reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

No niestety takie mamy i nic z tym nie zrobimy dlatego trzeba szukać pozytywów :-), ale wierze, ze w końcu słoneczko zacznie pięknie świecić.

reklama
kolejny aktywny dzień o_O normalnie padam

z rana pojechałam do urzedu odebrać dowód, pozniej po l4, do pracy, do złotych tarasów, do urzedu skarbowego zmienić urząd i dopiero dotarłam do domu o_O ale kolejny kurs na miasto dopiero za miesiac :D

kupiłam sobie zel na obolałe i ociezałe nogi dla kobiet w ciazy i mam nadzieje ze zdziała cuda ....
zaraz ma wpasc kolega na kawe wiec z młoda zjemy zupke..

mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze.. pogoda sama nie wie czego chce o_O

Cześć dziewczyny.
W tym tygodniu przyjeżdża pierwsza partia wnuczek do dziadków, więc raczej będę miała mało czasu na udzielanie się na forum, ale będę wszystko grzecznie czytać :)

Carla przykro mi, że masz takie przeboje i to z najbliższą rodziną.

Rajani też mnie bardzo boli brzuch jak długo chodzę. Ostatnio jak wracałam z rynku to musiałam 2 razy stawać i odpoczywać jak stara babcia (a mam tylko 1km). Szkoda, że mój dupiaty telefon nie dał nam spokojnie ze sobą porozmawiać. Jak będziesz na wizycie to poproś o receptę na nospe- forte.

osa gratuluję minionej studniówki :)

ewelinowska musisz być dobrej myśli, że wszystko się jakoś ułoży.

żabcia tobie również gratuluję minionej studniówki :)

Antiope powodzenia w remoncie. My zaczęliśmy w zeszłym tygodniu, teraz przez tydzień będzie postój bo Tomek ma na 2 zmianę. Mam nadzieję, że do sierpnia będzie wszystko gotowe :)

karoola obyś dostała w końcu te L4. Zaczyna się robić ładna pogoda, więc w końcu zaczniesz cieszyć się wakacjami i oczekiwaniem na dzieciaczka :)

dżaga jaki żel sobie kupiłaś? Niestety tez muszę się w coś takiego zaopatrzyć .

Wojniczanka witaj wśród nas :)

Witam po przerwie:-)

Jeszcze tydzien i mam nadzieje na wolne. Choc z T w domu chyba sie nie nabycze.
Przykro czytac ze koncowka 2 trymestru taka nerwowa, problemy rodzinne, beznadziejne samopoczucie i pogoda tez do bani.
Jutro zaczynam 3 trymestr. Jak ten czas leci:no:.

Carla trzymam kciuki zebyscie nic nie musieli placic.

Ewelina tez nie bardzo umiem sobie radzic ze stresem. Uwazaj na siebie, bo dzieci wyczuwaja nasze nastroje. Wiem ze to nielatwe. A maliny... zrobilas mi smaka.

Antipe powodzenia z remontem. Mnie czeka to nieszczesne poddasze.

Dzaga tez szukam takiego cud-kremu na nogi. Musze sie przejsc do apteki. Wieczorami tez sa takie ciezki i bolace. Wyskoczyly mi nawet 2 pajaczki:szok: A ja kurcze mam sklonnsc do zylakow:no:

Bosmanka udanego wypoczynku. Ja poki co to tylko weekend nad morzem i mam nadzieje odbic sobie w sierpniu. Cale 2 tygodnie we Francji. Juz sie nie moge doczekac.

Villa nie mysl tyle. Wiem ze jestes w tym bardzo dobra:-p, ale czasami lepiej przeczekac.

Milego popoludnia:-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki...

ja dziś dużo za dużo pochodziłam .... ale bylo fajnie dziecko zadowolone ....

wy dziewczyny nie denrwujcie sie co nie które.... porządki spokojnie i nie wszystko na raz ...

buziaczki

Paulinek no ja mam wlasnie pajączka na łydce i mam nadzieje ze ta masc pomoze, wstepnie po jednym posmarowaniu widze poprawe wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze :)

no wysłalam towarzystwo na placyk zabaw :D mam chwile dla siebie, a tak mi sie chce spac ze chyba sie poloze na chwilke :p

reklama
Paulinek Dżaga no właśnie ja też mam chyba skłonność do żylaków, już mi żyły wychodzą, zrobiło się trochę pajączków, muszę spytać w aptece czym to mogę smarować :no:

​doczytałam, że tylko lioven. Dzięki Dżaga.

U mnie oberwanie chmury i buuuurza :) uwielbiam burze...

Do góry