reklama
ania1978k
Fanka BB :)
U mnie 4 kg na plusie, rozstępów brak do tej pory smarowałam się pharmacerisem a teraz na próbę mam palmersa ...zapach beznadziejny a skoro jeszcze coś ma w składzie szkodliwego to odstawiam...ja tez nie lubie oliwek bo mam wrażenie że jestem od razu brudna
Dziś przyszła do mnie przesyłka z Magmaris allegro , rzeczy fantastyczne:
kocyk Womar mieciutki grubość średnia
Majtki siateczkowe hartmann rewelacja polecam mierzyłam super ;-)
podkłady na łożko tez bardzo fajne z firmy hartmann
koszula do karmienia italian fashion rewelacja kupilam kiedys w biedronce szczerze mówiąc ponosi sie mi szew na biust beznadziejna a ta bawelna super mieciutka ladnie gumeczka wchodzi pod biust naprawde super polecam
Dziś przyszła do mnie przesyłka z Magmaris allegro , rzeczy fantastyczne:
kocyk Womar mieciutki grubość średnia
Majtki siateczkowe hartmann rewelacja polecam mierzyłam super ;-)
podkłady na łożko tez bardzo fajne z firmy hartmann
koszula do karmienia italian fashion rewelacja kupilam kiedys w biedronce szczerze mówiąc ponosi sie mi szew na biust beznadziejna a ta bawelna super mieciutka ladnie gumeczka wchodzi pod biust naprawde super polecam
ania1978k
A i jeszcze jedno;-)dziewczyny uważajcie na skurcze bóle brzucha wiem wiem macica sie przygotowywuje, ale ja na cos takiego dostalam lekarstwo jestem w 31 tygodniu ciązy i mój lekarz powiedział że niestety ale na takie rzeczyj est jeszcze czas i może prowadzic to przedwczesnego porodu w piatek mam w związku z tym pierwsze ktg...więc badzcie czujne
Cyntia85
Sroczka ma te analizy sprzed paru lat i do większości kosmetyków nieaktualne (i może też być tak, że te super zmieniły skład na gorszy) :/
Palmers już całkowicie zmienił skład Jest bez konserwantów i bez parabenow Nawet dostał nagrodę za ten balsam
Ania, Czarna, Pscolka - sprawdźcie same, że to jest już zupełnie inny skład i już nie ma tej toksycznej substancji, więc nie ma co się go bać
Palmers już całkowicie zmienił skład Jest bez konserwantów i bez parabenow Nawet dostał nagrodę za ten balsam
Ania, Czarna, Pscolka - sprawdźcie same, że to jest już zupełnie inny skład i już nie ma tej toksycznej substancji, więc nie ma co się go bać
Ostatnia edycja:
Uwaga!
Chyba z tego lenistwa same głupie rzeczy przychodzą mi do głowy...
A moze nie takie głupie...
A jak to jest po porodzie... Chodzi mi o sprawy łóżkowe... A konkretnie o mleko które wydostaje sie z cycusiów wiadomo ze faceci (przynajmniej mój) zawsze lubił sobie podotykać piersi w trakcie i czy w takiej sytuacji pokarm tryska, leci czy moze trzeba by było mega pougniatać cycorki hehe bo wiem ze niektórym kobietom pokarm leci sam z siebie bez dotykania... Ma któraś jakieś doświadczenia? Šmialo dziewczynki
Chyba z tego lenistwa same głupie rzeczy przychodzą mi do głowy...
A moze nie takie głupie...
A jak to jest po porodzie... Chodzi mi o sprawy łóżkowe... A konkretnie o mleko które wydostaje sie z cycusiów wiadomo ze faceci (przynajmniej mój) zawsze lubił sobie podotykać piersi w trakcie i czy w takiej sytuacji pokarm tryska, leci czy moze trzeba by było mega pougniatać cycorki hehe bo wiem ze niektórym kobietom pokarm leci sam z siebie bez dotykania... Ma któraś jakieś doświadczenia? Šmialo dziewczynki
Garmelka szczerze to nie pamiętam, ale mój też zawsze lubil sie bawić więc pewnie po porodzie też to robił tylko nie tak odrazu ;-)
Tak sobie teraz pomyślałam że jak nasi panowie będą po spragnieni to przynajmniej napić sie będą mogli odrazu
Tak sobie teraz pomyślałam że jak nasi panowie będą po spragnieni to przynajmniej napić sie będą mogli odrazu
Ostatnia edycja:
pscółka i spółka
atu - może akurat na nich nie trafiłam, teraz już nie pamiętam bo porzuciłam ten temat jak zobaczyłam ceny. Poza tym to Góra Kalwaria, ja szukałam w Wawie.
cyntia - niestety na moim Palmersie nie da się sprawdzić czy ten toksyczny składnik jest jeszcze w składzie bo jest zaklejony etykietą z polskim tłumaczeniem na której składu już nie ma... Czy któraś z Was ma niezaklejony skład i może poszukać czy jest Diazolidinyl Urea?
garmalka - niestety leje się bez dotykania, wielokrotnie Szymek się krztusił bo za dużo się lało. Tatuś na jakiś czas poszedł w odstawkę;-);-).
cyntia - niestety na moim Palmersie nie da się sprawdzić czy ten toksyczny składnik jest jeszcze w składzie bo jest zaklejony etykietą z polskim tłumaczeniem na której składu już nie ma... Czy któraś z Was ma niezaklejony skład i może poszukać czy jest Diazolidinyl Urea?
garmalka - niestety leje się bez dotykania, wielokrotnie Szymek się krztusił bo za dużo się lało. Tatuś na jakiś czas poszedł w odstawkę;-);-).
reklama
Garmelka - oj pokarm leci sam nawet przy glupim nachyleniu. Moj jak lubił dotykać tak podczas karmienia nie ryzykowal. No ale ja dlugo nie karmilam
Pscolka - nie ma tego skladnika czcionka co prawda mikroskopijna ale raczej nie pominelam
Martina - ja nie patrze na to ze mieszkamy tu. Jak wymawiaja zle imie synka to poprawiam. Na mnie mowia Gosia co prawda pisza zawsze Gosha , ale wystarczy poprawiac i nikt nie bedzie mial za zle. Ja patrze tez na to ze kiedyswrocimy do pl
Pscolka - nie ma tego skladnika czcionka co prawda mikroskopijna ale raczej nie pominelam
Martina - ja nie patrze na to ze mieszkamy tu. Jak wymawiaja zle imie synka to poprawiam. Na mnie mowia Gosia co prawda pisza zawsze Gosha , ale wystarczy poprawiac i nikt nie bedzie mial za zle. Ja patrze tez na to ze kiedyswrocimy do pl
Podziel się: