reklama
Ja tak do końca jeszcze w głowie nie zaszczepiam sobie myśli, że jestem w ciąży - uwierzę, jak usłyszę serduszko. Za dużo tych historii o np. pustym jajeczku itp ... Wolę być ostrożna
Ja jestem z tych co myślą pozytywnie. Wtedy wiecej rzeczy sie udaje. Ogólnie jestem osoba szczęśliwą. Mam kochanego męża, z którym dogaduje sie rewelacyjnie. Mam pracę, która sprawia mi satysfakcję a na dodatek teraz w jestem w ciąży coś czuję, że w tym roku będę musiała sobie wymarzyć jakieś nowe marzenie do spełnienia, bo to o czym marzyłam najbardziej na świecie właśnie się spełnia
dziewczyny wszystko będzie dobrze nie myślcie negatywnie!
anna może po porodzie będzie trzeba się szybko postarać o 2-gie dziecko,bo podobno organizm po ciąży działa sprawnie i łatwiej zajść w ciążę
ja mam pracę, która mnie nie satysfakcjonuje i męczy więc jak najprędzej pójdę na l4 i zajmę się ze spokojem synkiem i szkołą
anna może po porodzie będzie trzeba się szybko postarać o 2-gie dziecko,bo podobno organizm po ciąży działa sprawnie i łatwiej zajść w ciążę
ja mam pracę, która mnie nie satysfakcjonuje i męczy więc jak najprędzej pójdę na l4 i zajmę się ze spokojem synkiem i szkołą
esi
Fanka BB :)
Witam przyszle mamusie pazdziernikowe! Gratuluje i zycze szczesliwych 9 miesiecy.jestem mama pazdziernikowa 2012 i nie moge uwierzyc ze to tak zlecialo. Z milym rozrzewnieniem was podczytuje i wspominam swoje 2 kreseczki i test bety a potem masa wzruszen i niezapomnianych chwil.a najpiekniejsze cudo spi slodko obok mnie i nie moge sie na nie napatrzec.pozdrawiam! P.s. Pazdziernik to jest super miesiac na urodzenie dziecka.
magdabb
Fanka BB :)
POMOC dla malego chlopca, kazdy grosz jest na wage zlota!!! Michał Tryka | Największy błąd, jaki można popełnić, to poddać się.
reklama
Ja dzis czekam na wyniki trzeciej bety o 12 dopiero bedą, ale jestem spokojna rano robiłam test i wyszły mi od razu dwie grube kreski dzis pewnie umowie sie na pierwsze usg, ale mam dylemat...czy od razu jak najszybciej i liczyć, ze może serduszko juz będzie, czy poczekać tydzień dłużej, żeby mieć pewność? W którym tygodniu widać serduszko?