Jak tak dziewczyny, nadal nudno? Bo z rozrywek wieczornych, to my wzięliśmy sie za porządki. Siedzimy i sortujemy dokumenty, faktury i cały ten syf papierowy co sie zebrał przez ostatnie kilka lat. Mąż codziennie wynosi worki śmieci, a miejsca robi sie coraz więcej :-). Kiedy jeśli nie teraz??? Plus dodatkowo to świetnie robi na psychikę, od razu człowiek czuje sie ogarniety i dobrze zorganizowany. No i można robić to w pozycji horyzontalnej. Polecam nudzacym sie :-).
Marzy mi sie kiedyś taki porządny przegląd i czystki w garderobie, ale nigdy mi sie to nie udało. Teraz też nie jest moment, ani nie mogę mierzyć ani figura po ciąży nie jest przewidywalna...no chyba ze przytyje 15 kg, postanowie nie zrzucac i wywale wszystko bo za małe...ale na taki scenariusz nie mam ochoty.
Marzy mi sie kiedyś taki porządny przegląd i czystki w garderobie, ale nigdy mi sie to nie udało. Teraz też nie jest moment, ani nie mogę mierzyć ani figura po ciąży nie jest przewidywalna...no chyba ze przytyje 15 kg, postanowie nie zrzucac i wywale wszystko bo za małe...ale na taki scenariusz nie mam ochoty.