reklama
Agnes_19_09
Fanka BB :)
Dżaga - mam to samo.
Charlene - jak tam? Dałaś radę pospać trochę? Współczuję "przygody". Mój Dawid tak wiszczał raz właściwie, płaczem się zanosił aż się przyduszał i to było po szczepieniu... Aż nie chcę iść na następne (29.01).
Charlene - jak tam? Dałaś radę pospać trochę? Współczuję "przygody". Mój Dawid tak wiszczał raz właściwie, płaczem się zanosił aż się przyduszał i to było po szczepieniu... Aż nie chcę iść na następne (29.01).
Anecia1111
hejka dziewczyny
poczytałam i chciałam popisać ale akurat Anusia się obudziła... wpadnę więc później jak "sprzedam" małą mężowi ;-)
poczytałam i chciałam popisać ale akurat Anusia się obudziła... wpadnę więc później jak "sprzedam" małą mężowi ;-)
Dżaga
Carla pewnie bym szczepiła normalnie żeby nie to że starsza ciagle jakiegoś bakcyla przynosiła.. teraz znów katar i chrype ma.. mam nadzieje ze Olcia sie nie zarazi... A ja nie zaszczepie choć by miała minimalny katar .. jeszcze teraz głośno że dziewczynka po szczepieniu zmarła bo lekarka olała to ze ma kaszel i katar !!
Charlen trzecie dziecko hmm nie ukrywam sama bym miała checi no zobaczymy jak to bedzie ale raczej wątpie. JEszcze jak Olcia będzie takim szatanem jak starsza to na pewno nie
Charlen trzecie dziecko hmm nie ukrywam sama bym miała checi no zobaczymy jak to bedzie ale raczej wątpie. JEszcze jak Olcia będzie takim szatanem jak starsza to na pewno nie
Hej kobitki Moje dziecię od wczoraj prawie ciągle trzyma rączki w buzi- czy to możliwe że zaczynają zęby wychodzić?
Zauważyłam też że bardzo wzmocniły jej się nóżki..wczoraj leżąc na brzuszku nogami zaczęła się odpychać i przekręciłaby się bez problemu gdyby nie ręka która blokowała przewrót;p Więc zastygała w pozycji: pupa w górze lekko na boku , nogi wyprostowane leżące ba boku a reszta płasko na brzuszku..
Zauważyłam też że bardzo wzmocniły jej się nóżki..wczoraj leżąc na brzuszku nogami zaczęła się odpychać i przekręciłaby się bez problemu gdyby nie ręka która blokowała przewrót;p Więc zastygała w pozycji: pupa w górze lekko na boku , nogi wyprostowane leżące ba boku a reszta płasko na brzuszku..
Agnes_19_09
Mój Dawid płacze przy każdym karmieniu i strasznie się ślini. Robert mówi, że to ząbek, bo widać jakieś odkształcenie na dziąsełku. Więc możliwe, że i u Ciebie to samo Drugi dzień u nas to trwa, a już mam dość... A gdzie reszta zębów?
szatsa
Aktywna w BB
Agnes my juz mamy pierwszy zabek. Daniel zaczal sie okropnie slinic juz kolo 7 tyg ale przez ostatnie 2 to byla powodz poprostu. Raczki ciagle w buzi i bardzo marudny byl zwlaszcza w nocy. Od wczoraj jest lepiej. Wszystko wskazuje na to ze to zeby u Dawidka.
Wojniczanka_24
Witajcie :-)
reklama
Wojniczanka_24
Dziewczyny moglibyście mi powiedzieć kiedy małej mam się spodziewać ząbkowania? Urodziła się 27 pazdz. :-) i od tego czasu nawet nie ma jak na forum popisać :-)