reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

babina ja bym poczekała aż minie tydzień od wysłania przez nią i wtedy poprosiła o potwierdzenie czy wyjaśnienie sprawy. Te ekonomiczne to jest czasem masakra. Ja ich już nawet nie wybieram.

Ja mam dylemat teraz w drugą stronę... Wczoraj kazałam mężowi wysłać moją paczkę na poczcie bo sprzedałam coś na allegro. Wszystko opisane, podane na tacy. A ten co zrobił? Pomylił miejscowość do której miała iść paczka, tzn na tym papierku który się uzupełnia przy nadaniu wpisał inną też na literę P bo coś mu się pokićkało :wściekła/y: dobrze że chociaż kod pocztowy jest poprawny. I teraz się zastanawiam czy ta paczka dojdzie w dobre miejsce... No jeszcze się przez niego negatywa na allegro dorobię :eek:

reklama
Czarna chyba tak zrobię, poczekam jeszcze a jak co to bede interweniować.
Haha ty to dopiero masz problem... Nie ma to jak faceta posłać, ze to zawsze oni coś muszą namieszać

Hmm tydzień temu kupilam laktator, pisalam dzisiaj do kobity, twierdzi ze w pon go wysłała, tyle ze już czwartek a laktatora nie ma. Mój błąd ze oplacilam zwykła przesyłkę ekonomiczna, a takie lubią ginąć. Nie wiem co zrobić, czy poczekać jeszcze, czy pisać do kobity czy ma jakieś potwierdzenie nadania paczki. Co myślicie

Kochana jeśli wybrałaś przesyłkę zwykła ekonomiczną to nie ma do takich potwierdzenia,jeśli natomiast ekonomiczną poleconą to wtedy jest nr nadania ;)

Wiecie jak na poczcie kradną?
Nie chce nikogo urazić , bo nie wiadomo gdzie kto pracuje- opisuje swoją pocztę. Juz dwa razy mojej mamie paczkę z ciuchami ukradli. Zamawiała od jakiejś pani ze sklepu z drugiego końca polski jakieś ciuchy - paczki ginely. I głupia sprawa bo tamta babka co wysyłała noe wiedziała czy moze moja mama kłamie bo nie chce zapłacić (to było na zasadzie jak sie spodoba to płaci a jak nie to odsyła) az za drugim razem mamuśka zrobiła zadymę na poczcie i na drugi dzien dzwonili do niej ze paczka sie zawieruszyla na magazynie... Niezle co? Pewnie robią w konia takich co łatwo popuszczaja... I tak było z pierwsza przesyłka ktora zaginęła- pewnie czekali czy bedzie afera.
Czarna, Babina/ nie zazdroszczę :/

Dziś u wrześniówek to jakiś rekord chyba padnie ;)

Ja dziś raczej nie będę się udzielac bo nie dość, że nie wyspałam się to nad ranem zmarła moja ciocia :( Przykro mi

Czarna_85 - a na samej przesyłce wpisałaś dobry adres?
jak na papierku "potwierdzenie" co do domu dostajesz takie małe to dojdzie bo z tego nic nie biorą to tylko Twój dowód i najważniejszy tam jest numer na naklejce co pani przykleiła, weź wejdź na stronę :
Śledzenie przesyłek - Tracking | emonitoring.poczta-polska.pl
wpisz numer przesyłki i zobaczysz gdzie jest teraz paczka

babina - tylko pamiętaj że magnez kończy się brać z końcem 36 tygodnia, żeby organizm mógł ćwiczyć do porodu;-). Jak zwykły list (nie polecony) to na pewno żadnego potwierdzenia nie ma i niestety będzie ciężko ustalić czy w ogóle wysłała.

martina - to ja mam fajną położną, pomimo tego że miałam skurcze wywoływane oxy to podała mi znieczulenie od razu jak poprosiłam i to wcale nie zatrzymało rozwarcia. Dzięki temu wyrobiłam się w 4 godz 15 min:tak:

kotulcia - to aż dziw, że jeszcze uchował się na swoim stanowisku ten ordynator:szok:

Mizzah - Mati jest ułożony kręgosłupem po prawym moim boku, więc na lewym leży mi się ok. Współczuję straty cioci:-(

mroczko - fajna brzunia:tak:

marrrika - ale się uśmiałam z tego chodniczka:-D:rofl2:. Twój M ma zdecydowanie złoty medal:tak:. To u mnie za drugą warstwę robił otulacz i tym razem też tak będzie:tak:

cyntia - jak używam zasypki to nie używam kremu;-) i wycieram najpierw ciałko suchą chusteczką do sucha:tak:

garmelka - ale smaka robisz... aż poleciałam sobie zrobić :-D

rjoanka - a chodzisz do szkoły Jeanette? kurcze, mi bez ręcznika nie dało się położyć Szymka na boku, a musiałam mieć pewność, że będzie na boku, bo dużo ulewał:-(

czarna - ha ha, no tak toreb mniej jak szuflad, może da radę:-D. Mój tato jak miał przywieźć mamie buty do szpitala to na wszelki wypadek przywiózł wszystkie:-D

Wysłane było listem poleconym ekonomicznym to może coś tam zdzialam, ale jeszcze poczekam może przyjdzie.
Godna już jestem, mam pierogi z jagodami, chyba sobie ugotuje.
Co to tego magnezu i innych witamin, tabletek mi gin mówiła ze w 37 tyg odstawić wszystko.

Ja dużo sprzedaję na allegro i kupuję w internecie,i już też różne cyrki przechodziłam z pocztą.

Dziewczyny używa któraś bio-oil? jakie opinie?

reklama
Do góry