reklama
ale super,że wątek się rozkręca może zrobimy tabelkę? najlepiej nowy temat gdzie jedna osoba do pierwszego postu będzie dziewczyny dopisywać
ja dziś się czuję normalnie, tylko spałam po południu Dziś nic mnie nie boli nic nie mdli,aż mnie to wkurza
Gocha powtórz ze spokojem rano
ja dziś się czuję normalnie, tylko spałam po południu Dziś nic mnie nie boli nic nie mdli,aż mnie to wkurza
Gocha powtórz ze spokojem rano
nula1988
Fanka BB :)
Ja również dołączam do Was mam na imię Ewelina, mam 25 lat i jest to moja pierwsza ciąża bardzo z mężem się cieszymy i nie możemy doczekać porodu a do tego jeszcze tak daaaleko. Termin porodu wypada mi różnie wg różnych kalkulatorów ale najczęściej wypadało mi na 5 październik. Ja póki co objawów nie mam, troszkę więcej mi się chce tylko spać w ciągu dnia, bóle brzucha na razie minęły no i żyłki na piersiach bardzo wyskoczyły. Do lekarza wybieram się dopiero 15 lutego bo też długie są do niego terminy ale przynajmniej powinnam od razu usłyszeć serduszko Pozdrawiam wszystkie październikowe mamy i życzę spokojnych 9-ciu miesięcy
Witaj nula 1988 - to wychodzi nam ten sam termin i do lekarza idziemy tego samego dnia Też liczę na serduszko
nula1988
melania1980 wiesz co ja miałam na początku iść 8 lutego ale idę prywatnie do lekarza i uznałam, że bez sensu jest iść tak wcześnie i się ciut rozczarować i np powtarzać usg za 2 tygodnie dlatego się nie spieszyłam. Fajnie, że jesteśmy na tym samym etapie ciąży
Ja tą wizytę miałam umówiona już od początku stycznia i w sumie jej zamiarem było poznanie kobiety, którą wstępnie wybrałam do prowadzenia ciąży, jeszcze w niej nie będąc W sumie ta ciąża mocno mnie zaskoczyła, bo planowaliśmy zacząć starania "na poważnie" od lutego, a tu proszę
nula1988
ja u mojego lekarza byłam tylko raz ale bardzo byłam zadowolona z wizyty i wiedziałam, że na pewno jak będę w ciąży to on będzie ją prowadził. Niestety choć przyjmuje prywatnie to jest w mojej miejscowości dość znany przez co ma dużo pacjentek i przez to kolejki. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :-)
reklama
lmama
Zaciekawiona BB
melania1980 fajna taka niespodzianka:-)
u nas też szybko poszło, w styczniu odstawiliśmy antykoncepcję i od razu sie udało, a myślałam że przy drugim dziecku będzie troszke ciężej
jeśli chodzi o objawy to u mnie tylko ból podbrzusza i metaliczny posmak w ustach
u nas też szybko poszło, w styczniu odstawiliśmy antykoncepcję i od razu sie udało, a myślałam że przy drugim dziecku będzie troszke ciężej
jeśli chodzi o objawy to u mnie tylko ból podbrzusza i metaliczny posmak w ustach