reklama
Dżaga
Fanka BB :)
kolejny aktywny dzień normalnie padam
z rana pojechałam do urzedu odebrać dowód, pozniej po l4, do pracy, do złotych tarasów, do urzedu skarbowego zmienić urząd i dopiero dotarłam do domu ale kolejny kurs na miasto dopiero za miesiac
kupiłam sobie zel na obolałe i ociezałe nogi dla kobiet w ciazy i mam nadzieje ze zdziała cuda ....
zaraz ma wpasc kolega na kawe wiec z młoda zjemy zupke..
mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze.. pogoda sama nie wie czego chce
z rana pojechałam do urzedu odebrać dowód, pozniej po l4, do pracy, do złotych tarasów, do urzedu skarbowego zmienić urząd i dopiero dotarłam do domu ale kolejny kurs na miasto dopiero za miesiac
kupiłam sobie zel na obolałe i ociezałe nogi dla kobiet w ciazy i mam nadzieje ze zdziała cuda ....
zaraz ma wpasc kolega na kawe wiec z młoda zjemy zupke..
mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze.. pogoda sama nie wie czego chce
Wojniczanka_24
Witam. Tez mam termin na październik. :-)
Kamcia2810
Cześć dziewczyny.
W tym tygodniu przyjeżdża pierwsza partia wnuczek do dziadków, więc raczej będę miała mało czasu na udzielanie się na forum, ale będę wszystko grzecznie czytać
Carla przykro mi, że masz takie przeboje i to z najbliższą rodziną.
Rajani też mnie bardzo boli brzuch jak długo chodzę. Ostatnio jak wracałam z rynku to musiałam 2 razy stawać i odpoczywać jak stara babcia (a mam tylko 1km). Szkoda, że mój dupiaty telefon nie dał nam spokojnie ze sobą porozmawiać. Jak będziesz na wizycie to poproś o receptę na nospe- forte.
osa gratuluję minionej studniówki
ewelinowska musisz być dobrej myśli, że wszystko się jakoś ułoży.
żabcia tobie również gratuluję minionej studniówki
Antiope powodzenia w remoncie. My zaczęliśmy w zeszłym tygodniu, teraz przez tydzień będzie postój bo Tomek ma na 2 zmianę. Mam nadzieję, że do sierpnia będzie wszystko gotowe
karoola obyś dostała w końcu te L4. Zaczyna się robić ładna pogoda, więc w końcu zaczniesz cieszyć się wakacjami i oczekiwaniem na dzieciaczka
dżaga jaki żel sobie kupiłaś? Niestety tez muszę się w coś takiego zaopatrzyć .
Wojniczanka witaj wśród nas
W tym tygodniu przyjeżdża pierwsza partia wnuczek do dziadków, więc raczej będę miała mało czasu na udzielanie się na forum, ale będę wszystko grzecznie czytać
Carla przykro mi, że masz takie przeboje i to z najbliższą rodziną.
Rajani też mnie bardzo boli brzuch jak długo chodzę. Ostatnio jak wracałam z rynku to musiałam 2 razy stawać i odpoczywać jak stara babcia (a mam tylko 1km). Szkoda, że mój dupiaty telefon nie dał nam spokojnie ze sobą porozmawiać. Jak będziesz na wizycie to poproś o receptę na nospe- forte.
osa gratuluję minionej studniówki
ewelinowska musisz być dobrej myśli, że wszystko się jakoś ułoży.
żabcia tobie również gratuluję minionej studniówki
Antiope powodzenia w remoncie. My zaczęliśmy w zeszłym tygodniu, teraz przez tydzień będzie postój bo Tomek ma na 2 zmianę. Mam nadzieję, że do sierpnia będzie wszystko gotowe
karoola obyś dostała w końcu te L4. Zaczyna się robić ładna pogoda, więc w końcu zaczniesz cieszyć się wakacjami i oczekiwaniem na dzieciaczka
dżaga jaki żel sobie kupiłaś? Niestety tez muszę się w coś takiego zaopatrzyć .
Wojniczanka witaj wśród nas
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Witam po przerwie:-)
Jeszcze tydzien i mam nadzieje na wolne. Choc z T w domu chyba sie nie nabycze.
Przykro czytac ze koncowka 2 trymestru taka nerwowa, problemy rodzinne, beznadziejne samopoczucie i pogoda tez do bani.
Jutro zaczynam 3 trymestr. Jak ten czas leci.
Carla trzymam kciuki zebyscie nic nie musieli placic.
Ewelina tez nie bardzo umiem sobie radzic ze stresem. Uwazaj na siebie, bo dzieci wyczuwaja nasze nastroje. Wiem ze to nielatwe. A maliny... zrobilas mi smaka.
Antipe powodzenia z remontem. Mnie czeka to nieszczesne poddasze.
Dzaga tez szukam takiego cud-kremu na nogi. Musze sie przejsc do apteki. Wieczorami tez sa takie ciezki i bolace. Wyskoczyly mi nawet 2 pajaczki A ja kurcze mam sklonnsc do zylakow
Bosmanka udanego wypoczynku. Ja poki co to tylko weekend nad morzem i mam nadzieje odbic sobie w sierpniu. Cale 2 tygodnie we Francji. Juz sie nie moge doczekac.
Villa nie mysl tyle. Wiem ze jestes w tym bardzo dobra, ale czasami lepiej przeczekac.
Milego popoludnia:-)
Jeszcze tydzien i mam nadzieje na wolne. Choc z T w domu chyba sie nie nabycze.
Przykro czytac ze koncowka 2 trymestru taka nerwowa, problemy rodzinne, beznadziejne samopoczucie i pogoda tez do bani.
Jutro zaczynam 3 trymestr. Jak ten czas leci.
Carla trzymam kciuki zebyscie nic nie musieli placic.
Ewelina tez nie bardzo umiem sobie radzic ze stresem. Uwazaj na siebie, bo dzieci wyczuwaja nasze nastroje. Wiem ze to nielatwe. A maliny... zrobilas mi smaka.
Antipe powodzenia z remontem. Mnie czeka to nieszczesne poddasze.
Dzaga tez szukam takiego cud-kremu na nogi. Musze sie przejsc do apteki. Wieczorami tez sa takie ciezki i bolace. Wyskoczyly mi nawet 2 pajaczki A ja kurcze mam sklonnsc do zylakow
Bosmanka udanego wypoczynku. Ja poki co to tylko weekend nad morzem i mam nadzieje odbic sobie w sierpniu. Cale 2 tygodnie we Francji. Juz sie nie moge doczekac.
Villa nie mysl tyle. Wiem ze jestes w tym bardzo dobra, ale czasami lepiej przeczekac.
Milego popoludnia:-)
Ostatnia edycja:
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
czesc dziewczynki...
ja dziś dużo za dużo pochodziłam .... ale bylo fajnie dziecko zadowolone ....
wy dziewczyny nie denrwujcie sie co nie które.... porządki spokojnie i nie wszystko na raz ...
buziaczki
ja dziś dużo za dużo pochodziłam .... ale bylo fajnie dziecko zadowolone ....
wy dziewczyny nie denrwujcie sie co nie które.... porządki spokojnie i nie wszystko na raz ...
buziaczki
Dżaga
Paulinek no ja mam wlasnie pajączka na łydce i mam nadzieje ze ta masc pomoze, wstepnie po jednym posmarowaniu widze poprawe wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze
no wysłalam towarzystwo na placyk zabaw mam chwile dla siebie, a tak mi sie chce spac ze chyba sie poloze na chwilke
no wysłalam towarzystwo na placyk zabaw mam chwile dla siebie, a tak mi sie chce spac ze chyba sie poloze na chwilke
reklama
Pannacota
Paulinek Dżaga no właśnie ja też mam chyba skłonność do żylaków, już mi żyły wychodzą, zrobiło się trochę pajączków, muszę spytać w aptece czym to mogę smarować
doczytałam, że tylko lioven. Dzięki Dżaga.
U mnie oberwanie chmury i buuuurza uwielbiam burze...
doczytałam, że tylko lioven. Dzięki Dżaga.
U mnie oberwanie chmury i buuuurza uwielbiam burze...