reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
czarna - u mnie teraz poprawa cery. Mati miał ze 3 razy czkawkę, teraz jej znowu nie czuję ciekawe czy to przez to, że znowu się obrócił:baffled:. Szymek potrafił mieć czkawkę kilka razy dziennie, pierwszą zawsze nad ranem jak wzięłam kilka łyków wody:-D.

magdalenka - tylko pamiętaj że sok z buraka musi tak godzinkę postać, bo jak jest taki mocno świeży to może Cię zemdlić albo przeczyścić:-D. Poza tym lepiej go po łyczku pić.

mroczko - podwójne gratulacje:tak:

Dziekuje dziewczynki :) cos czuje ze z mezem zaczniemy produkcje z burakow hehe ;)
Moja czkawkuje co chwila .ale to moze byc tez przez te sterydy.
Mizzah I mroczko wszystkiego naj naj :) milego swietowania :)

Witam po weekendzie...

Magda6m trzymam mocno kciuki;-)

Justine i dołączyłam do Was dziewczyn insulinowych biorę na noc i rano po 2 jednostki i oczywiście dieta waga mi maleje ale brzuszek rośnie w piątek mam wizytę to zobaczę co slychać u mojego synusia..

Od dzis są ubranka dla maluszków w Lidlu..i pościele...szc zerze mówiąc zajrzałam po badaniach ...i kupiłam tylko skrpetki i spodenki...body moim zdaniem słaba jakość...a może ja jestem wybredna...pościel otworzyłam ...taka sobie ...ceny dobre ale mi całkowicie ciuszki nie podeszły ...natomiast kupiłam dla siebie sliczne butki tenisówki różowe PUMY w lidlu;-)))

Mroczko, Mizzah - GRATULACJE i wielu szczęśliwych wspólnie spędzonych lat życia!

Gdy położyłam się spać, młody kopnął mnie chyba w nerkę i oj bolało i to dobrą chwilę. Aż miałam mdłości tak zabolało. To aż tak mogą boleć kopniaczki?

Witam poweekendowow,

niestety nie ma szan aby Was nadrobic :-(

W niedziele pojechalismy na pchli targ i obkupilam jeszcze malutka, takze mamy 2 kombinezony w roznych rozmairach :tak: plus mase sweterkow itp.

Cyntia - kopniaczki moga bolec i to bardzo. Nerka delikatna i unerwiona takze nie dziwiwe sie , ze CIe zabolalao

Ania1978 - u na ste bodziaki byly jakies 2 tyg temu i ja nie narzekam, po praniu sa oki, ja lubie te ubranka z lidla choc za duzo u nas nie ma . Kupilam zarowno Tymkowi jak i dla malutkiej :tak: Faktycznie, ze jakosciowo do np nexta szans nie maja, ale za taka cene jakosc jest naprawde dobra, no i trzeba sie liczyc z tym ze maluszki szybkoo z nih wyrosna ;-)

reklama
Mroczko, Mizzah gratuluję rocznicy ślubu.

Ania też nie jestem fanką bodziaków z Lidla. Te które mam porozciągały się bardzo szybko. Pozostałe ubranka, w szczególności podkoszulki i bluzki z długim rękawem, uważam za bardzo dobre. W zeszłym tygodniu kupiłam dla młodej dwie takie bluzki, spodnie i rajstopy. Za całość dałam poniżej 40 zł. Zachęcam również do odwiedzenia Tesco. W sobotę kupiłam młodej jeansy na różowej podszewce haftowane w motylki za 12 zł (przecenione z 42 zł) oraz podkoszulkę przecenioną na 7 zł. Dla młodszych dzieci też można coś trafić.

U mnie niestety nic dobrego. W czasie remontu poszedł ekran w telewizorze w sypialni, więc jakieś trzy tysiące do tyłu. Potem mąż wyrwał w kuchni segregator śmieci. Mam nadzieję, że jest to kwestia montażu, bo to kolejny tysiąc. Jestem zdołowana, bo mamy ewidentnie pecha, a w tym tygodniu mam USG w III trymestrze i zaczynam się bać.

Do góry