reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

reklama
heyka

chyba trzeba częściej wpadać żeby być na bieżąco :-p

jeśli chodzi o cc to ja najlepiej wspominam nr. 3

mnie też już dopadają bóle i zauważyłam że nie mogę już sobie pozwalać na dłuższe spacery :-( i teraz weź tu nie przytyj dużo bez odpowiedniej ilości ruchu :-p

pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki za Wszystkie :tak::-)

Hejka.
Kamcia co do ciasta i galaretki to można biszkopt dżemem posmarować żeby tak nie wsiąkał, no i wylewać dość tężejącą galaretkę, gdzie w ciepłe dni użyć mniej wody do niej niż zalecają. Biszkopt nie wyciągać z piekarnika za szybko bo opadnie. Zostawić go do ostygnięcia. No i ponoć kobietą w ciąży i w czasie miesiączki wypieki słabiej wychodzą, ale czy to prawda...???:-D

Ewelinkowska no pięknie, łóżeczko śliczne, też o takim myślałam ale całym białym. Brzuszek słodziutki. Bez makijażu, a ślicznie wyglądasz.

Iwona
u mnie też się waga rozkręciła i leci w górę, aż się boję do jakiej wagi dojdzie. No i wczoraj kupiłam spodnie i bluzkę z H&M cena kosmiczna. 159 zł spodnie i 59 koszulka. No ale już moje jeansy ciasne się w pasie zrobiły, chociaż biodrówki.

Takhis dobrze że jest jeszcze ktoś kto tyje;-) i pisze że to norma. Znam też przypadki pomyłki płci, ale zawsze z dziewczynki na chłopaka. Nigdy odwrotnie.

Landrynka pranie:szok: dobrze, że mi przypomniałaś, bo bym cały dzień na kanapie spędziła.:-D

Agnieszkaala Filip ładne imię, znajomi mają syna i wołają Fifi :)

Antiope to prawda, po glukozie nie można chodzić, ale różnie przychodnie respektują.

Tyle co nadrobiłam to odpisałam, resztę na póxniej.

Antiope 40 zł różnicy wiec chyba dasz rade przekonać:)
trzymam kciuki.
Co do zasypiania to mamy wielkie łózko... i da rade sie w 5 tam zmiescic. Ja zajmuje 3/5 a P. sie gniecie na boku... i szybko usypia...

Kamcia nie moj sernik... ale lubie ten rodzaj... lubie ten z rosa bo jest bardzo puszysty. mnie nigdy rosa nie wychodzi.

Agnieszkaala... nie przejmuj sie wagą... nie jest az tak zle.
Trzymam kciuki za wizyte.

Sony nie wiem czy to prawda czy nie z tym pieczeniem ciasta w ciazy i podczas okresu. ale moze cos?

Nawcinałam sie grapefriuta i młody szaleje... Czekam jeszcze chwile i jade po mata do szkoły. dzis ma pierszy raz trening pilki noznej..

Hej panny

Wróciłam z Łodzi - tam nie bardzo mogłam podczytywać Was na bieżąco bo internet mojej mamy zamulał!
I jak widzę ile tego - to raczej już nie nadrobię.

Może jakaś dobra duszyczka zrobi mi streszczenie najważniejszych wydarzeń tygodnia, co? :)
Coś interesującego mnie ominęło?

Ja mam niezłego niusa w wątku zakupowym :szok:

Bosmanka... streszczenie... hmmm nie da rady. Wszystko by swoje emocje straciło:)
Czytaj czytaj dasz rade nadrobić jak zwykle.
Co kupiłaś?

Edit: My wrócilismy ze szkoły... wiesci z boiska... Mat sie poryczał: mamo a ty dlaczego nie chciałas przyjsc popatrzec jak w piłe gram.
No i musze chodzic na treningi ogladac...

he dziewczyny!

Iwona zdrówka i daj znać jak poszło na usg :) trzymam kciuki za córę :)
Pannacota zazdroszczę że już sobie odpoczniesz :)
Kamea ehhh co chwile słucham w tv o powodziach i od tylu lat to samo, pieniędzy brakuje a potem jeszcze większe trzeba wypłacać i ludzie tracą cały dorobek życia w jednej chwili :( zdrówka dla Kuby

mój D. jest trochę zacofany w technice, mojego lapka otwiera tylko żeby pograć, coś oglądnąć, ewentualnie poczytać i całe szczęście bo mój lapek to moja świętość :D
deli 3mam kciuki za dobre wyniki !

Landryna ! booooshe ! kocham serniki :D
Antiope to faktycznie fajnie, ja mam 2 miejsca w które moge iść na połówkowe i może faktycznie dopytam o 4d. A na normalnym połówkowym jest 2d ???
agnieszkala no właśnie, musisz zacząć robić deserki :D

u mnie była ulewa, na szczęście krótka, mam dość słuchania o tych powodziach :/ mam nadzieje że wam woda nie grozi ?, u mnie są 2 duże rzeki i jedna mała, bezpośrednio mi nie grożą ale nie uśmiecha mi się taka woda a tu lato się jeszcze dobrze nie zaczęło, oby najgorsze było za nami

pozdrawiam was i miłego wieczorku !

D zgodził się na 4d, jupi! :-)

Landrynka my na razie mamy łóżko 120 cm i jest ciężko, szczególnie dla mnie. Wcześniej to nie miało takiego znaczenia, bo spaliśmy na łyżeczkę, ale teraz często nie dam rady tak zasnąć i potrzebuję dużo więcej przestrzeni, której niestety nie ma.

joanna_84 tak, normalne połówkowe jest 2d.

reklama
Witam ze słonecznego Pobierowa!!!

Pogoda dopisuje, ośrodek pierwsza klasa więc z czystym sumieniem polecam na wczasy z dzieckiem szczególnie w tym okresie co my teraz jesteśmy. Cisza, spokój, więc można odpoczywać. Nie wiem czy uda mi się Was nadrobić, ale postaram się pokrótce.
lussia ucz się ucz, powodzenia na egzaminach!!!
Dżaga odpoczywaj w Toruniu, mam nadzieję, że pogoda zaczęła już dopisywać
martOocha jaka energia II trymestru? do mnie niestety nie dotarła, może jeszcze to się zmieni, oby bo ja jakaś taka zamulona jestem :-)
karoola ja też piję to piwo 0,5%, nie codziennie, ale czasem jak mam chęć takie zimne sobie strzelę
Landrynka_80 super zdjęć nie będzie niestety, bo w dzień wyjazdu na wczasy poszliśmy jeszcze na spacer, do parku blisko domu i zostawiłam na ławce aparat :-( oczywiście po zauważeniu tego faktu podczas pakowania się do samochodu, polecieliśmy do parku, ale już go nie było :-( ależ zła byłam. Kuzynka coś cyka więc może będzie jakieś zdjęcie, ale na wiele nie liczę.
Kamcia2810 o tak wypicie glukozy to nic przyjemnego, jak miałam w pierwszej ciąży to badanie to wzięłam ze sobą kawałek cytryny do przegryzienia. Może trochę pomogła :-)

miałam ambitne plany odpisać na Wasze posty, ale nie dam rady. Przepraszam, po powrocie do domu obiecuję, że będę na bieżąco. Dobrej nocki!!!

Do góry