reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

marocha obie dzis mialysmy ciężki dzien. Mam nadzieje ze u Ciebie juz wszystko dobrze!!

Co do macierzyńskiego ja sie nie wypowiem bo nie pracuje :p

reklama
no leżę grzecznie w łóżku i się nie ruszam..jutro mam szczegółową wizytę i lekarz zbada mnie dokładnie.. możliwe ze to nadżerka bo coś tam w szyjce w jednym miejscu mnie..podszczypuje czy coś..
No nic-jutro ginek zajrzy i zobaczymy..
Po dzisiejszym dniu obiecywałam sobie że nie będę się już bać o to co będzie za tydzień..czy dwa.. będę się cieszyć i rozkoszować każdym dniem! i tyle! maluszek na to zasługuje...

Martoocha No to Ci faktycznie Fasolka popołudnie zorganizowała! Ja myślę, że to bardzo skrupulatna osóbka- było USG umówione na dziś, to ma być dziś, a nie jakieś tam przekładanie! ;-)

Martoocha współczuję strachu, wiem co przeżyłaś, u mnie krwi było troszkę więcej chyba więc ja to panikowałam. Ale nie martw się, lekarz mi mówił na izbie przyjęć, że to nie tak łatwo poronić, wiele chce, próbuje i im się nie udaje. Jasne, są przypadki i to o nich się sporo mówi, a pomyśl ile więcej jest donoszonych ciąż. Jutro będę dzwonić do ginekologa i umawiać się na wizytę za 2 tyg w ramach kontroli. Wciąż biorę duphaston i mam go brać, ciekawe czy to ma sens. Niestety ja nie dowiedziałam się skąd krwawienie, jak lekarz coś Ci powie to daj znać :) trzymaj się. Dobranoc wszystkim :)

Dziewczyny wpadam tylko się przywitać. Ostatnio nie ma mnie na wątku,bo zawalona jestem robotą i nie wyrabiam się z niczym + zmęczenie = masakra. Mam nadzieję, że z końcem tygodnia będzie lżej.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę :)

Cześć dziewczyny!
Zajrzyjcie na stronę
[url]www.bezpiecznaciaza.pl
[/URL]
Jedno z ogłoszeń:
Przyszła Mamo ze Śląska! Oczekujesz na dziecko lub dopiero planujesz ciążę? Zapraszamy Cię na ciekawe otwarte i bezpłatne spotkanie, które odbędzie się:

25 marca 2013 roku,
w Katowicach,
w Hotelu Qubus,
przy ul. Uniwersyteckiej 13, początek o godz. 18

Uznani eksperci z dziedziny ginekologii i diagnostyki laboratoryjnej oraz komórek macierzystych będą dzielić się rzetelną wiedzą z uczestniczkami spotkania. Przekonywać będą, jak ważne zarówno dla lekarza jak i dla spokoju i bezpieczeństwa matki i dziecka w czasie ciąży jest zaplanowanie i wykonanie niezbędnych badań.
W spotkaniu udział wezmą:
● Lek. Med. Aleksandra Muskała-Bylica, Specjalista ginekolog-położnik, pracuje na Oddziale Ginekologiczno-Położniczym Szpitala Wojewódzkiego w Bielsku-Białej oraz w Klinice Leczenia Niepłodności i Diagnostyki Prenatalnej GYNCENTRUM w Katowicach.
● Mgr Danuta Kozłowska, farmaceutka, Specjalista II-go stopnia analityki klinicznej, Kierownik Centralnego Laboratorium DIAGNOSTYKI w Krakowie.
● Prof. dr hab. Marcin Majka, naukowiec, Specjalista w dziedzinie Komórek Macierzystych. Przewodniczący Rady Naukowej Banku Komórek Macierzystych DIAGNOSTYKA.

Organizatorzy zadbali o maksymalnie atrakcyjny program, w którym znajdą się praktyczne porady specjalistów ze Szkoły Rodzenia Śląskiego Instytutu Matki i Noworodka oraz pokaz wiązania chust do noszenia niemowląt. Dla każdej Pani przewidziano miły upominek, między innymi zestawy kosmetyków firmy Flos-Lek.

Sprawdźcie kiedy jest u Was...
Co myślicie o takim spotkaniu? jest sens iść? Można się czegoś dowiedzieć? Macie jakieś doświadczenia?

witam
Kreatywna - dobrze mówisz :) dodatkowo ma byc możliwość pracy pół etatu/pół etatu (pół pracujesz, pół macierzynski) ale tak naprawde co wejdzie dowiemy sie we wrzesniu.
a ja uciekam pracować !

reklama
Hej laseczki!!

wracam do żywych:) wreszcie się wykurowałam moje dziecię poszło 2 dzień do przedszkola i mam nadzieję że będzie lepiej:)

lece nadrabiać

Do góry