reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
U mnie 4 kg na plusie, rozstępów brak do tej pory smarowałam się pharmacerisem a teraz na próbę mam palmersa ...zapach beznadziejny a skoro jeszcze coś ma w składzie szkodliwego to odstawiam...ja tez nie lubie oliwek bo mam wrażenie że jestem od razu brudna

Dziś przyszła do mnie przesyłka z Magmaris allegro , rzeczy fantastyczne:

kocyk Womar mieciutki grubość średnia
Majtki siateczkowe hartmann rewelacja polecam mierzyłam super ;-)
podkłady na łożko tez bardzo fajne z firmy hartmann
koszula do karmienia italian fashion rewelacja kupilam kiedys w biedronce szczerze mówiąc ponosi sie mi szew na biust beznadziejna a ta bawelna super mieciutka ladnie gumeczka wchodzi pod biust naprawde super polecam

A i jeszcze jedno;-)dziewczyny uważajcie na skurcze bóle brzucha wiem wiem macica sie przygotowywuje, ale ja na cos takiego dostalam lekarstwo jestem w 31 tygodniu ciązy i mój lekarz powiedział że niestety ale na takie rzeczyj est jeszcze czas i może prowadzic to przedwczesnego porodu w piatek mam w związku z tym pierwsze ktg...więc badzcie czujne

Sroczka ma te analizy sprzed paru lat i do większości kosmetyków nieaktualne (i może też być tak, że te super zmieniły skład na gorszy) :/
Palmers już całkowicie zmienił skład :) Jest bez konserwantów i bez parabenow :) Nawet dostał nagrodę za ten balsam :)

Ania, Czarna, Pscolka - sprawdźcie same, że to jest już zupełnie inny skład :) i już nie ma tej toksycznej substancji, więc nie ma co się go bać :)

Ostatnia edycja:
Cyntia ja to wiem bo czytałam skład po kupieniu więc nie mam obaw. Stosuję i dla mnie jest super. Lepszy niż Mustela, którą miałam wcześniej a była z 5 razy droższa.

Uwaga! :)
Chyba z tego lenistwa same głupie rzeczy przychodzą mi do głowy... :)
A moze nie takie głupie... ;)

A jak to jest po porodzie... Chodzi mi o sprawy łóżkowe... A konkretnie o mleko które wydostaje sie z cycusiów:) wiadomo ze faceci (przynajmniej mój) zawsze lubił sobie podotykać piersi w trakcie i czy w takiej sytuacji pokarm tryska, leci czy moze trzeba by było mega pougniatać cycorki hehe:) bo wiem ze niektórym kobietom pokarm leci sam z siebie bez dotykania... Ma któraś jakieś doświadczenia? Šmialo dziewczynki:)

Garmelka szczerze to nie pamiętam, ale mój też zawsze lubil sie bawić więc pewnie po porodzie też to robił tylko nie tak odrazu ;-)

Tak sobie teraz pomyślałam że jak nasi panowie będą po spragnieni to przynajmniej napić sie będą mogli odrazu :-D

Ostatnia edycja:
atu - może akurat na nich nie trafiłam, teraz już nie pamiętam bo porzuciłam ten temat jak zobaczyłam ceny. Poza tym to Góra Kalwaria, ja szukałam w Wawie.

cyntia - niestety na moim Palmersie nie da się sprawdzić czy ten toksyczny składnik jest jeszcze w składzie bo jest zaklejony etykietą z polskim tłumaczeniem na której składu już nie ma...:baffled: Czy któraś z Was ma niezaklejony skład i może poszukać czy jest Diazolidinyl Urea?

garmalka - niestety leje się bez dotykania:baffled:, wielokrotnie Szymek się krztusił bo za dużo się lało. Tatuś na jakiś czas poszedł w odstawkę;-);-).

reklama
Garmelka - oj pokarm leci sam nawet przy glupim nachyleniu. Moj jak lubił dotykać tak podczas karmienia nie ryzykowal. No ale ja dlugo nie karmilam ;)

Pscolka - nie ma tego skladnika ;) czcionka co prawda mikroskopijna ale raczej nie pominelam

Martina - ja nie patrze na to ze mieszkamy tu. Jak wymawiaja zle imie synka to poprawiam. Na mnie mowia Gosia co prawda pisza zawsze Gosha , ale wystarczy poprawiac i nikt nie bedzie mial za zle. Ja patrze tez na to ze kiedyswrocimy do pl :)

Do góry