reklama
wawka2013
Fanka BB :)
Ja mam i kołderkę i masę śpiworków. Kołderkę zrobiłam sama, miałam cienką kołdrę dla dorosłych i przycięłam do rozmiaru kołdry dziecięcej, obszyłam ręcznie i mam A używam raczej śpiworki ale jak w nocy jest zimno to czasem narzucę także kołderkę na śpiworek. A na sam początek to dzidzia spała w rożku.
Ania: trzymam kciuki. Leż kochana ale wiem, że w domu to jest też stresujące bo się jest samemu. Będzie dobrze
Ania: trzymam kciuki. Leż kochana ale wiem, że w domu to jest też stresujące bo się jest samemu. Będzie dobrze
Mizzah
Pscolka i Wawka dostałam sporo ubranek od kuzynki i szwagierki, sprawdzałam je przyznam sie5 dość powierzchownie i wrzuciłam do pralki. Dopiero podczas prasowania wyszło, że część ma zatrzaski na pleckach, część ma pourywane zatrzaski w kroku a część ma "dziwne" niespieralne brązowe plamy:/ Osobiście przed oddaniem komuś rzeczy zadalabym sobie chociaż tyle trudnu, żeby sprawdzić co oddaje i w jakim stanie :/
Ania uwazaj na siebie! Jesli lekarz kazał leżeć tp musisz to robić szczególnie właśnie dla maleństwa! Mówił coś o cc?? Najwazniejsze ze maluch juz ma prawie 2 kg to naprawdę dobra waga.
Cyntia pochwal się wózkiem. My na allwgro2 znaleźliśmy sklep ze sklepem stacjonarnym, ceny duuuuuzo tańsze, wiec albo jedo albo tako
Poza tym hola hola co to za typowanie Czy my przypadkiem nie jesteśmy październikowki ?? Przywołuje do porządku.
Korzystając z okazji wetkne się w watek otluaczy itp. Ja mam tylko 1 rożek taki zwykly z wkładem kokosowym. Jakos im bliżej tym bardziej mi się odwidzial więc chcialabym tutaj popytać/ podejrzeć jakie Wy macie? Miekkie? Z wkladem? Polarowe? Bawełniane? Podczepiam się pod pytanie Magdalenki moze spac w rozku ale w swoim łóżeczku?
Druga kwestia fotelik samochodowy: recaro czy maxi cosi? Internet jest dość mylacy....macie już swoje doświadczenia, podzielcie się proszę.
I ostatnie jesli dziecko sie rodzi i mam np. polarowy pajacyk to wkladam cos pod spodem??? Sorry ale ja nie mam na ten temat wiedzy. I na czuja pewnie zrobie ale wole sie podpytac.
Ania uwazaj na siebie! Jesli lekarz kazał leżeć tp musisz to robić szczególnie właśnie dla maleństwa! Mówił coś o cc?? Najwazniejsze ze maluch juz ma prawie 2 kg to naprawdę dobra waga.
Cyntia pochwal się wózkiem. My na allwgro2 znaleźliśmy sklep ze sklepem stacjonarnym, ceny duuuuuzo tańsze, wiec albo jedo albo tako
Poza tym hola hola co to za typowanie Czy my przypadkiem nie jesteśmy październikowki ?? Przywołuje do porządku.
Korzystając z okazji wetkne się w watek otluaczy itp. Ja mam tylko 1 rożek taki zwykly z wkładem kokosowym. Jakos im bliżej tym bardziej mi się odwidzial więc chcialabym tutaj popytać/ podejrzeć jakie Wy macie? Miekkie? Z wkladem? Polarowe? Bawełniane? Podczepiam się pod pytanie Magdalenki moze spac w rozku ale w swoim łóżeczku?
Druga kwestia fotelik samochodowy: recaro czy maxi cosi? Internet jest dość mylacy....macie już swoje doświadczenia, podzielcie się proszę.
I ostatnie jesli dziecko sie rodzi i mam np. polarowy pajacyk to wkladam cos pod spodem??? Sorry ale ja nie mam na ten temat wiedzy. I na czuja pewnie zrobie ale wole sie podpytac.
Ostatnia edycja:
Madziorrek
Dziewczyny, ja wiem ze moje pytanie moze byc naiwne, ale czy na poczatku mozna klaść dziecko spać w rożku?
Cyntia85
Mroczko - Kochana, a czytasz, co piszemy? Bo te objawy/odczucia ciągle się tu przewijają przecież. Masz pewnie skurcze Braxtona-Hicksa Na tym etapie to nawet pożądane
Ja mam twardnienia od maja, a teraz, gdy w zasadzie powinny być, by przygotowywać macicę, to ich prawie wcale nie ma A wcześniej nieraz parę razy w ciągu godziny.
Marrika - kciuki za wizytę
Garmelka - ja kupiłam śpiworek Feretti z długimi rękawami, które można odpiąć rozmiar 100 cm
Taki żółty z kwiatkiem. Jest ciepły. Dałam za niego 45 zł.
Ania - masz też nas Może śniadania Ci nie zrobimy, ale towarzystwa dotrzymamy
Wózek kupiliśmy Tako Acoustic. Wkleję później fotkę. Teraz leżę w wyrku jeszcze
Ja mam twardnienia od maja, a teraz, gdy w zasadzie powinny być, by przygotowywać macicę, to ich prawie wcale nie ma A wcześniej nieraz parę razy w ciągu godziny.
Marrika - kciuki za wizytę
Garmelka - ja kupiłam śpiworek Feretti z długimi rękawami, które można odpiąć rozmiar 100 cm
Taki żółty z kwiatkiem. Jest ciepły. Dałam za niego 45 zł.
Ania - masz też nas Może śniadania Ci nie zrobimy, ale towarzystwa dotrzymamy
Wózek kupiliśmy Tako Acoustic. Wkleję później fotkę. Teraz leżę w wyrku jeszcze
ania1978k
Śpiworek kupię trzeba próbować ale pewnie okaże się że najlepszy będzie rożek i kocyk . kiedyś pisałam, że kupiłam kocyk womar milutki jak wyprałam to już wcale taki milutki nie jest;-( może któraś z WAS poda mi linka do jakiegoś fajnego milutkiego kocyka zastanawiam się nad firmą POOFI, słyszałyście coś o tych kocykach?
ania1978k
Cyntia bez WAS BYM CHYBA OSZALAŁA
reklama
Mizzah
To tyle z puli pytańPscolka i Wawka dostałam sporo ubranek od kuzynki i szwagierki, sprawdzałam je przyznam sie5 dość powierzchownie i wrzuciłam do pralki. Dopiero podczas prasowania wyszło, że część ma zatrzaski na pleckach, część ma pourywane zatrzaski w kroku a część ma "dziwne" niespieralne brązowe plamy:/ Osobiście przed oddaniem komuś rzeczy zadalabym sobie chociaż tyle trudnu, żeby sprawdzić co oddaje i w jakim stanie :/
Ania uwazaj na siebie! Jesli lekarz kazał leżeć tp musisz to robić szczególnie właśnie dla maleństwa! Mówił coś o cc?? Najwazniejsze ze maluch juz ma prawie 2 kg to naprawdę dobra waga. Ja tez jestem sama i nie mam nikogo. Moja mama nie zyje a tesciowa no coz....mamy nie zastąpi. Maz w pracy cale dnie a z ojcem tyle o ile poza tym jest 300 km ode mnie.
Podziel się: