reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Mój kupił mi magne b6. Tak mu kobita w aptece zachwalila ze najlepszy dla kobiet w ciąży. Ja tam nie wiem, nie znam się na tych specyfikach

hihihi dziewczyny jestescie boskie z ta rezerwacja :tak: ja wrzesien odpuszcze, ale moj by sie ucieszyl jakbym te 2 tygodnie wczesniej w jego urodziny urodzila wiec 11 pazdziernik bylby oki :-D

Czy ktoras z Was jeszcze dowcipnie bierze luteine ?????

Co do uplawow to ja przez cala ciaze w sumie obydwie mialam wiecej, wiec spokojnie to w normie :tak:

U mnie 1 tabletka magnezu ma te 375g, ale po jednej mialam skurcze lydek okropniusieeee w nocy wiec biore 2.... ale to jeszcze przez jakis czas a potem odstawiam magnez

DO pasow nie jestem przekonana, jakos wydaje mi sie ze sciaskaja bebeszki za bardzo ;-)

reklama
Pozniej was doczytam, napisze tylko tak na szybko ze po wizycie jestem. GBS pobrany, mam jutro zawiezc do lab. Malutka wazy juz 2700g :szok:, waga odpowiada 35t2d, wiec o tydzien wieksza. Kazal mi juz nie brac zadnych witamin zeby juz tak nie rosla :-) 10go mam sie pokazac w szpitalu i wtedy mi powie dokladna date cc. Powiedzial tylko ze zrobimy miedzy 24.09 a 1.10. Powiedzial ze dziwi sie ze jeszcze taka dluga i zamknieta szyjka. I ze sie tutaj nie zapowiada na porod naturalny i prawdopodobnie byloby tak jak z corka, ze sn przez 2 dni a potem i tak cc. Nie ma co ryzykowac.

Do góry