Cyntia a no była chyba że wybrałabyś takie z niskim "podwoziem" to wtedy by się nie zmieściła ale w większości modeli wchodzi. Ja właśnie miałam wcześniej problem ze wszystkimi sprzedawcami na allegro bo albo któryś nie chciał mi dorobić szuflady albo barierek do tapczanika. U Piętrusa znalazłam full opcję ale jak widzisz bez przygód i tak się nie obyło
A naklejki bardzo ładne
pscółka a no owszem bez zgody Ci nic nie zrobią ale co do lewatywy to nie lepiej się zgodzić? no ja się nie znam ale z tego co mówili na SR to po lewatywie raczej nic nie wychodzi przy parciu a bez to zdarza się niestety że dzieciaki razem z "dwójką" wychodzą Więc mając na uwadze poród z mężem to chyba wolałabym mieć ten komfort i zrobić wcześniej... ale chętnie posłucham opinii doświadczonych
A naklejki bardzo ładne
pscółka a no owszem bez zgody Ci nic nie zrobią ale co do lewatywy to nie lepiej się zgodzić? no ja się nie znam ale z tego co mówili na SR to po lewatywie raczej nic nie wychodzi przy parciu a bez to zdarza się niestety że dzieciaki razem z "dwójką" wychodzą Więc mając na uwadze poród z mężem to chyba wolałabym mieć ten komfort i zrobić wcześniej... ale chętnie posłucham opinii doświadczonych
Ostatnia edycja: