reklama
tosienka88
Fanka BB :)
Takhisis z tego co się domyślam to pewnie ta cisza wynika właśnie z emigracji na fc...;-)
No to szkoda, że uciekły wszystkie dziewczyny z którymi zaczynałyśmy od początku, bo ja akurat nie za bardzo chciałabym tak wszystkim swoje imię i nazwisko udostępniać, więc na fb niekoniecznie
W sumie od pewnego czasu sama mało się udzielam, raczej na podwątkach niż na głównym, bo za dużo innych obowiązków. Nie mam za bardzo czasu na beztroskie siedzenie przed kompem
W sumie od pewnego czasu sama mało się udzielam, raczej na podwątkach niż na głównym, bo za dużo innych obowiązków. Nie mam za bardzo czasu na beztroskie siedzenie przed kompem
Oskaa
Takhisis no właśnie dlatego tak nerwowo zareagowałam, bo stresuje mnie szpital i słyszę właśnie od innych negatywne zasłyszane historyjki albo przeczytane w necie. Twoja opowieść o bratowej i programie polsatowskim też naprawdę dodała mi siły i już wcale się nie boję... Dzięki.
Fajnie, ze Kamieńskiego będzie po remoncie i będą najlepsze warunki.
Ja pytałam dziewczyn, o to który szpital ze względu na możliwość spotkania a nie żeby opisywać historie rodzących a mam kilka rodzących koleżanek na Kamieńskiego czy Brochowie.
I masz rację, lepiej skończmy temat, bo zaraz się niepotrzebnie posprzeczamy :-) Ty wybrałaś Kamieńskiego, Ja Borowską i życzę każdej z Nas szybkich i bezbolesnych porodów.
Fajnie, ze Kamieńskiego będzie po remoncie i będą najlepsze warunki.
Ja pytałam dziewczyn, o to który szpital ze względu na możliwość spotkania a nie żeby opisywać historie rodzących a mam kilka rodzących koleżanek na Kamieńskiego czy Brochowie.
I masz rację, lepiej skończmy temat, bo zaraz się niepotrzebnie posprzeczamy :-) Ty wybrałaś Kamieńskiego, Ja Borowską i życzę każdej z Nas szybkich i bezbolesnych porodów.
Ostatnia edycja:
tosienka88
Tak moje drogie a ja i tu i tu mogłabym iść rodzić - każdy ma swoje za i przeciw i ludzie zawsze będą mówić, więc same ocenimy - ja bardzo się cieszę, że Oskaa i Charlene wybrały Borowską, bo od razu raźniej A co do samej opieki - nikt nigdy nie da gwarancji, że w 100% wszystko będzie po naszej myśli. Ale trzeba myśleć pozytywnie
Oskaa nieee, ja tutaj nie mam zdjec meza w ogole Kurcze, chyba zostalo mi w profilu jakies stare zdjecie mojego eks sprzed lat - musze posprzatac tu troszke
A tak w ogole to jestescie juz spakowane? U mnie jest tylko walizka...pusta...Nawet nie wszystko jeszcze mamy. Lekarka wczoraj mnie nastarszyla ze wiele wskazuje, ze Mloda pojawi sie troszke wczesniej wiec musimy sie chyba wreszcie zebrac.
A tak w ogole to jestescie juz spakowane? U mnie jest tylko walizka...pusta...Nawet nie wszystko jeszcze mamy. Lekarka wczoraj mnie nastarszyla ze wiele wskazuje, ze Mloda pojawi sie troszke wczesniej wiec musimy sie chyba wreszcie zebrac.
reklama
Antiope to dobrze bo w sumie nie za bardzo rozumiem w jakim celu to fb skoro mamy wątek zamknięty Już jakiś czas temu zauważyłam, że stałe bywalczynie wątku umknęły.
charlene ja mam wszystko w kartonach, bo przeprowadzka mnie czeka w październiku niczego nie spakowała, niczego nie prałam, nie prasowałam. W ciągu dwóch najbliższych tygodni planuję się ogarnąć i coś zorganizować, ale luzik..jeszcze jest czas W pierwszej ciąży już 7 miesiącu miałam wszystko zrobione, a teraz jakoś nie spieszy mi się. Nawet jeszcze do położnej nie dzwoniłam, a mam zamiar "wynająć".
charlene ja mam wszystko w kartonach, bo przeprowadzka mnie czeka w październiku niczego nie spakowała, niczego nie prałam, nie prasowałam. W ciągu dwóch najbliższych tygodni planuję się ogarnąć i coś zorganizować, ale luzik..jeszcze jest czas W pierwszej ciąży już 7 miesiącu miałam wszystko zrobione, a teraz jakoś nie spieszy mi się. Nawet jeszcze do położnej nie dzwoniłam, a mam zamiar "wynająć".
Ostatnia edycja: