam takich torsji że aż wymroczyny na powiekach i w oczach miałam...

Do góry