reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Dziewczyny ogrome gratulacje !!!!!!!!
Spokojnych dziewięciu miesięcy życze i cudownych narodzin październikowych dzieciaczków !!!

Mama październikowa 2007 i 2012 :-)

reklama
Pannamad na pewno wszystko będzie dobrze :) dbaj teraz o siebie i o maluszka. Będziesz pierwsza na liście do porodu :)

Super ze juz tyle pazdziernikowych maluszkow :) ja niestety dzisiaj zasypalam do pracy rano i testu nie powtorzylam, poczekam do jutra ale bardzo sie boje jaki test teraz wyjdzie.

ale super,że wątek się rozkręca :) może zrobimy tabelkę? najlepiej nowy temat gdzie jedna osoba do pierwszego postu będzie dziewczyny dopisywać :)

ja dziś się czuję normalnie, tylko spałam po południu :) Dziś nic mnie nie boli nic nie mdli,aż mnie to wkurza:-D:szok:

Gocha powtórz ze spokojem rano :)

Ja również dołączam do Was :) mam na imię Ewelina, mam 25 lat i jest to moja pierwsza ciąża :) bardzo z mężem się cieszymy i nie możemy doczekać porodu a do tego jeszcze tak daaaleko. Termin porodu wypada mi różnie wg różnych kalkulatorów ale najczęściej wypadało mi na 5 październik. Ja póki co objawów nie mam, troszkę więcej mi się chce tylko spać w ciągu dnia, bóle brzucha na razie minęły no i żyłki na piersiach bardzo wyskoczyły. Do lekarza wybieram się dopiero 15 lutego bo też długie są do niego terminy ale przynajmniej powinnam od razu usłyszeć serduszko :) Pozdrawiam wszystkie październikowe mamy i życzę spokojnych 9-ciu miesięcy :)

melania1980 wiesz co ja miałam na początku iść 8 lutego ale idę prywatnie do lekarza i uznałam, że bez sensu jest iść tak wcześnie i się ciut rozczarować i np powtarzać usg za 2 tygodnie dlatego się nie spieszyłam. Fajnie, że jesteśmy na tym samym etapie ciąży :)

Ja tą wizytę miałam umówiona już od początku stycznia i w sumie jej zamiarem było poznanie kobiety, którą wstępnie wybrałam do prowadzenia ciąży, jeszcze w niej nie będąc ;) W sumie ta ciąża mocno mnie zaskoczyła, bo planowaliśmy zacząć starania "na poważnie" od lutego, a tu proszę ;)

ja u mojego lekarza byłam tylko raz ale bardzo byłam zadowolona z wizyty i wiedziałam, że na pewno jak będę w ciąży to on będzie ją prowadził. Niestety choć przyjmuje prywatnie to jest w mojej miejscowości dość znany przez co ma dużo pacjentek i przez to kolejki. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :-)

reklama
melania1980 fajna taka niespodzianka:-)
u nas też szybko poszło, w styczniu odstawiliśmy antykoncepcję i od razu sie udało, a myślałam że przy drugim dziecku będzie troszke ciężej
jeśli chodzi o objawy to u mnie tylko ból podbrzusza i metaliczny posmak w ustach

Do góry