reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
nnatalie cieszę się że już jesteś w domu leż i wypoczywaj.

Rajani tulę bardzo mocno nie smutaj się.

No i kilka moich foteczek ze ślubu 29.10.2011 :-)
0324.jpg0433.jpg0681.jpg0709.jpg0684.jpg0729.jpg

Dziewczyny bardzo proszę o głosiki (osoby zalogowane mogą głosować co 12 h a nie co 24 h i nie trzeba przepisywać tego debilnego kodu)
Ciążowy Konkurs Obudź się na wiosnę! - 40tygodni.pl

Załączniki

• 0324.jpg
    0324.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 40
  • 0433.jpg
    0433.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 44
  • 0681.jpg
    0681.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 47
  • 0684.jpg
    0684.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 43
  • 0709.jpg
    0709.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 43
  • 0729.jpg
    0729.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Żabcia fajna z Ciebie była biała ciężarówka :) Tak na Was patrze i mam wrażenie, że Wasz Maciuś to taka idealna mieszanka (50/50) Waszej urody ;), a może to dlatego, że w jakiś sposób oboje z mężem jesteście do siebie podobni...
Zupełnie nie wiem, co wpływa na taką moją ocenę... W sumie oczy macie inne, nosy też... Może po prostu idealnie do siebie pasujecie :)

Dziewczynki wszystkie zdjęcia piękne. :-)

A ja się uśmiałam strasznie. Właśnie zadzwoniła do mnie przyjaciółka. Mówi, że jej mama była na zakupach i zobaczyła jakąś sukienkę, czy tunikę ciążową, która jej się strasznie spodobała. Nie mogła się opanować i kupiła ją dla mnie. To miłe, ale ja sama nawet nie zaczęłam ciążowych zakupów. No i pomijam fakt, że przyjaciółka miała nikomu nie mówić, a oczywiście wygadała tylko swoim rodzicom, bratu i jego żonie i takiej jeszcze jednej przyjaciółce (to tylko ci o których wiem). :-D

Bosmanka miałam indentyczne wrażenie co do Maciusia, że bardzo podobny do obojga rodziców.

Dziewczyny, napisałam posta i mi się skasował :((
Deli oglądam zdjęcia bardzo ładne. Myślę sobie jaki śliczny Urząd no i dopatrzyłam że to Bytom. Byłam tam kilka lat temu na ślubie u koleżanki i nie pamiętałam. Ja obecnie jestem z Zabrza.
Żabcia śliczna ciężarówka z ciebie była.

Widzę, że szał zdjęciowy. Wszystkie wyglądacie pięknie, ale die_perle i pietrucha gratulacje za oryginalność:)

Mam nadzieję, że nie pogniewacie się, ale swoich zdjęć tak na ogólnym wątku nie wrzucę. Czasami człowiek opowiada coś o swoim życiu, osobistego...a jak wkleję do tego zdjęcia to nie będzie problemu z identyfikacją. Niestety właśnie na tym forum miałam już sytuację, że dziewczyna z którą pisałam okazała się obecną żoną mojego byłego...a on miał jakieś schizy na moim punkcie i ciągle wypisywał mi na portalu społecznościowym, że śledzę jego profil tylko zmieniam IP komputera...Ogólnie zrobiło się nie za fajnie, bo i ja i ta dziewczyna przestałyśmy się udzielać się na wątku skoro już nie byłyśmy anonimowe dla siebie. Od tamtej pory jestem ostrożna jeśli chodzi o udzielanie informacji o sobie...a co dopiero umieszczanie zdjęć.

reklama
nnatalie dobrze, że już w domu. A w końcu wiadomo co było przyczyną krwawień? Masz nakaz leżenia? Pewnie leków też trochę musisz brać.

Do góry