reklama
Atu jak tam sytuacja??
Narazie dobrze brzuch mi się bardzo stawia ale czekam zobaczymy co bedzie jakby się pogorszyło i dojdą skurcze to ruszam na IP.
nika2000
Fanka BB :)
Izabella dziekuje :*
Kobitki może komuś sie przyda...
26-27sierpnia są dni super pharm i dla posiadaczy kart sa promocje m.in.: gel do prania jelp 1,4l - 14,99, termometr bezdotykowy microlife nc120 - 49,99 zł, pampersy maxi pack wszystkie rozmiary - 34,99. Dodatkowo za zakupy za mon. 80 zł dostaje sie kupon na 15 zl na kolejne zakupy.
Kobitki może komuś sie przyda...
26-27sierpnia są dni super pharm i dla posiadaczy kart sa promocje m.in.: gel do prania jelp 1,4l - 14,99, termometr bezdotykowy microlife nc120 - 49,99 zł, pampersy maxi pack wszystkie rozmiary - 34,99. Dodatkowo za zakupy za mon. 80 zł dostaje sie kupon na 15 zl na kolejne zakupy.
ruda1991
Witam Czytam was cały czas, ale pisze rzadko....
Na szkole rodzenia położna powiedziała nam, że kąpanie maleństwa w emoliantach jest super ale żeby kąpać co drugi dzień w nich... a co drugi w samej wodzie lub dodac do wody 50 ml ( czyli kieliszek ) swojego mleka Co wy o tym myślicie???
Na szkole rodzenia położna powiedziała nam, że kąpanie maleństwa w emoliantach jest super ale żeby kąpać co drugi dzień w nich... a co drugi w samej wodzie lub dodac do wody 50 ml ( czyli kieliszek ) swojego mleka Co wy o tym myślicie???
katinka84
Madziorrek pięknie wygladasz, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.
Pamiętamy gratulacje i kciuki zaciśnięte. Oby wszystko było dobrze.
Ja dziś troszkę leniuchowałam, troszkę posprzatałam. Jutro zamawiam tapetę, taka mi się podoba i jest w promocji. Co wy na to?
Tapety na ścianę, tapety ścienne - Sklep Internetowy - e-Tapety.com.pl
Jadę dziewczyny do piekarni bo wzięło mnie na świeże kołaczyki, mniam!!!
Hej nie wiem czy mnie kojarzycie jeszcze Cyntia napewno
Pamiętamy gratulacje i kciuki zaciśnięte. Oby wszystko było dobrze.
Ja dziś troszkę leniuchowałam, troszkę posprzatałam. Jutro zamawiam tapetę, taka mi się podoba i jest w promocji. Co wy na to?
Tapety na ścianę, tapety ścienne - Sklep Internetowy - e-Tapety.com.pl
Jadę dziewczyny do piekarni bo wzięło mnie na świeże kołaczyki, mniam!!!
pscółka i spółka
ruda - ja też miałam takie zalecenia tj. żeby co drugi dzień w emoliencie kąpać, z tym że u nas jest AZS. Co do mleczka pierwsze słyszę, ale pewnie nie zaszkodzi
reklama
katinka84
Podziel się: