die_perle
Fanka BB :)
Co znaczy skrót TZ?
Wydaje mi się że TŻ- to towarzysz życia ale mogę się mylić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co znaczy skrót TZ?
ja jestem rh- , i tez nie wiemy na 100% jaka grupe ma tatus, z pierwszym dzieckiem o knflikcie mowy nie bylo- bo Mloda ma równiez rh-, wiec ja zadnych przeciwcial niewytwarzalam- bo ona odziedziczyla grupe krwi po mnie i tak sobie teraz mysle jak drugie - bedzie mialo grupe krwi + to powinno to chyba wygladac tak jaby to byla "pierwsza" ciaza- bo ja nie posiadam antycial przeciwko rh+ ....
no nic przy najblizszej wizycie zbadamy krwe mezową...i zobaczymy co powie lekarka- tak czy siak to wszytko zalezy od tego jakie rh odziedziczy Fasola- czy po mnie minus, czy ewentualny plus po swym padre
z checia bym posiedziala w domu ale niestety musze pracować;]
Też tak mówiłam, teraz już tak nie myślę
a ja pomimo tego, że w ciąży jestem to szukam pracy, bo teraz nic mi nie przysługuje nawet macierzyński. Właśnie jutro jade na rozmowe. Może akurat by się udało. To praca w banku także nie jest ciężka. Dla mnie ważne żeby mi dali umowe, choć bym popracowała tylko parę miesięcy i poszła na l4 to i tak się opłaca a dodatkowa kasa zawsze się przyda