Cześć dziewczyny.
U mnie dziś lepiej, nocka spokojna. Nie wiem czy ta poprzednia noc i wczorajszy dzień nie był spowodowany jakimś zatruciem albo po prostu badaniem ginekologicznym (bo tym razem bolało mnie i było mało przyjemne). Na szczęście nospa forte i dodatkowe 2 magnezy uspokoiły sytuację.
Co do wizyt - ja chodzę na NFZ, ale moja siostra i koleżanka chodziły prywatnie i pod koniec ciąży stawki były niezmienne, czyli co 2 tyg normalnie płaciły.
No właśnie ja też nie wiem jak to tym GBS jest
.Ja miałam robione to badanie wcześniej i wyszedł mi wynik pozytywny. Pognałam zaraz do gina.A ona powiedziała mi,że mam jakąś bakterię,ale ona akurat musi być! I im jej więcej tym lepiej (ja miałam ++/+++). A w karcie ciąży mam wpisany wynik POZYTYWNY. Sama już zgłupiałam. Czytałam gdzieś na forum,że w przypadku wyniku pozytywnego podają podczas ostatniej fazy porodu kroplówkę z antybiotykiem.
Czekam za kurierem.Mam nadzieję,że dziś łóżeczko dojedzie
Rajani ja mam bezdotykowy i taki zwykły-elektroniczny. Ten zwykły bada temperaturę po ok.2 minutach (pika).
aganea to weź mocz z nocy - tak już najbliżej poranka i tyle
novaspace ja też teraz tylko relaks
przynajmniej dopóki starsza w szkole,a młodszy śpi
deli ja też wahałam się non stop co do łóżeczka młodego.No i koniec końców małż postawił na swoim i wybraliśmy to,co na początku.Przed wczoraj zamówiliśmy i pewnie dziś dojdzie.Czekam z niecierpliwością
Carla jajeczka dorodne
Mój synio ostatnio też pięknie pokazał,no ale nie mam fotki :/
tosienka a dostajesz jakieś preparaty z wapniem?Może powinnaś podczas porodu mieć jakąś wapienną kroplówkę?
Dżaga widzę,że wczoraj miałaś takie problemy z jedzeniem jak ja. U mnie to samo-nudności,wszystko co zjadłam stawało w gardle.Na szczęście dziś lepiej.A u ciebie?