reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

no wlasnie ja chyba przegiełam z chodzeniem :( nigdy nie miałam tendencji do takich rzeczy... z córka nie miałam a tez duzo chodziłam... ale ta ciąża pod wzgledem odczuc duzo cieżej jest niestety....
no farmaceutka pytała sie czy konsultowałam to z lekarzem... a byłam przeciez dzis tylko po zwolnienie miałam zapytac i zapomniałam :baffled: ale inna powiedziałam że jest jedna specjalnie dla kobiet w ciązy :-D

a u nas na koniec dnia wyszlo sloneczko i nawet cieplutko sie zrobiło :)

córka chyba sobie pęcherz przeziebiła, dałam jej procha oby za kilka dni przeszło, zjadla kolacje i usypia :D

reklama
Witam!!!!

Ja dalej u rodziców więc omija mnie wymyślanie o gotowanie obiadków :-) Muszę chyba zacząć brać coś na skurcze, bo bardzo mnie łapią w łydki w nocy. Mam od pani ginekolog próbkę syropu na skurcze dla kobiet w ciąży więc pewnie wypróbuję. Macie może jakiś sprawdzony lek na te skurcze? trochę zazdroszczę Wam tych poszukiwań w allegro i kompletowania wszystkiego, mnie dużo ominie w tej ciąży, bo większość rzeczy mam po córce :-)

nula1988 niedobrze z tym napinającym się brzuchem, dzidziuś domaga się odpoczynku. Leż i ucz się do obrony, przynajmniej trochę odpoczniesz.
Malta_23 gratulacje zdanych egzaminów, czas wyluzować i trochę odpocząć!!!
ewelinkowska zawsze jest tak, że jak coś się wali to już tak jedno po drugim, ale pamiętaj, że w końcu wszystko się ułoży i będzie dobrze!!!
żabcia_tbg jak ja zazdroszczę Ci tych car bootów. Pamiętam czasy jak mieszkaliśmy na angielskiej wysepce i sama po nich biegałam, uwielbiałam. Dziś Ola ma jeszcze dużo zabawek z car boota, a jak była malutka to miała ich cały ogrom plus ubrania.
bosmanka ale masz fajnie, korzystaj z wypoczynku!!!
nula1988 nie wiem czy bierzesz pod uwagę taką kwestię, ale w lumpexach jest multum pięknych rzeczy dla niemowlaków, niektóre nawet nówki albo jak nówki, wystarczy wyprać, a i tak jak się kupuje w sklepie nowe rzeczy dla tego malucha to trzeba je wyprać.
Wojniczanka_24 witaj na forum!!!

Aniula polecam ASPARGIN 2 tabletki dziennie :) magnez z potasem najlepiej po posiłku :)
zazdroszcze ze nie musisz wymyslać obiadków :D

Ścięło mnie z nog wczoraj wieczorem. Cały dzien sie z łóżka nie podnosze. Nospa daje tyle ze po niej nie boli gdy sie nie ruszam a gdy sie ruszam to boli jak diabli. Pakuje luteine, biore nospe i scopolan i licze na to ze nie trafie do szpitala bo nie wierze ze mnie wypuszcza do 30 tygodnia. Jedna na patologii ciazy ze mnalezala z tym samym od 27 tyg do 31 ja trzymali a potem puscili bo juz moze rodzic

Witajcie. Ja tu nowa I narazie sie zapoznaje z forum oraz z forumowiczkami... Nie mam jeszcze znajomych tu, ale to przyjdzie z czasem. :) mam nadzieje .... Ja mam 24 lata I to moje pierwsze dzieciątko. Ważne ze jest zdrowe i czujemy sie świetnie. Mieszkam w UK. Niedaleko Londynu. Może jest tu jakaś dziewczyna z Purfleet, Grays lub okolic? Byłabym wdzieczna za porady zwiazane z porodem w Basildonie. :) Pozdrawiam Was... Renia

hej kobietki
Wojniczanka - witaj :)
i ja wczoraj przegięłam, dziś już w pracy - jeszcze 3 dni i urlopp !!
Szczęściara właśnie 31 tydz i może rodzić ???
Aniula skórcze to dopiero będą :p
Dżaga ja też w pierwszej ciąży mogłam góry przenosić i nic mi nie było a teraz trochę pochodze i brzuch się stawia :/

Dzień Dobry :)

z rana piękne słoneczko świeci :)))) w końcu kilka dni ma być ciepłych i słonecznych i niby do piątku ma nie padać :D
dziś wybieramy się do koleżanki, my się poopalamy a dzieciaki pobrykają po ogródku :)
wczoraj mloda tak w brzuchu się wiercila że co chwila miałam twardy brzuch do tego czułam że uderza w szyjkę co nie było zbyt miłe... na wieczor wziełam nospe i magnez i sie uspokoiło...

Dzień dobry :) dziś nie pospałam, obudziła mnie kotka, bo jej się bawić chciało.... Zaraz idę zrobić sobie kawkę i śniadanko :)

Zostało mi 100 dni :D

Dżaga skoro ja to Ty też, gratuluję :p

reklama
Do góry