reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Takhisis zazdroszczę, że u Ciebie tak już widać.

A co do mdłości to może i faktycznie nie ułatwiły by sprawy. Natomiast co do słodkiego, to i tak bym Cię pobiła. Kiedyś kupiłam sobie słodyczy za 70 zł (ptasie mleczka, czekolady, batoniki, cukierki itd.) i wtrąbiłam praktycznie na raz, odrobinę mi zostało na następny dzień, więc pół kilo krówek, to akurat jak dla mnie żadne osiągnięcie ;-)

Landrynka ale pyszne śniadanko, dzięki. :-)

Super, że synek i P się dogadują. U nas D chciałby synka (choć stawia na dziewczynkę), bo córeczkę już ma. Ja z kolei marzę o dziewczynce, synek może być jako drugi. ;-)

żabcia ale śliczny uśmiech. :-)

reklama
Villandra na katar mam tylko sól morską Marimer. Gardło mnie nie boli tylko jest suche od ciągłego oddychania przez nie. Sukienka śliczna, ale moje piersi by już w nią nie weszły :-D
Landrynka ty nam tu smakołyki zapodajesz, ale bym sobie taką kanapeczkę wmąciła. Mniammmm.
Ja dziś na obiad robię pulpety z sosem chrzanowym i gniecionymi ziemniaczkami. Powiem wam szczerze, że pierwszy raz będe to robić. Moja mama często robiła, a mnie przez chorobę na chrzan smaki przyszły.
Żabcia uśmiech powalający.

Dziewczyny to wklejać te wasze maleńkie brzuszki:)

Ostatnia edycja:
Wrócilam z zebrania :) jestem strasznie zadowlona bo choc mieszkmy w niemczech tylko 2 lata i Młoda zaczynała bez jakiejkolwiek znajomosci jezyka jest najlepsza w klasie! pani nie mogla sie jej nachwalic -bardzo aktywna, z matematyki rewelacja, a z niemeickiego - czyta najlepiej, pisze najlepiej i ma najbogatsze słownictwo!!! jestem w takim szoku...teraz sie tylko zastanawiam czy ona faktycznie taka zdolna czy chodzi do klasy z jakimis "półgłówkami???"

Ja jestem taka umeczona ze nic nie zrobilam na obiad;/ Młoda poszła do kolezanki sie uczyc i zje u niej..a mąż..kupiłam mu steka- jak przyjdzie to se usmazy i niech s....smacznie sobie zje:p
przyssalam sie do kanapy i nawet niedrgnę- wcianm truskawki!

Villandra, naprawdę ładna sukienka, tylko czy spokojnie się w niej mieści większy biust? Bo ja mam teraz naprawdę duży, ale reszta została w rozmiarze 36 (oprócz mini brzuszka, który dla osób niewtajemniczonych pewnie wygląda, jakbym sporo przytyła tylko w talii, więc na razie przestałam nosić obcisłe rzeczy) ;-)

żabcia_tbg jak kiedyś mieszkaliśmy na takiej angielskiej wyspie uwielbiałam car boot'y. Ola ma do dziś mnóstwo zabawek stamtąd:-)
Tulipania witam w gronie październikowych mamusiek :-) tez tu jestem nowa, od tygodnia może i jestem bardzo zadowolona.
Jestem dziś po usg prenatalnym, wszystko jest ok, ale tydzień muszę czekać na wyniki badań krwi. Czeka nas zbuntowany maluch, za nic nie chciał się pokazać, tylko odwrócił się plackami, robiliśmy trzy próby :-) było ruszanie brzuchem, jedzenie, picie, spacer itp aż wreszcie się udało. Myślę, że batonik czekoladowy go pobudził :-) Jak znajdę chwilę to opiszę wizytę w odpowiednim wątku. A teraz ustępuję komputera mojej córci, bo już prosi o modelki - ubieranki :-)

Witajcie wieczorową porą :)
Na początku dziękuję za tak miłe przyjęcie...pewnie minie kilka dni i poczuję się jak " u siebie" :)
Przed chwilą wróciłam z pracy...muszę się wziąć za jakieś obrządki domowe...ale jakoś strasznie mi się nie chce...no i przede wszystkim trzeba coś zjeść :D
Narobiłyście mi takiego smaku na grilla, że teraz każde jedzenie o którym pomyślę przegrywa z taką, super wypieczoną karkówką z grillca...mniam...no ale, jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma :)Przynajmniej narazie...

Die Perle - mam pytanko :) Co miałaś na myśli, pisząc o zapisywaniu się do grupy?Jest jakaś specjalna lista?...bo jeśli jest coś takiego,to chętnie się wpiszę:) Chyba, że chodziło Ci o zwyczajne, aktywne bywanie na forum...:)

Dobra Dziewczyny, na razie muszę iść do kuchni, bo straszne mój mały Groszek głodny :)

Miłego, jakże już wiosennego wieczoru, Wam życzę! Pa!

reklama
Hej dziewczyny . Od kilku dni czytam co ciekawego piszecie i chciała bym dołączyć do grona piszących . Bardzo podoba mi się to forum bo piszecie o wszystkim i o niczym czyli o brzuszkach i o tym co na obiad :) . Mam na imię Agnieszka mam 28 lat jestem obecnie w 14 tyg ciazy , termin mam na 14 października i mam 5 letnią córkę i męża :)

Do góry