reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Dobra mydła nie brałam,podklady te belli ,wkladki nuk bo promocja,
a od goraczki cos brac?Czopki jakies czy nnie ma co?

ja na gorączkę mam paracetamol w czopkach, najszybciej działa i bezpieczny

mizzah współczuje :-(

rjonka fajną niespodziankę mieliście w SR. dajesz przydatne nam informację, więc jak coś jeszcze ci się przypomni to pisz :tak:

madzia93 ja zamawiałam zwykłe gaziki nienasaczane, spirytus w domu jak coś mam:-D

ja dzisiaj nawet jako tako funkcjonuje, nawet umyłam okno w salonie, mam nadzieję że to nie żadna cisza prze burzą

u mnie dziś obiad skromny:-p wzięło mnie na pomidorową z ryżem. chciałam coś na szybko, bo jak wróci mąż z pracy jedziemy do przedszkola Filipka na zakończenie, od wtorku szkoła :-)

Martina farmaceutka znajoma mowila ze byla kiedys taka pani w aptece i narzekala na ten oncisept,ze strasznie dlugo sie pepek goil,i jakis stan zapalny sie zrobił.

Ja zamierzam aby myc i suszyc.

babina- jesli z poleconym to napisze do kobiety aby podala Ci numer przesylki i znajdziesz bez problemu gdzie jest

garmelka - no niestety takie sytuacje czesto maja miejsce :dry:

Mizzah - wyrazy wspolczucia :-(ja uzwam bio-oil i jestem zadowolona. Kupilam w pierwszej ciazy ok 6 miesiac jak wydawalo mi sie ze robi mi sie jakis rozstep. I nic wogole nie wyszlo. teraz tez samruje profilaktycznie na wieczor. Troche sie to wchlania wiec trzeba z gloym brzuchem polatac

martina - ja przemywalam wlasnie woda i doslownie ze 2 razy spryskalam Octeniseptem i odpadl na kikucik po 4 dniach juz. Oby i teraz bylo tak szybko bo mi ten zapaszek przeszkadzal :sorry:

reklama
Cyntia to prawda ze dzieci lubią metki. Moja uwielbiała. Miała nawet taka zabawkę Pan Metka i strasznie go maltretowala :-)

Dziewczyny a powiedzcie mi bo nie pamiętam jakie czopki kupić. Córce podaje 250 ale dla maluszka to jakie?

Do góry