reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Dzieki... mam nadzieje ze bd ok z tym ze wydaje mi sie ze zaczyna mi sie infekcja ale skonsultuje juz to jak pojde na usg.. dzieki dziewczyny :** trzymam za was kciuki juz malo wam zostalo
Cyntia ja w 8 mc z Zuza tez pragnelam by ja wyciagneli 8m miesiac jest przelomowy a 9 to samo wyczekiwanie wykancza kazdy znak niepokoi czy to juz... mi od 8 mc wydawalo sie ze wody wyciekaja... paranoja ;)

reklama
Dziewczyny sorki że dopiero dzisiaj ale mam straszną kołomyję z przeprowadzką. Zamówiłam takie paski: Paski Ph do badania odczynu w pochwie - 100 szt. (4518036754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Jeszcze nie przyszły ale one właśnie mierzą PH, wody płodowe mają podobno PH powyżej 7. Bo te którymi mierzą w szpitalach są cholernie drogie...

Cieszę się bo odebrałam wypis ze szpitala i jest wszystko OK, nie mam paciorkowca w wymazie a AFI miałam w 31 tc - 11 cm więc git:) Ściskam jeszcze 5 tygodni:-)

Judy u mnie nie wiem jak będzie - jeśli dotrwam to 30.09 powinni mi zdjąć pessar (to będzie 37tc ) a wtedy droga wolna:) Myśle że wtedy w ciągu tygodnia sytuacja się rozwiąże;-)

Ostatnia edycja:
Enya- jak juz nie bedzie passera to znaczy ze ciaza donoszona i nic nie stoi na przeszkodzie zeby rodzic :) ja tylko mam nadzieje ze każda z nas spokojnie dociagnie do tego 36/37 tygodnia zeby maluszki były gotowe do przyjścia na świat ;)

Mizahh super ze wszystko w porządku z malenstwem.

Asiulka gratulacje i powodzenia. Ja w 17 tyg dostałam krwotoku i miałam duzego krwiaka, podczas gdy dzieciatko miało niewiele wiecej niz on. Przez 3 tygodnie lezalam w szpitalu plackiem, wstawalam tylko do łazienki i na badania, nie nosilam nic, uważałam żeby nie napinać brzucha. Po 3 tygodniach po krwiaku już nie było śladu, ale plamilam na brązowy przez jakieś 5-6 tygodni. Lekarz mówił, ze jeśli nie ma żywej krwi to dobrze, to znaczy ze wszystko sie tam oczyszcza.

Enya dzięki za linka tez chyba je sobie zamówie.

A ja jestem już po badaniu. Odetchnelam z ulga. Mimo moich problemów z ciśnieniem przepływy w porządku. Filip rosnie jak na drożdżach, waży prawie 1,7kg.
Coś czuje ze bedzie z niego sportowiec bo taki wygimnastykowany, ze nogi trzyma sobie na głowie hihihi

A to fota mojego Filipa z wczorajszego usg ImageUploadedByForum BabyBoom1408898605.843070.jpg

Sorki za post pod postem ale nie chciało mi dodać zdjęcia do poprzedniego postu.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1408898605.843070.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1408898605.843070.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Nika Przystojniak z Twojego malucha :-)
U mnie dzisiaj jakiś załamanie bo brzuch sie stawia i jak tak będzie dłużej to chyba IP mnie czeka. Juz od jakiejs 13 tak mam co kilka minut twardy a potem trochę spokoju. Wzięłam nospe i magnez. A tak sie cieszyłam bo mąż skończył starszego syna pokoj i jutro popoludniu mieliśmy wnosić meble i układać wszystko a tu sie boję bo jak wyląduje w szpitalu. :-(

Madziorrek ładna sukienka no i brzusio też :-)

Do góry