reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

Antiope w dwójkę na 120cm łóżku? Biedna ;) To nie dla mnie, ja to się lubię tak rozwalić... Jeszcze teraz mój ukochany rogal z nami śpi, który prawie jak trzecia osoba hihi

Aniula nad morzem, ale zazdroszczę!!! Może ten Twój brak energii związany z mega dawką jodu i świeżego powietrza? :)
Kocham nasze polskie wybrzeże. My do Jastarni jeździmy, pływaliśmy tam na windsurfingu zawsze - w tym roku sobie nie popływam ;)
Właśnie, któraś z Was może planuje wypoczynek nad morzem w okolicy, a może samej Jastarni w drugiej połowie lipca?

reklama
Witam ze słonecznego Pobierowa!!!
zastanawiam sie jak tam jest cenowo....pojechalabym nad morze w wekendzik jakis...

Witajcie z rana...
Mialam dzis sen zwiazany z dzisiejszym usg, snilo mi sie ze jednak bedzie dziewczynka:-Da co najwazniejsze miala zielone oczy:-D Strasznie sie przejmuje tym usg czy wszystko dobrze...do 12 chyba oszaleje.
Obawiam sie ze teraz i mi da skierowanie na to badanie z glukoza:no: pociesze was...ja przy Olisku mialam podwojna dawke....moja mama choruje na cukrzyce wiec wieksze ryzyko:-) Chyba sie przekrece:rofl2:
O rety pisalyscie o tej jelitowce co za masakra Oliwier mial pod koniec tamtego tygodnia 4 dni, w niedziele zakonczyl. Zaczal maz....a mlody wczoraj znow.....o fuck.....
Ide sie czyms zajme odezwe sie po wizycie. Trzymajcie kciuki za corcie:-)

Witam się i o poranku, mimo że nie śpię od 4 rano...

Ja wybieram się nad morze, ale na początku lipca..i już nie mogę się doczekać....:D:D:D tylko nie wiem co zrobić ze strojem...brzuch, brzuchem, ale coś mi w boczki poszło...i pod stanikiem takie jakieś niefajne fałdy mam co mnie okropnie drażni, bo ja nienawidzę tłuszczu,,,aaaaaaaaaaaa

My całe życie mieliśmy łóżko ok 120cm i nie narzekałam, a nawet Patryk się mieścił, hehe.

Ostatnia edycja:
witam szybko zaglądam co u Was i wracam do pracy :(

Pannacota- zazdraszczam L4 ja jeszcze do końca miesiąca w pracy (no może do 10.07 ;-)) żeby pokończyć sprawy i tez idę odpoczywać
Kamcia2810-ja też z 2 tygodnie temu miałam fazę na fasolkę po bretońsku. Ugotowałam wielgachny gar z myślą że jak nie zjemy to zamrożę.... po 2 dniach już jej nie było :-)
aniula99- ładnej pogody życzę. Za małolata jeździłam do Pobierowa co roku bo w sumie ze Szczecina to blisko ale kiedy okazało się że na miejscu spotykamy połowę Szczecina to zrezygnowaliśmy :-D

Iwona Uzar- trzymam kciuki za wizytę:tak: ja idę dokładnie za tydzień i już nie mogę się doczekać... tym bardziej że do tej pory nie znamy płci...

Dzień dobry dziewczynki

bosmanka spanie we 2 to jeszcze nic. Jak nocowała u nas córka D, to spaliśmy na nim w trójkę. To był hardcore. Ale w tym momencie już sobie tego nie wyobrażam. Już ostatnim razem jak mała była u nas, to D został eksmitowany na podłogę na dmuchany materac.

Póki spałam na tym łóżku sama, to spokojnie mogłam się rozwalić w poprzek. Gorzej, że łóżko już takie zużyte, że zapadła się w nim dziura z której wystaje drut i trzeba kilka warstw kocy ułożyć, żeby sobie krzywdy nie zrobić. No ale przynajmniej jest powód do kupienia nowego łóżka. Pierwotnie miało być szerokości 160 cm, ale doszliśmy do wniosku, że może jednak lepiej będzie kupić 180 cm, bo przecież jak mały podrośnie i przyjdzie do nas w nocy, to musi być dla niego miejsce.

Iwona trzymam kciuki za usg, za to, żeby dzidzia była zdrowa i żeby się okazało, że jednak córcia.

Takhisis dla mnie wcześniej też nie było problemu z tymi 120 cm, ale teraz nie mogę zasnąć, wiercę się i kręcę i cały czas mi miejsca brakuje. A skoro i tak musimy kupić nowe łóżko, to można zaszaleć, bo miejsca na tyle jest.

Kamcia ja raz ugotowałam w ciąży fasolkę, ale teraz się boję, bo tak zapierdziałam cały dom, że D się do tej pory ze mnie śmieje.

Witajcie!
Ale u mnie leje od wieczora, masakra aż nie mogłam spać :/

Aniula morze? aaaaaale ci dobrze, zwłaszcza ze u mnie w górach leje :// ja się może wybiore niedługo na 3-4 dni ale to nic pewnego.
Iwona powodzenia na wizycie !

wracam do pracy, pozdrawiam!

hej,
Mój gin dumny bo przytyłam od ostatniej wizyty 1kg:D Ale itak kazał kupić witaminy bo uznał, że może dziecię się większe urodzi, a nie taki maluszek jak Ala. A co do ciast to ja chętnie bym zjadła,ale jakby ktoś upiekł:D Ja nie umiem i nie cierpie piec. Mój M czasem coś upiecze,ale ostatnio nie czasowy więc pozostają jak narazie owoce.
Na wizycie ok. Zaraz napisze w odpowiednim wątku.
Dzisiaj u Nas słonecznie. Ja rano odkurzyłam i pomyłam podłogi, teraz gotuje botwinkę i jak Alicja wróci z przedszkola to pójdziemy na podwórko bo żal byłoby z takiej pogody nie skorzystać.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry, od 8:30 do teraz spędziłam z Perle na zakupach i pogaduszka więc witam się dziś troszkę później. Jeszcze raz dziękuje za bardzo miłe przedpołudnie i czekam na kolejne :-).
Noc miałam straszną dwa razy złapał mnie skurcz w łydce masakra z Oliwią tez mnie łapały i pamiętam, że były potem coraz silniejsze :-(. Na obiadek dziś gulasz - dziękuje Perle za pomysł.

Pierwsze moje zakupy przyszły dziś info - zakupy.

Idę poczytać co u was i życzę miłego dnia u mnie dziś słoneczko :) więc popołudnie na rowerku z Oliwią będę

Iwona trzymam kciuki za córkę :)

Aniula, karoola Pobierowo, Rewal, Niechorze to moje rodzinne strony :-D My mamy urlop pod koniec lipca i mieliśmy jechać do Niechorza na wakacje, ale jeszcze nie wiem czy kasa będzie i jak będę się czuła bo to będzie już mój 32 tydzień

Takhisis nie przejmuj się boczkami, wystarczy, że nie będziesz patrzeć w lustro przed wyjściem:-p. A na plaży i tak nikt nie zwróci na to uwagi bo będziesz wysoko w ciąży i każdy będzie patrzeć tylko na brzuch ;-)

Antiope mi po fasolce nic nie dokucza :-D

reklama
Uff dotarlam i tu

Wlasnie wrocilam od lekarza, zapalenie gardla i wolne do piatku. Wszystko mnie boli i wogole ledwie zyje.

Pogoda nam sie troche popsula, do wczoraj bylo tak pieknie i letnio, a dzis cos pochmurnie i chlodniej:-(

Agnieszkaala gratuluje +1. U mnie juz 4 na plusie i powoli zaczynam sie czuc jak slonica. Tez podoba mi sie Filip.

Ewelinkowska to ja calkiem z drugiej strony Tarnowa, w strone Wierzchoslawic. Piekne lozeczko. Tez lubie biale meble.

Kamcia biszkopt z galetka i truskawkami mniam, mniam. Galaretki nie mam, ale chyba tez sie skusze i wyczaruje taki bez galaretki. A moze mnie nawet najdzie i zrobie sobie galaretkie z soku i zelatyny? Ale chcialbym miec tu blisko kogos co tak fajnie piecze. Bo choc lubie i umiem to jednak czasu brak, a i niekiedy o skladniki ciezko.

Iwonal a ja myslamam ze takie pomylki z plcia sie juz nie zdarzaja.

Panakota tez zazdroszcze l4 i kozystaj z wolngo ile sie tylko da:tak:

Antiope super ze D zgodzil sie na 4d. Ja nie zamierzam robic, ale moge sie domyslic ze jestes przeszczesliwa.

Bosmanka tez sprzydaloby mi sie takie streszczenie, bo juz dobra godzine probuje doczytac i cokolwiek odpisac. Gratuluje zakupu wozka. Ja jestem fanka quinny. Sama mam buzz limonkowy.

Nad morze uwielbiam jezdzic, nawet na weekendzik. Wakacjie mamy zaplanowane na sierpien, wiec jeszcze musze troche poczekac.

Deli i Die ​o tak nie ma to jak zakupy z przyjaciolka.
No i koniec dobrego, moje male wredne :rofl2: wlasnie wrocilo z przedszkola, bo w srody maja zajecia tylko do 12 i marudzi ile wlezie.

Milego dnia i trzymam kciuki za wszystkie nadchodzace wizyty.

Do góry