Pietrucha- może być warto- cieżko powiedzieć..tylko zastanawiam się co więcej chciałabym wiedzieć.. mnie głównie interesuje temat (na ktory nie mam zielonego pojecia) pobieranie krwi pępowinowej. A tak, to raczej wszystko wiem
reklama
nnatalie04
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.
mnie dzis nie wypuszcza z powodu wczorajszego incydentu wiec zastanawiam sie nad wyjściem na własne zadanie. Bedzie po południu moj lekarz prowadzący wiec zapytam czy jest sens leżeć w szpitalu czy mogę leżeć w domu, zwłaszcza ze powiedział ze mogę plamic przy ciazy blizniaczej a dzis ten lekarz setka długo beda czekać aż nie przestanę... Oczywiscie za chwile powiedział ze nie wypuści mnie teraz bo zaraz wrócę i szpital nie dostanie za mnie pieniędzy :| czyli po tych słowach sie wszystko wyjaśniło. Nie kumam po co mam tu leżeć jak lekarz przychodzi raz dziennie i pyta sie tylko czy nie planie. Miałam byc dzis badana to mnie dzis nie zbada bo przecież nie wychodzę to po co badać prawda?
Zastanawiam sie nad wyjściem na własne rzadanie i lezeniem w domu...
mnie dzis nie wypuszcza z powodu wczorajszego incydentu wiec zastanawiam sie nad wyjściem na własne zadanie. Bedzie po południu moj lekarz prowadzący wiec zapytam czy jest sens leżeć w szpitalu czy mogę leżeć w domu, zwłaszcza ze powiedział ze mogę plamic przy ciazy blizniaczej a dzis ten lekarz setka długo beda czekać aż nie przestanę... Oczywiscie za chwile powiedział ze nie wypuści mnie teraz bo zaraz wrócę i szpital nie dostanie za mnie pieniędzy :| czyli po tych słowach sie wszystko wyjaśniło. Nie kumam po co mam tu leżeć jak lekarz przychodzi raz dziennie i pyta sie tylko czy nie planie. Miałam byc dzis badana to mnie dzis nie zbada bo przecież nie wychodzę to po co badać prawda?
Zastanawiam sie nad wyjściem na własne rzadanie i lezeniem w domu...
Antiope
Cześć dziewczynki!
pietrucha dzięki za info o spotkaniu, ale u mnie raczej odpada. Wiem, że Katowice nie tak daleko od Krakowa, ale mimo wszystko spasuję. Gdyby to było w Krakowie. Nie mogę znaleźć informacji o innych spotkaniach.
[FONT="]nnatalie lepiej poczekaj co powie twój gin. [/FONT]
pietrucha dzięki za info o spotkaniu, ale u mnie raczej odpada. Wiem, że Katowice nie tak daleko od Krakowa, ale mimo wszystko spasuję. Gdyby to było w Krakowie. Nie mogę znaleźć informacji o innych spotkaniach.
[FONT="]nnatalie lepiej poczekaj co powie twój gin. [/FONT]
_pietrucha_ ja czekam na to spotkanie w Krakowie. Na ostatnim krakowskim było bardzo dużo osób, można było zadać mnóstwo pytań odnośnie m.in wspomnianej krwi pępowinowej- ja się z mężem zdecydowałam. Poza tym mnóstwo innych ciekawostek np. chusty, upominki dla dzieciaczków. Nic nie kosztuje a może akurat okaże się przydatne.
nula1988
natali co do wyjścia na własne żądanie ja bym sie wstrzymała... bo jak by odpukać coś Ci się stało powiedzmy za kilka dni to Cię do szpitala nie przyjmą. Zapytaj swojego lekarza najlepiej co on myśli. Może on wpłynie na ordynatora i Cię wypiszą
nnatalie04
antiope tak zrobię. I jeśli mi powie ze nie ma sensu dłuższe lezenie tu wypisuje sie na własne życzenie. Rodzic w tym szpitalu i tak nie bede. Przecież jak przyszłam nawet morfologii mi nie zrobili juz nie mówię o tym ze miałam miec dzis badanie no i miec go nie bede
madziarena
Mamusia Amelki
Natalie nie wypisuj się sama !! Żebyś później tfu tfu nie musiala tego żałować. Porozmawiaj z lekarzem ! Głowa do góry !!
nnatalie04
Madziarena tyle ze moj lekarz powiedział mi w sobote jak tu był ze takie plamienie mogą mi sie przytrafić przy blizniakach i nie znaczą one nic złego. Wczoraj lekarka tez mi to powiedziała ze czasem jest to nieuniknione i miała kiedys pacjentke ktora do konca ciazy plamila. Wczoraj na usg mi mówiła ze dzieci wyglądają ładnie i zdrowo, obie kosmowki sa wporzadku i sie odklejaja i niestety w ciazy bywa ze sie plami bez większych powodów. Tylko ten jeden pajac sie upiera
reklama