reklama
martina969
Filipowa mama
Cyntia to prawda ze dzieci lubią metki. Moja uwielbiała. Miała nawet taka zabawkę Pan Metka i strasznie go maltretowala :-)
Dziewczyny a powiedzcie mi bo nie pamiętam jakie czopki kupić. Córce podaje 250 ale dla maluszka to jakie?
ja mam takie:
Paracetamol, czopki (dla niemowląt), 50 mg, 10 szt - Portal Dbam o Zdrowie
Dziewczyny, o co chodzi z tymi metkami?
to chyba chodzi o te metki kolorowe, o różnej fakturze wystające z kocyków zabawek itd
np tu są zabawki z metkami :
Zabawki z metkami dla dzieci, kocyk z metkami Label Label
martina969
Filipowa mama
Albo wpisz w google "kocyk z metkami" - takie minikocyki zamierzam porobić.
Teraz jestem na etapie maty i przeklinam pod nosem, bo ręcznie to idzie i idzie.... :/
podziwiam cię z tą matą to już naprawdę wyższa szkoła jazdy ;-)
Cyntia a właśnie miałam napisać że od bodajże 1.09 maszyna Singer z opcją chyba 32 ściegów za 366zł w lidlu będzie.
Po dzisiejszych kurtkach dla dorosłych i dzieci mój mąż powiedział że już wie co to komuna - ludzie się zabijali, on był wbity w szklane drzwi i ludzie brali po 10-15 kurtek bez przymierzania i do kasy biegli Ma filmik i ja tyle osób w sklepie naraz jeszcze nie widziałam No ale fakt kurteczki fajne on sobie kupił i młodemu - ja nie preferuję stylu sportowego
Po dzisiejszych kurtkach dla dorosłych i dzieci mój mąż powiedział że już wie co to komuna - ludzie się zabijali, on był wbity w szklane drzwi i ludzie brali po 10-15 kurtek bez przymierzania i do kasy biegli Ma filmik i ja tyle osób w sklepie naraz jeszcze nie widziałam No ale fakt kurteczki fajne on sobie kupił i młodemu - ja nie preferuję stylu sportowego
A liczyłam na to że zakupię sobie taką kurtałkę na jesienne spacery ale z tego co czytam pewnie nie ma po co już jechać
Nie wiem jak u was ale ja właśnie byłam w Pruszkowie w Lidlu i jest jeszcze duży wybór tych kurtek więc warto jechać i sprawdzić
reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
rjoanka - dziwne, że masz brać do końca. Jak ciąża donoszona będzie to po co ją przedłużać?
Madzia - ja tam widzę, że Leko są w Gemini;-)
Leko do dezynfekcji saszetki 10 sztuk - Artykuły higieniczne | AptekaGemini.pl
martina - u mnie dzisiaj pomidorowa, ale z makaronem. Pierwsza w życiu, a 34 lata na karku. Nam też przy stosowaniu Octaniseptu długo kikut nie chciał odpaść (28 dni), a przestawiliśmy się na spirytus z wodą w proporcji 2:1 i po kilku dniach było po problemie. Tym razem pierwszy tydzień będę używała octanisept, żeby nie piekło, a potem heja spirytus.
Madzia - ja tam widzę, że Leko są w Gemini;-)
Leko do dezynfekcji saszetki 10 sztuk - Artykuły higieniczne | AptekaGemini.pl
martina - u mnie dzisiaj pomidorowa, ale z makaronem. Pierwsza w życiu, a 34 lata na karku. Nam też przy stosowaniu Octaniseptu długo kikut nie chciał odpaść (28 dni), a przestawiliśmy się na spirytus z wodą w proporcji 2:1 i po kilku dniach było po problemie. Tym razem pierwszy tydzień będę używała octanisept, żeby nie piekło, a potem heja spirytus.
Podziel się: