reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Hej mamuski ja nadal 2 in 1 :tak:

Nocka wzgledna wstałam tylko raz natomiast ranek masakra dzieciaki wojne od rana zaczeły prowadzic M. nie mógł ich uspokoic co poskutkowało tym ze mnie obudzili wiec jak wstałam jak ryknełam odrazu cisza w domu zapanowała:-D M. zaczoł sie ze mnie śmiac ze ja niczym Hitler dla tych dzieci jestem . Oczywiscie musowo przed chwilą rzygaczka mnie złapała wypiłam tylko inke i odrazu tulenie do muszli sie zaczeło ta moja Zosia zyc mi juz nie daje:(

No i od jutra do poniedziałku wieczorem zostaje sama ze starszakami M. zabiera Niki i jadą do teściowej bo mój ciołek zgubił wczoraj cały portfel ze wszystkimi dokumentami i musi jechac do siebie zgłaszac zagubienie i wyrabiac nowe :angry:.Tym bardziej ze dopiero jak urodzi sie Zosia bedziemy go meldowac w Wawie bo do tej pory była walka o mieszkanie po rodzicach wiec nie mialam żadnej mozliwosci zameldowania go a niestety jego chocby dowód bedzie potrzebny do rejestracji małej i do wszystkich papierów odnośnie becikoweg...

Dobra ide jeszcze troszke sie kimnąc życze wam kochane miłego wekeendu:)

reklama
Persefona jak masz dodatni to dostajesz kroplowke juz na poczatku porodu i przy cc jest tak samo, tez Ci podaja antybiotyk. Tak w skrocie bo dopiero oczy otworzylam. Mam dosc tych nocy, wstaje po 2 razy do wc i ledwo spie na bokach a kazdy bok mnie tak boli moze nie to co bok ale jak wstane to caly brzuch mam obolaly :(

Hej,
u mnie nocka nawet ok. Rano wyprawiłam Ale do przedszkola i poszłam spać dalej ale mama mnie obudziła bo dyskusje intensywne prowadzi przed telefon. Jakby kurde nie mogła w pokoju tylko w kuchnie cholera:|
no nic wstaje bo jestem wściekła więc itak nie zasne.
Powiedzcie mi gdzie to badanie gbs się robi w labolatorium czy w gabinecie gin? Trzeba sie wczesniej umawiac?
Ja do gina chodzilam na początku co 4 tyg,a od 2 wizyt co 3,5tyg,a teraz niewiem jak będzie. Wizyte mam 24.

agnieszka mi robila w gabinecie u siebie a chodze prywatnie, powiedziala tylko wizyte przed ze wymaz bedzie pobierac. Badanie wsadza Ci patyczek i pobiera troche tego sluzu czy cus, a mi mi mowila zeby w dzien badania nie podmywac sie zadnymi mydlami itd tylko czysta woda i to tyle.

Rajani dzięki. Mi gin kazał iść tam gdzie robie wszystkie badania. Ale już dzwoniłam do luxmedu i się umówiłam na wtorek. Ponoć w gabinecie ginekologicznym się ten wymaz robi.
Tosieńka kurcze to niedobrze z tym wapniem. Niedobór może być dla Ciebie groźny. Dziecko zawsze siebie zabierze to czego potrzebuje, a dla Ciebie niewiele zostanie. Idź koniecznie do lekarza. Daj znać co powiedział.

JEjciu dziewczyny ja normalnie aż uwierzyć nie mogę taka wyspana jestem jak nigdy udało mi sie wyspać w nocy tak wygodnie mi było i spałam aż do 11 :O to cud a porównaniu do poprzednich dni gdzie pobudki 5, 6 ,7 rano :)

hej,

z tą cytologią to w sumie się nie pytałam ale odniosłam wrażenie żeby jej nie naruszyć ...

Persefona tak dziś niby lepiej... ale mam zgage ... spać mi się strasznie chce...
byłam z młoda na kontroli dostała jeden syrop wiecej na kaszel aby podawac rano i tak do wtorku na kontroli dopiero wtedy powie czy młoda moze pojsc do przedszkola... miałam wypocząć podczas jak młoda wroci do przedszkola a teraz jak ma urlop i nic nie wypoczne :(

ehh

cześć Dziewczyny

jakoś w tym tygodniu weny brakowała na odpisywanie ale też kilka spraw zwaliło mi się na głowę.... mam nadzieję że będzie dobrze :-)

ciesze się że większość jeszcze w dwupaku co oczywiście bardzo mnie cieszy :-D
novaspace- po twoim suwaczku widzę że ty to już chyba w butach spisz co? trochę ci zazdroszczę bo mi się zaczyna ciągnąć...

ja ostatnio spanikowałam że nie zdążę ze wszystkimi zajęciami w szkole rodzenia i chodzę z dwoma grupami więć 2x w tygodniu a jeszcze dzisiaj na dodatkowa zajęcia z Panią od wiązani chusty... może się nauczę czegoś ciekawego :-)

co do wizyt u lekarza to ja chodzę prywatnie i tak do 32 tc raz w miesiącu, teraz mam wizytę w poniedziałek czyli będzie co 2 tygodnie, potem następna pewnie też za 2 tygodnie a na finiszu to już nie mam pojęcia :-D ale też pewnie wszystko zależy od ciąży i od tego czy wszystko ok

dobra przepraszam że tak ogólnie ale muszę uciekać, życzę Wam wszystkim udanego i spokojnego weekendu :-)

reklama
Do góry