reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
swędzą mnie sutki ;/ bosz tez tak macie??? a jak chce sie podrapac to to boli:p do dupy.....w piekarniku pieke ziemniaczki w skórkach sledzie w smietanie naszykowałam..wiem ze sledzik wczoraj byl...ale dzis mnie tak naszlo a wczoraj jak myslam o sledziach to mi sie cofala tresc pokarmowa..dzis mam slinotok na samą mysl:p

Nula- mam nadzieje ze lekarz szybko oddzwoni i sie wyjasni sprawa z witaminkami...ja narazie biore kwas foliwy (od jakis8 miesiecy juz chyba) tylko zwieksozna dawke bo az 5mg, jod, magnez i witamine b6...a wy cos łykacie?

Ale wy dzisiaj dużo piszecie :) fajnie się was czyta! Ja dziś ledwo co żyję, spać mi się chce a na dodatek siedzę na radzie i strasznie mnie mdli :( jeszcze brakuje, żebym tu pawia puściła :/

die_perle oddzwonili i powiedział lekarz, że mogę brać te witaminy. Także mnie to uspokoiło :) mnie też swędzą sutki, raz bardziej raz mniej ale dokuczliwe to jest

no wlansie zobaczylam ze pisalas ze mozesz je brac zaraz nad moim postem:p

u mnie to samo raz swedzi mniej raz bardziej raz w ogole- tak czy siak dziwne uczucie i wkurzajace:p

Ja też biore Prenatal Classic, mój TŻ jest farmaceutą i to mi przyniósł jeszcze przed ciążą, jak pójde do lekarza to mu powiem, że to biorę :)

mi Sasiad ginekolog mówił ze wszystkie te witaminy sztuczne nie sa nam potrzebne teraz tylko w momencie gdy będziemy karmić piersią czyli po porodzie...po to mamy zachcianki ze organizm mówi nam czego mu brakuje... Potem po tych witaminach dzieci rodzą sie po 4kg i wyżej... Tak samo mówi moj ginekolog i ja sie tego trzymam...jedyne co biorę to kwas foliowy;)

reklama
panacota to moze sasiadkami jestesmy??:-)
lussia ja tez studiuje w WSPiA ale administracje :-)
Mnie wzielo na spanie tak,ze ucielam sobie drzemke. Teraz mam jakies rewolucje w brzuchu-chyba wzdecia :-\ Niedlugo jade do szpitala do meza.
Gucha nie przejmuj sie egzaminem-w koncu zdasz.Ja podchodzilam juz 3 razy i tez jeszcze nie zdalam.Poprawka w marcu...

oo to może się gdzieś spotkamy na korytarzu ;)

Toyka ale masz dobrze ze swoim M :) zawsze może Ci bez recepty coś przynieść co czasami jest przydatne przy dziecku. Mi ostatnio w sobotę wieczorem zbił się antybiotyk więc musiałam latać w niedzielę rano aby dostać nowy ;/

Do góry