Hej dziewczyny!
Nie lubię poniedziałków :/
Rajani o kurczę to nieciekawie, odpoczywaj jak najwięcej
osa, madziarena gratki 100-dniówki
koreczek truskawy babeczki? mmmmmmmmmmmmmm pycha
Dżaga widzę że intensywnie spędzasz czas, byle nie przesadzić
Malta gratki no to masz wakacje
Antiope fajnie że możecie rozpocząć remoncik i pokoik dziecka
ewelinkowska jak się wali to z każdej strony, ja też jak mam stres to staram się mniej przejmować ale zazwyczaj się nie da :/ oby wszystko się dobrze skończyło
madziarena no to byle do urlopu
żabcia tobie również gratuluje setuni
A ja jestem happy gdyż wczoraj kupiłam 80 ubranek od 0 do 6m, co najmniej połowa nie używana, reszta po 1 dziecku ale nic nie zniszczone i wszystko za 150 zł a ciuszki prze piękne, pod wieczór może zrobię fotki i wkleje
Dziś w nocy zatkało mi ucho i wciąż słyszę na nie może na 10% i nie wiem co z tym zrobić? wczoraj u mnie bardzo wiało więc może dlatego i przejdzie:/
Pozdrawiam was i miłego dnia, u mnie robi się już cieplutko!
Nie lubię poniedziałków :/
Rajani o kurczę to nieciekawie, odpoczywaj jak najwięcej
osa, madziarena gratki 100-dniówki
koreczek truskawy babeczki? mmmmmmmmmmmmmm pycha
Dżaga widzę że intensywnie spędzasz czas, byle nie przesadzić
Malta gratki no to masz wakacje
Antiope fajnie że możecie rozpocząć remoncik i pokoik dziecka
ewelinkowska jak się wali to z każdej strony, ja też jak mam stres to staram się mniej przejmować ale zazwyczaj się nie da :/ oby wszystko się dobrze skończyło
madziarena no to byle do urlopu
żabcia tobie również gratuluje setuni
A ja jestem happy gdyż wczoraj kupiłam 80 ubranek od 0 do 6m, co najmniej połowa nie używana, reszta po 1 dziecku ale nic nie zniszczone i wszystko za 150 zł a ciuszki prze piękne, pod wieczór może zrobię fotki i wkleje
Dziś w nocy zatkało mi ucho i wciąż słyszę na nie może na 10% i nie wiem co z tym zrobić? wczoraj u mnie bardzo wiało więc może dlatego i przejdzie:/
Pozdrawiam was i miłego dnia, u mnie robi się już cieplutko!