reklama
PoNie wiem ale chyba nie...
A do czego ci takie gaziki ze spirytusem
łożna powiedziała aby kupić,że się przydają.
Mi chodzi o takie https://www.google.pl/search?q=leko...OO7Qaik4HADA&ved=0CDcQ9QEwAQ&biw=1024&bih=467
Ale widzę,że na gemeni nie ma
martina969
Filipowa mama
Dobra mydła nie brałam,podklady te belli ,wkladki nuk bo promocja,
a od goraczki cos brac?Czopki jakies czy nnie ma co?
ja na gorączkę mam paracetamol w czopkach, najszybciej działa i bezpieczny
mizzah współczuje :-(
rjonka fajną niespodziankę mieliście w SR. dajesz przydatne nam informację, więc jak coś jeszcze ci się przypomni to pisz
madzia93 ja zamawiałam zwykłe gaziki nienasaczane, spirytus w domu jak coś mam
ja dzisiaj nawet jako tako funkcjonuje, nawet umyłam okno w salonie, mam nadzieję że to nie żadna cisza prze burzą
u mnie dziś obiad skromny wzięło mnie na pomidorową z ryżem. chciałam coś na szybko, bo jak wróci mąż z pracy jedziemy do przedszkola Filipka na zakończenie, od wtorku szkoła :-)
martina969
Filipowa mama
teraz do pepka nie uzywa sie tych gazikow.Ja bynajmniej nie mam zamiaru
tutaj zaleca się przemywanie pępka tylko wodą
przy Filipku używałam Octenisept i szczerze nie wiem czy przez niego czy taka natura ale bardzo długo nam się goił pępek, teraz nie kupowałam żadnych takich specyfików
babina- jesli z poleconym to napisze do kobiety aby podala Ci numer przesylki i znajdziesz bez problemu gdzie jest
garmelka - no niestety takie sytuacje czesto maja miejsce
Mizzah - wyrazy wspolczucia :-(ja uzwam bio-oil i jestem zadowolona. Kupilam w pierwszej ciazy ok 6 miesiac jak wydawalo mi sie ze robi mi sie jakis rozstep. I nic wogole nie wyszlo. teraz tez samruje profilaktycznie na wieczor. Troche sie to wchlania wiec trzeba z gloym brzuchem polatac
martina - ja przemywalam wlasnie woda i doslownie ze 2 razy spryskalam Octeniseptem i odpadl na kikucik po 4 dniach juz. Oby i teraz bylo tak szybko bo mi ten zapaszek przeszkadzal
garmelka - no niestety takie sytuacje czesto maja miejsce
Mizzah - wyrazy wspolczucia :-(ja uzwam bio-oil i jestem zadowolona. Kupilam w pierwszej ciazy ok 6 miesiac jak wydawalo mi sie ze robi mi sie jakis rozstep. I nic wogole nie wyszlo. teraz tez samruje profilaktycznie na wieczor. Troche sie to wchlania wiec trzeba z gloym brzuchem polatac
martina - ja przemywalam wlasnie woda i doslownie ze 2 razy spryskalam Octeniseptem i odpadl na kikucik po 4 dniach juz. Oby i teraz bylo tak szybko bo mi ten zapaszek przeszkadzal
martina969
Filipowa mama
Martina farmaceutka znajoma mowila ze byla kiedys taka pani w aptece i narzekala na ten oncisept,ze strasznie dlugo sie pepek goil,i jakis stan zapalny sie zrobił.
Ja zamierzam aby myc i suszyc.
no i u nas też długo się goił, nie byłam z niego zadowolona więc dlatego teraz też przemywam, suszę i zobaczymy
reklama
Cyntia to prawda ze dzieci lubią metki. Moja uwielbiała. Miała nawet taka zabawkę Pan Metka i strasznie go maltretowala :-)
Dziewczyny a powiedzcie mi bo nie pamiętam jakie czopki kupić. Córce podaje 250 ale dla maluszka to jakie?
Dziewczyny a powiedzcie mi bo nie pamiętam jakie czopki kupić. Córce podaje 250 ale dla maluszka to jakie?
Podziel się: