reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Chciała bym cos uszyć dla Martynki ale mam dwie lewe ręce ;) dobrze mi idzie wyszywanie kanw ale ostatnio jak skończyła mi sie jedna mulina tak do dzis nie kupiłam i czeka tak na dokończenie juz ze 3 lata. Sa tez ładne kanwy z elementami dziecinnymi i moze jedna wyszyje , oprawie w antyramke i powieszę u Martynki na ścianie ;) nie wielka to rzecz ale serio talentu po babci krawcowej nie odziedziczyłam ;)

Kotulcia mi też tak brzuch twardnieje od jakiegoś miesiąca. Ze czuje jak mi na przepone naciska i jest strasznie twardy. Gin mówi że to przepowiadające tylko ze na moją szyjke wogole nie działają.

Też w piątek popuściłam na grillu lejce i pojadłam niezdrowo więc od wczoraj jak balon jestem opuchnięta :-/

Od 3 dni nie mam zgagi. Może brzuch mi opadł?? Muszę się przyjrzeć w lustrze

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy Wy też walczycie z brakiem apetytu?
Bo ja to w ogóle nie mam ochoty na jedzenie,tak jak z początku...

Wręcz przeciwnie, ciagle jestem glodna. Czuje, ze sporo wrzuce na wagę na tej ostatniej prostej. Moja córeczka chyba usłyszała, ze jej jedynym zadaniem jest teraz magazynowanie tłuszczu i żąda tłustych słodkich węglowodanów. Wczoraj myślałam ze zwariuje jak nie zrobię ciasta kruchego ze sliwkami. Normalnie skóra mnie swedziala i nie mogłam sie na niczym skupić!!!
Chciałabym tylko zaznaczyć, ze mogłaby wziąć gotowy tłuszcz z ud czy tylka na ten przykład.
Ja uważam, za zapasy na karmienie mam porobione, ale mój organizm doszedł do innego wniosku i wpadł w szalenczą panikę.
Nie dość ze dużo od kilku dni jem, to nie mam siły i energii, wiec sie nie ruszam. Na myśl o założeniu butów żeby iść na spacer dostaje zadyszki.

PS. To niestety statystycznie niemożliwe żebyśmy wszystkie urodziły w okolicy 38 tygodnia. Smutne to.

ja tez jem straaaasznie. ale od jutra koniec z tym. Wygladam juz jak prosiak;/ a co do terminu porodu to wydaje mi się on jeszcze taaaaaki odległy. Masakra. A dzisisaj się narobiłam jak wól. Jak mnie ból złapał w dole podbrzusza , to myślałam, że sie niewyprostuje;? ehh przeprowadzki;/ Muszę bardziej uważać.

reklama
Niby przytyłam około 11-12 kilo ale czuje sie z tym dobrze :) bardzo lubię swój ciazowy brzuszek. Jeszcze zostały mi 2 miesiące wiec pewnie za pare tygodni tez bede narzekać ze chciała bym jak najszybciej ;)

Do góry