reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Witam sie i ja.
Podczytuje tu was ale nie udzielam sie zbytnio problemy osobiste wielkie wiec po co mam smecic. Wczoraj kolo godz 15 wracalam ze sklepu myslalam ze nie dojde do domu taki zlapal mnie bol w podbrzuszu. Doczlapalam sie do domu i odrazu leglam na lozko jak kloda dostalam takiego skurczu bolesnego ktory nawet w pewnym momencie stal sie nerwobolem. Myslalam ze rodze tak bolalo. Do doktorowej dodzwonic sie nie moglam ale przeszlo. Wystraszylam sie ze maly sie nie ruszal ale pozniej odzyl a ja z tego wszystkiego sie przespalam i juz sie to nie powtorzylo. Powiem jej o yym w srode bo pojde po recepte. Ale dzis juz Adas skoczny wiec mam nadzieje ze wszystko dobrze.
Zycze wam milego weekendu.

reklama
ja dzisiaj tylko od siebie:zawstydzona/y:
otwieramy piccolo truskawkowe i swietujemy STUDNIOWKE:-):szok: ale ten czas leci
pozdrawiam was goraco, u mnie dzisiaj imieniny tesciowej, wiec mamy male urwanie.
poczytam co u was jutro i odpisze:-)

osa gratuluje 100 dniówki ....

deli no dzis u mnie nie ma sloneczka ... ale czekam na te słoneczko ...

sony ..... hahahaha nic straconego... ja tez wczoraj robiłam to co mówiłąś tylko sos z tytki....

rajani dobrze ze przeszło..... i dziś juz lepiej ...

carla... naprawde współczuje ...

szcześciara ja pewnie tez bym długo nie poszalała ....

my wczoraj u znajomej na urodzinkach bylismy zrobiła pyszne truskawy babeczki... koreczki roladki no pycha wróciliśmy o 12 w nocy

Dzień dobry dziewczynki.

Carla współczuję Ci tych przeżyć. Taki ktoś nie zasługuje na to, żeby go ojcem nazywać.

Rajani wyobrażam sobie jak się musiałaś wystraszyć przez ten ból. Dobrze, że przeszło. To mogło faktycznie mieć związek z wszystkimi stresami, które ostatnio przeżywasz.

osa gratuluję studniówki :-)

[FONT=&quot]A u mnie wreszcie słonko i cieplej. Szału nie ma, bo tylko 20 stopni, ale lepszy rydz niż nic.[/FONT]

Czesc,

my wczoraj dzień pełen latania mieliśmy.... mąż z rana naprawiał wujowi samochód, pozniej ikea, real po napoje dla szwagierki, fryzjer, wizyta w szpitalu, obiad u wuja, pozniej powrot do domu ogarniecie młodej i pojechałam po zakupy wiec jak wróciłam to padłam ;]
synek szwagierki slodki, zapomnialam że to takie malusie jest :) i pomimo wagi 3400 to straszna chudzinka, chyba nawet moja corka az taka chuda nie była albo już nie pamiętam :D generalnie załamana porodem, naczynka jej na czole popękały i bardziej narzeka na obkurczanie macicy po drugim porodzie.

dzis od rana juz wstawilam pranie, zmywarke, zupe, fasolke, umyłam nowa komode - teraz się wietrzy :)
po obiedzie lecimy do znajomych i wieczorem pewnie znów padne :)

Osa gratuluje 100dniówki :) rannnny ostatnio patrzyłam a było duzo wiecej dni :p

przepraszam ale mam tyle na głowie dzis ze nie mam nawet kiedy poczytac na spokojnie :/

hej i ja miałam zalatny dzien kurde kiedy to lato się zacznie tak na prawdę ??żeby w lipcu w bluzach chodzic ??
upiekłam wczoraj ciasto marchewkowe teraz zajadam do kawy :) rozdałam po troszke i dla mnie kawalindek został ;) mała spi druga mała w brzuchu szaleje
Ja też studiowałam wczesnoszkolna i przedszkolna - ale lic. teraz zastanawiam sie nad mgr gdzies za dwa lata ale nie wiem na jaki kierunek bo pracuje w kadrach i rozliczeniach ...
lecepo mału szykowac sie do koscioła ;) miłej niedzieli !!!
no i 100 dniówki juz sie zaczynaja - super ;))

Witam!!! u nas zimno i wietrznie, brrr... a tu jutro już lipiec się zaczyna. Pojechałam wczoraj z córą do rodziców i pewnie zostaniemy do środy, bo rodzice w domku mieszkają więc Ola więcej się wyhasa, obu tylko jeszcze pogoda była. Objadam się czereśniami i podzieliłabym się z Wami jakbym miała jak.
villandra8 super, że wyniki moczu ok, pewnie krew też będzie w porządku, trzymam kciuki, żeby tak było. No mój na 3 miesiące teraz wyjechał, bo na poród chce być. Pływa na statku i już taki nasz los. Normalnie po 2 miesiące go nie ma, ale za to później 2 miesiące w domku jest :-)
joanna_84 o tak praca w przedszkolu to bardzo ciężka sprawa, ja tam bywam od czasu do czasu, ale tak codziennie to naprawdę ciężka praca
agnieszkaala fajna niespodzianka, rodzice trochę Cię odciążą, mama pewnie pomoże z obiadkami :-)
koreczek83 i znów temat rogalików, pyszotki :-) kusisz, kusisz...
szczęściara13 fajnie, że byłaś na weselu, pewnie się nieźle najadłaś :-)
Rajani ojej, co to za bóle? i skurcze? współczuję. Mam nadzieję, że odpoczęłaś i już jest ok.
Dżaga nie ganiaj tyle, odpoczywaj więcej.

cześć dziewczyny :) wybaczcie ale ja też dzisiaj tylko o sobie... wczoraj troche posprzątałam i później niestety musiałam leżeć bo brzuch zaczął się napinać... co do jogurtów śliwkowych nawet pomagają, dodatkowo jem też jabłka... to i tak plus bo już 3 dni z rzędu mogłam się wypróżnić co nie ukrywam przyniosło ulgę... jednak te dziwne bóle dalej są, no nic trzeba poczekać 11 dni i zapytać lekarza co i jak. Dzisiaj od rana siedzę sama w domu, mąż na zawody strażackie pojechał po 8 i jeszcze go nie ma... no trudno :( dobrze, że mam fajną książkę także nie jest źle :) od poniedziałku przydało by się zacząć uczyć powoli do obrony bo jednak troszkę tego jest a obrona za 2 tygodnie. Zmykam dalej czytać i czekać na męża buziaki dla Was :*

Dzwonilam dzis do mojej doktorowej, powiedziala, ze nie wie skad mogly sie wziasc te skurcze ale najwazniejsze ze sie nie powtorzylo, mam obserwowac i gdyby cos sie dzialo natychmiast dzwonic. i powiedziala tez ze jesli dziecko normalnie sie rusza to zeby sie nie martwic ale musze odpoczywac, odpoczywac i odpoczywac wiec juz chyba do konca czeka mnie kanapa... bo nie daj Boze gdyby cos sie dzialo odrazu szpital.

ide buszowac na allegro, pospisywac ceny, liste co od jakiego sprzedawcy i w lipcu domkne wszystko procz wozka bo w takiej sytuacji nigdy nic nie wiadomo.

milego popoludnia

reklama
Witajcie, uwaga uwaga ogłaszam wszystkie egzaminy już za mną i czas świętować z piccolo . :-) teraz Was troszkę ponadrabiam i chyba zrobię tarte z truskawkami z przepisów na naszym forum ( przepraszam ale nie pamiętam która z Was wstawiała przepis) .
Mogło by się już lato zacząć takie porządne.

Do góry