reklama
die_perle
Fanka BB :)
swędzą mnie sutki ;/ bosz tez tak macie??? a jak chce sie podrapac to to boli do dupy.....w piekarniku pieke ziemniaczki w skórkach sledzie w smietanie naszykowałam..wiem ze sledzik wczoraj byl...ale dzis mnie tak naszlo a wczoraj jak myslam o sledziach to mi sie cofala tresc pokarmowa..dzis mam slinotok na samą mysl
Nula- mam nadzieje ze lekarz szybko oddzwoni i sie wyjasni sprawa z witaminkami...ja narazie biore kwas foliwy (od jakis8 miesiecy juz chyba) tylko zwieksozna dawke bo az 5mg, jod, magnez i witamine b6...a wy cos łykacie?
Nula- mam nadzieje ze lekarz szybko oddzwoni i sie wyjasni sprawa z witaminkami...ja narazie biore kwas foliwy (od jakis8 miesiecy juz chyba) tylko zwieksozna dawke bo az 5mg, jod, magnez i witamine b6...a wy cos łykacie?
Ale wy dzisiaj dużo piszecie fajnie się was czyta! Ja dziś ledwo co żyję, spać mi się chce a na dodatek siedzę na radzie i strasznie mnie mdli jeszcze brakuje, żebym tu pawia puściła :/
hihi ale by się zdziwili
nnatalie04
Fanka BB :)
mi Sasiad ginekolog mówił ze wszystkie te witaminy sztuczne nie sa nam potrzebne teraz tylko w momencie gdy będziemy karmić piersią czyli po porodzie...po to mamy zachcianki ze organizm mówi nam czego mu brakuje... Potem po tych witaminach dzieci rodzą sie po 4kg i wyżej... Tak samo mówi moj ginekolog i ja sie tego trzymam...jedyne co biorę to kwas foliowy
reklama
panacota to moze sasiadkami jestesmy??:-)
lussia ja tez studiuje w WSPiA ale administracje :-)
Mnie wzielo na spanie tak,ze ucielam sobie drzemke. Teraz mam jakies rewolucje w brzuchu-chyba wzdecia :-\ Niedlugo jade do szpitala do meza.
Gucha nie przejmuj sie egzaminem-w koncu zdasz.Ja podchodzilam juz 3 razy i tez jeszcze nie zdalam.Poprawka w marcu...
oo to może się gdzieś spotkamy na korytarzu
Toyka ale masz dobrze ze swoim M zawsze może Ci bez recepty coś przynieść co czasami jest przydatne przy dziecku. Mi ostatnio w sobotę wieczorem zbił się antybiotyk więc musiałam latać w niedzielę rano aby dostać nowy ;/