reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Cyntia to prawda ze dzieci lubią metki. Moja uwielbiała. Miała nawet taka zabawkę Pan Metka i strasznie go maltretowala :-)

Dziewczyny a powiedzcie mi bo nie pamiętam jakie czopki kupić. Córce podaje 250 ale dla maluszka to jakie?

ja mam takie:

Paracetamol, czopki (dla niemowląt), 50 mg, 10 szt - Portal Dbam o Zdrowie

Dziewczyny, o co chodzi z tymi metkami?

to chyba chodzi o te metki kolorowe, o różnej fakturze wystające z kocyków zabawek itd

np tu są zabawki z metkami :

Zabawki z metkami dla dzieci, kocyk z metkami Label Label

Albo wpisz w google "kocyk z metkami" - takie minikocyki zamierzam porobić.

Teraz jestem na etapie maty i przeklinam pod nosem, bo ręcznie to idzie i idzie.... :/

Cyntia a właśnie miałam napisać że od bodajże 1.09 maszyna Singer z opcją chyba 32 ściegów za 366zł w lidlu będzie.
Po dzisiejszych kurtkach dla dorosłych i dzieci mój mąż powiedział że już wie co to komuna - ludzie się zabijali, on był wbity w szklane drzwi:szok: i ludzie brali po 10-15 kurtek bez przymierzania i do kasy biegli;) Ma filmik i ja tyle osób w sklepie naraz jeszcze nie widziałam:p No ale fakt kurteczki fajne on sobie kupił i młodemu - ja nie preferuję stylu sportowego;)

reklama
rjoanka - dziwne, że masz brać do końca. Jak ciąża donoszona będzie to po co ją przedłużać?

Madzia - ja tam widzę, że Leko są w Gemini;-)

Leko do dezynfekcji saszetki 10 sztuk - Artykuły higieniczne | AptekaGemini.pl

martina - u mnie dzisiaj pomidorowa, ale z makaronem. Pierwsza w życiu, a 34 lata na karku:-D. Nam też przy stosowaniu Octaniseptu długo kikut nie chciał odpaść (28 dni), a przestawiliśmy się na spirytus z wodą w proporcji 2:1 i po kilku dniach było po problemie. Tym razem pierwszy tydzień będę używała octanisept, żeby nie piekło, a potem heja spirytus:-D.

Do góry