reklama
martina969
Filipowa mama
Kupujecie Pas poporodowy Pani Teresy?
a co to takie??? jakaś niedoinformowana jestem???;-)
Proszę zobacz sobie: PANI TERESA® Poporodowy pas brzuszny - Pas poporodowya co to takie??? jakaś niedoinformowana jestem???;-)
martina969
Filipowa mama
Proszę zobacz sobie: PANI TERESA® Poporodowy pas brzuszny - Pas poporodowy
ciekawe, używała któraś????
ciekawe, używała któraś????
No właśnie też jestem ciekawa,i czy jest to bezpieczne itp
hihihi dziewczyny jestescie boskie z ta rezerwacja ja wrzesien odpuszcze, ale moj by sie ucieszyl jakbym te 2 tygodnie wczesniej w jego urodziny urodzila wiec 11 pazdziernik bylby oki
Czy ktoras z Was jeszcze dowcipnie bierze luteine ?????
Co do uplawow to ja przez cala ciaze w sumie obydwie mialam wiecej, wiec spokojnie to w normie
U mnie 1 tabletka magnezu ma te 375g, ale po jednej mialam skurcze lydek okropniusieeee w nocy wiec biore 2.... ale to jeszcze przez jakis czas a potem odstawiam magnez
DO pasow nie jestem przekonana, jakos wydaje mi sie ze sciaskaja bebeszki za bardzo ;-)
Czy ktoras z Was jeszcze dowcipnie bierze luteine ?????
Co do uplawow to ja przez cala ciaze w sumie obydwie mialam wiecej, wiec spokojnie to w normie
U mnie 1 tabletka magnezu ma te 375g, ale po jednej mialam skurcze lydek okropniusieeee w nocy wiec biore 2.... ale to jeszcze przez jakis czas a potem odstawiam magnez
DO pasow nie jestem przekonana, jakos wydaje mi sie ze sciaskaja bebeszki za bardzo ;-)
reklama
Pozniej was doczytam, napisze tylko tak na szybko ze po wizycie jestem. GBS pobrany, mam jutro zawiezc do lab. Malutka wazy juz 2700g , waga odpowiada 35t2d, wiec o tydzien wieksza. Kazal mi juz nie brac zadnych witamin zeby juz tak nie rosla :-) 10go mam sie pokazac w szpitalu i wtedy mi powie dokladna date cc. Powiedzial tylko ze zrobimy miedzy 24.09 a 1.10. Powiedzial ze dziwi sie ze jeszcze taka dluga i zamknieta szyjka. I ze sie tutaj nie zapowiada na porod naturalny i prawdopodobnie byloby tak jak z corka, ze sn przez 2 dni a potem i tak cc. Nie ma co ryzykowac.
Podziel się: