reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

natali super wynik bety :) czyli serduszko już powinno być widoczne bo z tego co mi lekarka mówiła to pęcherzyk jest widoczny od bety 1200 mIU/ml a serduszko od 30000 mIU/ml
co do powtórzenia bety to lepiej powtórzyć w piątek po 48h bo wtedy zobaczysz czy ładnie przyrasta :)

Ja studiuję w WSPiA ;)

co do humorów to teraz ich nie mam za to w pierwszej ciąży szalałam od samego początku ;)

reklama
dziewczyny powiedzcie mi co robić? jak byłam wypisywana ze szpitala to lekarz kazał mi kupić witaminy pregnaplus a ja się pomyliłam i kupiłam prenatal classic, wzięłam 2 tabletki i sie dopiero zorientowałam i teraz nie wiem czy brać nadal te tabletki czy nie? Wizyta w piątek... pomóżcie

dziewczyny powiedzcie mi co robić? jak byłam wypisywana ze szpitala to lekarz kazał mi kupić witaminy pregnaplus a ja się pomyliłam i kupiłam prenatal classic, wzięłam 2 tabletki i sie dopiero zorientowałam i teraz nie wiem czy brać nadal te tabletki czy nie? Wizyta w piątek... pomóżcie

Sprawdz w necie czy maja taki sam sklad czy podobny, jesli tak to mysle, ze mozesz brac normalnie a jesli inny to moze zadzwon do swojego lekarza i sie upewnij?

no właśnie nie mają takiego samego składu, bo w tych co ja mam to jest więcej składników i większe dawki

dziewczyny zadzwoniłam do rejestracji gdzie przyjmuje dzisiaj mój lekarz i wyjaśniłam wszystko bo nie mam jeszcze telefonu bezpośrednio do lekarza, pani zapisała sobie wszystko i postanowiła zapytać lekarza i oddzwoni do mnie, ulżyło mi

ja z mężem też mamy konflikt serologiczny i po porodzie dostałam immunoglobulinę anty D. więc mam nadzieję że wszytsko będzie oki...myślę natomisat że trzeba będzie zrobić w trakcie ciąży badanie na obecność przeciwciał. Mój młody ma rh+ po tatusiu...

reklama
panacota to moze sasiadkami jestesmy??:-)
lussia ja tez studiuje w WSPiA ale administracje :-)
Mnie wzielo na spanie tak,ze ucielam sobie drzemke. Teraz mam jakies rewolucje w brzuchu-chyba wzdecia :-\ Niedlugo jade do szpitala do meza.
Gucha nie przejmuj sie egzaminem-w koncu zdasz.Ja podchodzilam juz 3 razy i tez jeszcze nie zdalam.Poprawka w marcu...

Do góry