reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Dziewczyny u mnie też objawy ustały ;) i też mam wizytę 15 lutego. Mam nadzieję,że już zobaczę serduszko :) Mi najpóźniej termin wychodzi na 10.10.2013 chociaż na 100% nie wiem,bo ostatnią @ miałam 5.12.2012 :D więc miałam bardzo długi cykl ;)

reklama
To ja wam zazdroszczę, że wam tak szybko poszło i od razu sie udalo. My staraliśmy sie od 6 lat...oby teraz wszystko dobrze sie skończyło :-D:-D

Ja tak do końca jeszcze w głowie nie zaszczepiam sobie myśli, że jestem w ciąży - uwierzę, jak usłyszę serduszko. Za dużo tych historii o np. pustym jajeczku itp ... Wolę być ostrożna

nam się udało w 2 cyklu po odstawieniu tabletek także też szybciutko :) musimy być wszystkie dobrej myśli, że będzie dobrze, a na usg wszystkie zobaczymy pięknie bijące maleńkie serduszka :)

anna, to gratulacje, że w końcu się udało!!!

najwazniejsze, zeby dzidziuś był zdrowy :) ja jestem strasznie zaskoczona tą ciążą, ale przecież to dar od losu prawda? i chociaż będzie ciężko, dam sobie radę!
trzymam kciuki za Wasze małe fasolki :)

Ja jestem z tych co myślą pozytywnie. Wtedy wiecej rzeczy sie udaje. Ogólnie jestem osoba szczęśliwą. Mam kochanego męża, z którym dogaduje sie rewelacyjnie. Mam pracę, która sprawia mi satysfakcję a na dodatek teraz w jestem w ciąży :-D coś czuję, że w tym roku będę musiała sobie wymarzyć jakieś nowe marzenie do spełnienia, bo to o czym marzyłam najbardziej na świecie właśnie się spełnia :tak:

dziewczyny wszystko będzie dobrze :) nie myślcie negatywnie!

anna może po porodzie będzie trzeba się szybko postarać o 2-gie dziecko,bo podobno organizm po ciąży działa sprawnie i łatwiej zajść w ciążę :D

ja mam pracę, która mnie nie satysfakcjonuje i męczy więc jak najprędzej pójdę na l4 i zajmę się ze spokojem synkiem i szkołą :)

Witam przyszle mamusie pazdziernikowe! Gratuluje i zycze szczesliwych 9 miesiecy.jestem mama pazdziernikowa 2012 i nie moge uwierzyc ze to tak zlecialo. Z milym rozrzewnieniem was podczytuje i wspominam swoje 2 kreseczki i test bety a potem masa wzruszen i niezapomnianych chwil.a najpiekniejsze cudo spi slodko obok mnie i nie moge sie na nie napatrzec.pozdrawiam! P.s. Pazdziernik to jest super miesiac na urodzenie dziecka.

reklama
Ja dzis czekam na wyniki trzeciej bety o 12 dopiero bedą, ale jestem spokojna :) rano robiłam test i wyszły mi od razu dwie grube kreski:) dzis pewnie umowie sie na pierwsze usg, ale mam dylemat...czy od razu jak najszybciej i liczyć, ze może serduszko juz będzie, czy poczekać tydzień dłużej, żeby mieć pewność? W którym tygodniu widać serduszko?

Do góry