reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Ja dużo sprzedaję na allegro i kupuję w internecie,i już też różne cyrki przechodziłam z pocztą.

Dziewczyny używa któraś bio-oil? jakie opinie?

Ja używałam na początku ciązy jak do brzucha nie mogłam jeszcze nic specjalistycznego dla ciężarówek. Jeżeli chodzi o nawilżenie i elastyczność skóry to oki. Ja osobiście nie przepadam za olejkami i oliwkami dla mnie za długo się wchłaniają więc używałam go może 6 tygodni nie więcej.

reklama
Pscolka, ja magnez i nospe mam brać do końca. Choć wygląda na to ze koniec będzie rychły :-/.
Do szkoły chodzę w szpitalu im. Orlowskiego, bo tam mam plan rodzic.

Przypomniało mi sie jescze ze Zawitkowski mówil, ze jeśli chcemy poklepywac to po pupie ale nie tam gdzie nery tylko zupełnie od dołu, tam gdzie nóżki wyrastają. I polecał odbijać nie tylko na barku, ale też w takiej pozycji, gdzie dziecko jest przewieszone przez nasze udo. Ogólnie zwracał uwagę, żeby robić wszystko na dwie strony, raz na lewo raz na prawo nosić, to nie będziemy musiały fizjoterapeutow oglądać.

Mizzah wspolczuje.

Pomylam podlogi na parterze, bo na parkiecie byly juz czarne plamy i myslalam, ze mi zaraz wody odejda.

Jadla krtoras z Was rybe Amur? Nafaszerowalam ja maslem z czuszka i kolendra i zamierzam upiec w folii. Nie wiem, co z tego bedzie.

Mizzah przykro mi :-(

goska03 dzięki za linka zaraz sobie sprawdzę, na paczce na szczęście jest dobry adres

pscółka mój B. to zawsze miał problemy żeby cos znaleźć, czasem mam wrażenie że on w ogóle nie wie co gdzie w domu jest. Ale ostatnio to jest wybitnie zakręcony. Nie wiem czy to perspektywa tych wszystkich zmian które nas czekają czy co :sorry:

Ja też dziś robię rybkę z piekarnika a na jutro już ugotowałam sobie barszczyk czerwony na zakwasie mmm :happy2:

hehe na TLC leci jakis program o sprzataniu :-D

masakra

Wlasnie zadzwonil dzwonek do drzwi,myslalam ze to moze listonosz z laktatorem,a tu jakis facet sprzedajacy papier toaletowy. Podziekowalam mu i chcialam zamknac drzwi a ten w gadke dlaczego nie chce papieru,przeciez to potrzebna rzecz i oburzony ze wole sobie w sklepie kupic chocby nawet drozszy....co za ludzie :-p

Ostatnia edycja:
Mizzah- współczuje:( przykra wiadomość...

Czarna- mój to nie dość ze nie wie gdzie co jest, to jak czegoś szuka to sie wścieka ze wg niego jest to w Złym miejscu, a jak go informuje co gdzie dałam to ma to w nosie...

Babina- ha hahhaha :) papier toaletowy?? Jaki koles:) pierwsze słyszę:) trzeba było powiedziec ze jestes ekologiczna i masz do tego ściereczki :) kiedyś oglądałam program co sie kiedyś stosowało zanim papier wymyślili:)

No tacy domokrążcy są czasem ciekawi... Do mnie kiedyś zapukała babka która to niby z jakiejś organizacji charytatywnej była ale zanim zdążyła powiedzieć pierwsze zdanie to chciała mi na siłę wejść do mieszkania (bo była bardzo zmęczona i gorąco było :confused:). Na szczęście nie odjęło mi rozumu i zagrodziłam jej drogę, powiedziałam że kilka złotych mogę dać ale rozmowa mnie nie interesuje.

Innym razem był znowu facet, który to robił ankiety o jedzeniu słodyczy. I koniecznie chciał żebym mu poświęciła tylko 30 min. Jak się nie zgodziłam to się obraził i zaczął biadolić jak on ma mieć wyniki w pracy skoro nikt nie chce odpowiadać na jego ankiety.... a co mnie to kurde interesuje :confused:

reklama
Do góry