reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

hej kochane!
Mam dobrą wiadomość: JESTEM JUŻ W DOMKU!!!
Ach moje szczeście jest ogromne :) Nie ma to jak swoje łóżko..oczywiście z roztargnienia zdążyłam już zamoczyć pościel w zupie pomidorowej, bo grzecznie leże w łóżeczku;) Moj kot miał na mnie focha że mnie tak długo nie bylo, ale już jej przeszło i śpi mi na nogach i mnie grzeje ;)

Zazdroszcze wam tych ślubów!! ja jeszcze 3 latka musze poczekać. Jak tylko będę mogła już normalnie sie poruszać to jedziemy zaklepać sale. Pokaże zdjęcia sukienek które mi się podobają:
Obraz 076.jpgObraz 127.jpg

A więc jak już pokazałyście się to ja wrzuce swoją fotkę i pokaże twarz :) a jednocześnie zaprezentuje to co robić kocham (na drugim zdjeciu na ślubie siostry):
IMG_9367.jpgDSC_2133.jpg

Załączniki

• Obraz 076.jpg
    Obraz 076.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 40
  • Obraz 127.jpg
    Obraz 127.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_9367.jpg
    IMG_9367.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_2133.jpg
    DSC_2133.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Nati baaardzo sie ciesze ze jestes juz w domku. Naprawde. I teraz czesciej bedziesz mogla z nami konwersowac :-) lezysz w lozeczku to nie jestem sama bo ja od 4 dni wstaje tylko siku. Nawet nie mam sily sie ogarnac ale dzis musze jakos wpelznac pod prysznic.

Kobietki przesliczne zdjecia. Kazda z was jest piekna kobieta. No i te sluby. Powiem ze tez zazdroszcze.
Ja na slub nie mam co liczyc zreszta... Jak na wszystko.
Zdalam sobie sprawe ze procz choroby popadlam w mala depresje...
Zaczynam watpic we wszystko a najgorsze jest to ze nie czuje sie szczesliwa.
Kochana? Moze A kocha mnie na swoj sposob ale nie jest to tak jak ja to widzialam. Z dnia na dzien dostrzegam jego wady i jestem przerazona. Boje sie przyszlosci. Boje sie chyba zostac sama... Ale tak naprawde juz zawsze ze mna bedzie moje dziecko ktore kocham nad zycie...
Cale dnie leze i milcze. Czasem nawet wogole ze soba nie rozmawiamy. Gdyby nie wy to bym wyladowala chyba w wariatkowie...

Rajani..mocno wierze, ze Twoje nastroje sa przejsciowe.. wyjdziesz ze swoich 4 scian i moze powroci chec do wszystkiego? Nie smuc sie! Pamietaj,ze pod sercem nosisz istotke, ktora bedzie cie kochala miloscia bezwarunkowa!! :)

Dziewczyny, wygladalyscie rzeczywiscie zjawiskowo! Ja rowniez chetnie powracam myslami do naszego slubu, ktory odbyl sie 05.06.2010 :-)

Ostatnia edycja:
dziamdziaki to MY rok wcześniej :-) i też było pięknie :-) Cudowny dzień!

Dziewczyny, wszystkie pięknie wyglądałyście, ale wybaczcie - die_perle cudo cudo cudo, wszystko takie oryginalne :-) Twój ubiór a bukiet to już w ogóle, był piękny!

Rajani główka do góry i uśmiech na buźkę. Masz pod serduszkiem maluszka, który zawsze będzie Cię kochał.

die_perle zdjęcia piękne i suknia bardzo orginalna. Ja też sama zaplanowałam wszystko i w miesiąc wszystko załatwiliśmy. Śłub brałam 20.12.2012r i zaraz po tym odłożyłam anty i zrobiliśmy se dzidziusia.
Ja nie chciałam pleneru w śniegu, bo ja straszny zmarzlak jestem i od razu mam nos czerwony i podziękowałam. Myślałam, ze z zajsciem nie pójdzie tak gładko a tu niespodzianka :-).
Wstawię wam potem kilka fotek :).

Bosmanka pięknie

[FONT=&amp]Pietrucha twoje też oryginalne zdjęcia ślubne. [/FONT]

No i teraz myślę o ślubach i nie wiem o czym czytałam.

Die trzymam kciukasy za badania i czekam na zdjęcia.
Natali super,że już w domu i narobiłaś mi smaka na pomidorową.

martOocha też pięknie
nnatalie super, że już w domku. Masz już termin do nowej ginki?

[FONT=&quot]Rajani przytulam. Będzie dobrze.[/FONT]

Rajani ciesz się teraz swoim maleństwem i na tym się skup :) A ja liczę, że Twój facet się obudzi i przejrzy na oczy jak maleństwo będzie już na świecie i że jeszcze będzie tak jak sobie to wyobrażałaś... Wiesz ja myślę, że u każdej z nas, które dużo myślały jak to jest mieć rodzinę rzeczywistość trochę odbiega od marzeń. Tak to już jest :) Życie to nie bajka, choć czasem bywa. Tak czy siak ja tez w bajce nie żyję. Ja należę do tych dużo myślących, marzących a życie jednak zaskakuje...

Nnatalie ale z siostrą jesteście podobne bardzo :) Duża pomiędzy Wami jest różnica wieku?

Dziewczyny wyglądacie pięknie, aż wam zazdroszczę, bo ja ślubu nie miałam. Cudnie się ogląda.

Nic straconego :) Szybciutki, uroczy ślubik cywilny, romantyczny obiad, albo obiad z rodziną, a potem jakiś romantyczny wyjazd, choćby do Puszczy Białowieskiej, albo weekend za miastem :) Serio myślę, że takie akcje tez są urocze.

reklama
antiope wysłałam jej smsa bo kazała wysłać smsa albo zadzwonić a nie odbierała. Mam mieć kontrole w ciagu 10dni i tak jej napisałam więc zobaczymy. Jak nie dopisze do jutra to jutro będę dzwonić.

bossmanka​ ta siostra jest starsza ode mnie o 7lat:) mam jeszcze jedna starsza o 8lat ;) ale ona nie jest w ogóle do nas podobna bo my jesteśmy podobne do mamy a tamta siostra cały tata:)

Do góry