reklama
tosienka88
Fanka BB :)
Agnieszkaala to z braku wapnia - tężyczka :-( I niby takie nic, a jak sobie przypomnę jak w szpitalu mnie sparaliżowało zaraz po operacji to aż ciary mam - mówić nie mogłam, ruszyć się nie mogłam - nikomu tego nie życzę:-( Jak mi nie przejdzie to pierdzielę - w poniedziałek jadę do endo i niech coś kuźwa robi!!! Albo niech mnie na patologię kładą, albo na inny oddział, ale muszą mi dać kroplówkę z wapnem, bo te ich tabletki (w takiej dawce, której normalny człowiek(czyt. nie w ciąży) nie powinien brać, bo można przedawkować) to sobie mogą wsadzić - jak widać moje dziecko też ma ogromne zapotrzebowanie na wapń i ja ciągle jestem na minusie...
Dżaga
rany nie mam sił Was nadrobić choc duzo tego nie ma....
od rana czuje sie fatalnie... o 12 zwymiotowałam sniadaniem ktore jadlam o 8 jest mi non stop niedobrze .. jadlam tylko dwa posiłki i to w sumie nie duze .... pije wode po ktorej tez mi nie dobrze.... zaraz bede młodej robić mleko na kolacje to chyba wypije herbatę .....
w ciągu dnia miałam znów taki tępy ból na dole :/ wstretne uczucie....
w poniedziałek jade na badania mozliwe ze juz ostatnie + paciorkowiec i mam nadzieje ze wytrwam do odbioru wyników 26.09
od rana czuje sie fatalnie... o 12 zwymiotowałam sniadaniem ktore jadlam o 8 jest mi non stop niedobrze .. jadlam tylko dwa posiłki i to w sumie nie duze .... pije wode po ktorej tez mi nie dobrze.... zaraz bede młodej robić mleko na kolacje to chyba wypije herbatę .....
w ciągu dnia miałam znów taki tępy ból na dole :/ wstretne uczucie....
w poniedziałek jade na badania mozliwe ze juz ostatnie + paciorkowiec i mam nadzieje ze wytrwam do odbioru wyników 26.09
J np wizyte mialam 4 wrzesnia za ktora placilam normalnie i za tydzien w srode ide na wizyte plus dodatkowa cytologia wiec zaplace o 50 zl wiecej a potem juz nie - tylko stawic sie do szpitala bo skoro nic sie nie dzieje nie ma potrzeby latania co chwile, nawet ktg nie mialam
Dzaga a dlaczego? nie slyszalam takiego stwierdzenia jakos? ciekawa jestem
Ja juz nocy mam dosc, wstaje po 2 razy i schodze z lozka na czworaka prawie a brzuch mnie tak boli od lezenia na bokach... ;/
Vill pytanie do Ciebie i do tych dziewczyn ktore maja termometry normalne elektroniczne, w ile wasze termometry mierza temperaturke?
Ja juz nocy mam dosc, wstaje po 2 razy i schodze z lozka na czworaka prawie a brzuch mnie tak boli od lezenia na bokach... ;/
Vill pytanie do Ciebie i do tych dziewczyn ktore maja termometry normalne elektroniczne, w ile wasze termometry mierza temperaturke?
reklama
tosienka88
Beata to chyba od lekarza zależy. ja cala ciążę chodziłam na NFZ co 2-3 tygodnie. Na każdej wizycie miałam USG, mam wszystkie badania. Od kwietnia do lipca chodziłam prywatnie - wizyty co 4-5 tygodni. W sierpniu byłam u innego gin skonsultować cc (od razu zrobiła mi ktg) i ona zaznaczyła, żebym przyszła do niej po prostu za 6tygodni po skierowanie, no ale ze później nie spodobało się jej USG to zaprosiła mnie na za 3 tygodnie. Więc wydaje mi się że zależy od podejścia lekarza, ale też przede wszystkim od samej ciąży.