reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
Dżaga - mam to samo.

Charlene - jak tam? Dałaś radę pospać trochę? Współczuję "przygody". Mój Dawid tak wiszczał raz właściwie, płaczem się zanosił aż się przyduszał i to było po szczepieniu... Aż nie chcę iść na następne (29.01).

hejka dziewczyny

poczytałam i chciałam popisać ale akurat Anusia się obudziła... wpadnę więc później jak "sprzedam" małą mężowi ;-)

Carla pewnie bym szczepiła normalnie żeby nie to że starsza ciagle jakiegoś bakcyla przynosiła.. teraz znów katar i chrype ma.. mam nadzieje ze Olcia sie nie zarazi... A ja nie zaszczepie choć by miała minimalny katar .. jeszcze teraz głośno że dziewczynka po szczepieniu zmarła bo lekarka olała to ze ma kaszel i katar !!

Charlen trzecie dziecko :p hmm nie ukrywam sama bym miała checi no zobaczymy jak to bedzie ale raczej wątpie. JEszcze jak Olcia będzie takim szatanem jak starsza to na pewno nie :)

Hej kobitki :) Moje dziecię od wczoraj prawie ciągle trzyma rączki w buzi- czy to możliwe że zaczynają zęby wychodzić?
Zauważyłam też że bardzo wzmocniły jej się nóżki..wczoraj leżąc na brzuszku nogami zaczęła się odpychać i przekręciłaby się bez problemu gdyby nie ręka która blokowała przewrót;p Więc zastygała w pozycji: pupa w górze lekko na boku , nogi wyprostowane leżące ba boku:laugh2: a reszta płasko na brzuszku..

Mój Dawid płacze przy każdym karmieniu i strasznie się ślini. Robert mówi, że to ząbek, bo widać jakieś odkształcenie na dziąsełku. Więc możliwe, że i u Ciebie to samo :) Drugi dzień u nas to trwa, a już mam dość... A gdzie reszta zębów? :(

Agnes my juz mamy pierwszy zabek. Daniel zaczal sie okropnie slinic juz kolo 7 tyg ale przez ostatnie 2 to byla powodz poprostu. Raczki ciagle w buzi i bardzo marudny byl zwlaszcza w nocy. Od wczoraj jest lepiej. Wszystko wskazuje na to ze to zeby u Dawidka.

no moja właśnie od jakiegoś czasu bardzo niespokojna przy karmieniu.. płacze, kręci się ..może to właśnie to? no i się tak slini że bez śliniaka miałaby body mokre do pępka:laugh2:

reklama
Do góry