reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Czesc dziewczyny:) ja powoli się 'rozbudzam'-ostatnie 5 dni były..generalnie przespane:-p..okazało się że mam glukozę na czczo:66 i to najprawdopodobniej przez to..wiec teraz jem często i dużo węglowodanów i czuję się lepiej:tak:.

Co do ślubów..ACH! ja też miałam piękny ślub.. 22 stycznia..choinki w kościele, pięknie śpiewane kolędy, a jak wyszliśmy w kościoła zaczął prószyć delikatnie śnieg (bardzo wzruszająco było). Każdy był przed ślubem sceptyczny do ślubu w zimę a my z M. chcieliśmy w styczniu bo tydzień później lecieliśmy do Tajlandii (tam zjechaliśmy oraz zlecieliśmy cały kraj wzdłuż i wszesz- najwspanialsza podróż życia). Po ślubie- każdy był zachwycony!:tak:

reklama
od "zaprojektowania" sukienki - a raczej jej 3 róznych wersji

O kurde ja to z sukienką miałam jazdę niezłą. Wypatrzyłam sobie w internecie jedną taką i już wiedziałam, że taka albo żadna inna. Nigdzie podobnej nawet nie znalazłam :/ Więc zaczęłam chodzić ze zdjęciem po szwaczkach - większość odmawiała. Kiedy w końcu znalazłam taką co mi zgodziła się uszyć, to zakrzyknęła 4,5tyś!!!:szok: Ja ryczałam! A sukienka taka mega prosta mi się wydawała. Szukając w internecie czegoś podobnego natknęłam się na firmę w chinach, która szyje wszystko. Mierzymy się sami wysyłamy wymiary i zaliczkę, a oni szyją. 4 tygodnie czekałam. Trochę to było ryzykowne... ale się udało. Sukienka wraz z przesyłką kosztowała mnie 900zł :) Oczywiście jest troszkę inna, bo np. zamiast prawdziwej pięknej w oryginalnej koronki koronki miałam coś tańszego, a zamiast kryształów Swarovskiego były tylko koraliki.

Efekt końcowy był taki:
oryginał

i moja chińska podróbka ;)
To macie okazję poznać trochę mojej rodziny, hehe. Kurde przejrzałam zdjęcia i okazało się, że nie ma ani jednego, gdzie był ładnie w całości zaprezentowała sukienkę. Wszędzie jakaś pogięta jestem, tańcząca... Całująca się z kimś (a więc uchwycona od pasa w górę...) Dopiero teraz na to zwróciłam uwagę:baffled:
Aa i miałam dwóch świadków przystojniaków ;)

chcieliśmy w styczniu bo tydzień później lecieliśmy do Tajlandii (tam zjechaliśmy oraz zlecieliśmy cały kraj wzdłuż i wszesz- najwspanialsza podróż życia). Po ślubie- każdy był zachwycony!:tak:

Nie ma nic lepszego jak w środku zimy polecieć sobie w ciepłe klimaty :) Ja co prawda nigdy nie byłam, ale mi się marzy... Może z dzidziusiem w zimie pojedziemy, oczywiście nie w tej pierwszej po narodzinach, ale w tej następnej :) Za mały będzie jeszcze na naukę jazdy na nartach, więc i my sobie odpuścimy Alpy :)

deli super zdjęcia!:) Świetna kreacja i dodatki...I bukiet i kolczykii i butyyyyyyyyy! :) no ekstra!

Ja swój ślub miałam 20 sierpnia 2011. Zawsze chciałam w sierpniu i miałam:) oczywiście... Tęsknię za tym dniem,było cudownie!
My nie jesteśmy normalni, jak to stwierdziłam i nasze zdjęcia są też niezbyt normalne. Strasznie nie lubię ustawianych, nie nadaję się do tego :)
Wrzucam kilka ode mnie :)
IMG_5768-Edit-Edit-Edit.jpg2FDQ7133-Edit.jpg2FDQ7486-Edit-Edit.jpg2FDQ7621-Edit-Edit.jpg2FDQ7645-Edit-Edit.jpg2FDQ7822-Edit-Edit.jpg2FDQ7846-Edit-2-Edit-2.jpgIMG_5277-Edit-2-Edit.jpgIMG_6396-Edit.jpgIMG_6406-Edit.jpg

Załączniki

• IMG_5768-Edit-Edit-Edit.jpg
    IMG_5768-Edit-Edit-Edit.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 39
  • 2FDQ7133-Edit.jpg
    2FDQ7133-Edit.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 38
  • 2FDQ7486-Edit-Edit.jpg
    2FDQ7486-Edit-Edit.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 35
  • 2FDQ7621-Edit-Edit.jpg
    2FDQ7621-Edit-Edit.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 36
  • 2FDQ7645-Edit-Edit.jpg
    2FDQ7645-Edit-Edit.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 40
  • 2FDQ7822-Edit-Edit.jpg
    2FDQ7822-Edit-Edit.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 40
  • 2FDQ7846-Edit-2-Edit-2.jpg
    2FDQ7846-Edit-2-Edit-2.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_5277-Edit-2-Edit.jpg
    IMG_5277-Edit-2-Edit.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_6396-Edit.jpg
    IMG_6396-Edit.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_6406-Edit.jpg
    IMG_6406-Edit.jpg
    59,1 KB · Wyświetleń: 39
IMG_6475-Edit-Edit.jpgIMG_6571-Edit.jpgIMG_6583-Edit.jpgIMG_6625-Edit-Edit.jpg i już nie zanudzam :)

Załączniki

• IMG_6475-Edit-Edit.jpg
    IMG_6475-Edit-Edit.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_6571-Edit.jpg
    IMG_6571-Edit.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_6583-Edit.jpg
    IMG_6583-Edit.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_6625-Edit-Edit.jpg
    IMG_6625-Edit-Edit.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 37
Die_Perle zaje.bistą sukienkę miałaś. Kurcze połączenie takiej niby zwykłej koszuli z typowym balowym dołem... i to złoto w pasie! Śliczna! Ta dziewczyneczka blondyneczka w loczkach to Twoja córa? Bardzo ma ciekawą urodę :)
Podobne fryzurki miałyśmy, głównie z przodu :) Ja nie miałam koczka i takiego fajniutkiego warkoczyka ;) Miałam po prostu całe włosy na bok upięte i kwiatki wpięte, ale to bardziej z tyłu/boku. Kwiatki takie same jak w bukieciku - margaretki białe i zielone :)

No słuchaj jak mąż Ci takie torty robi... Skarb nie mąż ;)

Pietrucha i jest nawet ta Twoja Shisha ;)

Ostatnia edycja:
Takhisis zgadzam się, gdybym miała mieć kościelny, to tylko dla uroczystości. Ale kościelnego z D na pewno mieć nie będziemy, bo nie czujemy się katolikami.

die_perle piękne zdjęcia i suknia super. Nie było Ci zimno podczas tej sesji na śniegu?

Bosmanka Ty naprawdę wysoka jesteś…

A sukienka śliczna, choć ja osobiście na ślub wolałabym tradycyjną długą.

[FONT=&quot]Pietrucha bardzo oryginalne te Twoje zdjęcia ślubne. Podobają mi się.[/FONT] :-)

Takhisis mam nadzieję że mój będzie spał jak najdłużej w dnie za 10 dni skończy 16 mies.

die_perle przepięknie wyglądałaś i to tło za Wami no i jaki oryginalny bukiecik miałaś :-)

bosmanka piękna sukienka gdybyś nie napisała że to podróbka to nie pomyślała bym nawet :-)

pietrucha świetna sesja, pięknie wyglądałaś :-)

martocha bardzo ładnie wyglądałaś :-)

No młody usnął idę się położyć później wrzucę kilka moich foteczek ze ślubu :-)

reklama
No nieeee Dziewczyny piękne zdjęcia J Jeszcze pół godzinki w pracyi uciekam do domciu i płytę włączam – autentycznie ;) Podróże zimą – fantastyczna sprawa. Keniamarzyła mi się od zaaaawsze, w sumie to dokładniej podróż poślubna w Kenii. W ogólejak dla mnie to number one! Zdecydowanie ;p Dominikana była przypadkiem, bobyła okazja cenowa, a do Tajlandiichciałam lecieć pogłaskać tygryski (moim ogromnym, nierealnym marzeniem jestmieć tygrysa w domu – na razie mam mojego Kapryska – i musi mi wystarczyć ;p)Po Taj i tak nigdzie nie chcieliśmy na razie latać (bynajmniej nie krajeegzotyczne), bo chcielibyśmy dorobić się w końcu swojego kąta…. A tu Fasolineksię pojawił ;D Z resztą tak jak już Wam pisałam – życie jest takienieprzewidywalne… W sumie to bardzo czekaliśmy na to dziecko, ale ze względu nachorobę musieliśmy przerwać starania i myśleliśmy, że dopiero za rok zaczniemyznowu (po jodzie co najmniej rok trzeba odczekać). W sumie jakoś to będzie –ur. Pod koniec października, zanim pójdędo szpitala na 4 tyg. Muszę odstawić Eutyrox, więc nie mam pojęcia jakzareaguje mój organizm, a później Gliwice i 4tygodniebez maleńkiego dziecka. Ważne, że będzie, może matka oszaleje, aleważne że ono już Będzina świecie ;)
DSC_0039.jpg

Załączniki

• DSC_0039.jpg
    DSC_0039.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 21
Do góry