reklama
MonaG1985
Fanka BB :)
Czarna na Twoim miejscu nie odstawiałabym tabletek- jakby nie było im dłużej maleństwo w brzuszku u mamusi tym lepiej- a magnez i no spa często pomagają donosić jak najdłużej a pod prześcieradełko podłóż sobie podkład w razie jakby ci się prędko zaczęło
Cyntia podziwiam Cię za szycie ręczne Ja planuję uszyć cosik takiego - ale będę zakładać ochraniacz jak młoda urośnie troszkę Narazie niepotrzebny
tam są różne fakturki wszyte, materiały, metki itp. itd
Jest wykonany z polarku i jak już będę zamawiać polarek to chcę coś takiego bo proste jeśli chodzi o zrobienie wykroju itp
tam są różne fakturki wszyte, materiały, metki itp. itd
Jest wykonany z polarku i jak już będę zamawiać polarek to chcę coś takiego bo proste jeśli chodzi o zrobienie wykroju itp
Załączniki
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze. Ja mam jakies zalamanie nerwowe. Do porodu zostaly mi dwa miesiace i mam wrazenie, ze nie wytrzymam... Strasznie zle sie czuje w porownaniu z poprzednia ciaza. Ruch dziecka przy polozeniu miednicowym to koszmar. Strasznie mnie boli w dole brzucha. Zgage mam taka, ze nie moge sie polozyc, bo wszystko wlewa mi sie do gardla, a po domu biega poltoraroczne dziecko, ktore dzis rozbilo sobie glowe na placu zabaw... przepraszam, ze tak narzekam. Chcialabym za max. 4 tygodnie urodzic, czyli w 36 tc...
katinka84
Katinka - dałaś czadu! Extra Ci wyszedł ten obraz, a wiem, że wcale łatwo nie jest malować na płótnie. Próbowałam z kiepskim efektem. Malowalas akrylami czy olejnymi?
Ten akurat jest akrylami, mam zamiar częściej malować. Spodobało mi się. Od poniedziałku biorę się za kartki do wysłania jak mały się urodzi, takie z informacją i zdjęciem małego dla rodziny i znajomych. To wszystko to tak w ramach oderwania się od remontu.
enya81
Cyntia w miarę rozwoju ciąży rosną D-dimery i Fibrynogen. I nie ma dla nich granic w ciąży. Ja wcześniej do 25 tc często je badałam, robiłam też PT, TT, APTT i czas krzepnięcia. A teraz uznałam że to nie ma sensu. Też mam zamiar odstawić acard w 35tc tym bardziej że mogę urodzić w 37tc;-)
Katinka piękne dzieło, ja mam pełno uznania dla takiego talentu tym bardziej że sama takowego za grosz nie posiadam
Katinka piękne dzieło, ja mam pełno uznania dla takiego talentu tym bardziej że sama takowego za grosz nie posiadam
nika2000
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze. Ja mam jakies zalamanie nerwowe. Do porodu zostaly mi dwa miesiace i mam wrazenie, ze nie wytrzymam... Strasznie zle sie czuje w porownaniu z poprzednia ciaza. Ruch dziecka przy polozeniu miednicowym to koszmar. Strasznie mnie boli w dole brzucha. Zgage mam taka, ze nie moge sie polozyc, bo wszystko wlewa mi sie do gardla, a po domu biega poltoraroczne dziecko, ktore dzis rozbilo sobie glowe na placu zabaw... przepraszam, ze tak narzekam. Chcialabym za max. 4 tygodnie urodzic, czyli w 36 tc...
Gnagna wytrzymasz kochana, wytrzymasz. Ja tez mam takie dni, ze myśle ze dłużej nie dam rady i marze żeby urodzić w tym 36 tc. Miesiąc temu poszłam nawet do psychiatry i psychologa bo bałam sie, ze sie załamie ta bezsilnoscia i tym ze tak strasznie przechodzę ta ciążę. Ale my kobitki jesteśmy silne, to dlatego nam przypadła taka rola. Damy radę, spojrz na to od tej strony jeszcze tylko dwa miesiące
A próbowałas na Zgage pić mleko! Jak mnie tylko zaczyna palić zgaga to wystarczy mi łyk zimnego mleka i przez przynajmniej pól godziny mam spokój. Mój niuniek tez w położeniu miednicowym, na szczescie oszczędza mamusie i kopie z wyczuciem
reklama
katinka84
Głowa do góry, teraz to tylko z górki. Pomyśl sobie że już 7 miesięcy za tobą. Trzymam kciuki.
Pierwsze jest z 3 kwietnia a drugie z 26 sierpnia, ale różnica!!!
Załączniki
Podziel się: