reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Charlene ja nie jestem spakowana. Jeszcze wszystkiego do szpitala nie mam, muszę kupić: podkłady, te majtki siatkowe i coś tam pewnie jeszcze, od siostry wziąć koszule i szlafrok, bo ma nowe.
Najważniejsze dla mnie, ze już dla małego wszystko poprane :-)

reklama
Jak tak czytam wasze wypowiedzi ze juz poprane macie i popakowane do szpitala to ja jesteem w czarnej dupie ze tak powiem bo jakos nie moge sie wziac za pranie ciuszkow malego i zakupow do szpitalaa. Co do prania to powiedzcie mi czy powinno sie suszyc na dworze? czy lepiej w domu. No i te lissty do szpitala jak patrzalama na necie to sa ogromne i pewnie czesc rzeczy zbedna tylko niby zbedne nie ktore ale by sie przydaly masakra . Dzisiaj z moim mężulkiem bylismy na sesji ciążowej :) jak bede miala zdjecia na pewno sie pochwale ;p

Charlene u mnie kompletnie nic nie gotowe, nawet nie kupione, nie mówiąc już o pakowaniu…

Beata93 nie stresuj się, bo na pewno nie jesteś w większej d… niż ja z przygotowaniami.

Ja tam wolę nie suszyć na polu dziecięcych ciuszków, bo boję się, że jakieś zanieczyszczenia się poprzyczepiają

Takhisis mam nadzieję, że zamknięty na bb jednak odżyje, bo fb nie lubię i korzystam sporadycznie. Ja w swojej naiwności myślałam, że nikt nie pisze na zamkniętym bo nie ma o czym...

Kolejna noc Zombi. Mąż śpi, a ja oczy jak 5 złoty i nie zapowiada się na spanie. Korzystając z okazji szukam łóżeczka i materacyka :-), bo trzeba się będzie lada chwila zaopatrzyć. Pranie synka zrobione i dziś poprasowałam wszystko oprócz pościeli bo to jeszcze zapakowane :p. Suszyłam w domu, bo nie mam siły wynosić suszarki na balkon, ale u mnie szybko schnie więc luz. Torbę zaczęłam pakować i co dzień coś do niej wrzucam :-). Prawie już gotowa.

Antiope szczerze to nam się dobrze pisze na FB i żadna wiadomość nie ucieka.

Beata
masz tak jak ja więc głowa do góry damy rade :-).

Oskaa też nie mam podkładów ani majtek jeszcze :p. Niby podkłady u nas dają, ale z dwa wezmę na wszelki wypadek.

Dobry :)

Ja juz tez nie spie z racji tego iż dzieciaki do szkoły idą na 8 ale nocka w miare dobra wstalam tylko 1 raz przed 5 rano do kibelka a tak to od 22 spałam jak zabita ale sądze ze to z racji tego ze wczoraj powolutku coś porobiłam w domu zaczełam sprzątacsobie rano a skonczyłam pożadki o 16 M. sprzatał łazienke i wc + mył podłogi a ja kurze powycierałam oczywiście po swojemu powolutku dokładnie odkurzyłam i zmieniłam pościel która wcześniej wietrzyła sie 3/4 dnia na balkonie pózniej bratowa mi włosy przyszła farbowac wiec moja Nikola miala zajęcie bo bawiła sie z moim rocznym bratankiem. No i musze wstawic jeszcze 1 pralke grochowych ubranek bo bratowa wczoraj przywiozła wiec po niedzieli prasowanko mnie jeszcze czeka i ta nieszczęsna torba do szpitala odwlekam to pakowanie jak tylko moge bo niby nie spieszno mi ale M. sie juz wścieka ze nic nie spakowane i nie naszykowane w razie godziny "0" . no i jeszcze za tydzien w sobote mam roczek bratanka ( Kajetanka) wiec musze jakiś prezent zamówic nie wiele mi zostalo do wyboru z listy którą wczoraj dostałam wiec wybrałam konia na biegunach tylko jak dla mnie to troche za głupawy pomysł bo Kajus jest za mały ale stwierdził moj brat z bratową ze jak przyjdzie czas to sie bedzie na nim bawił...

coś takiego SENSACJA !!! Śpiewający koń -ŁATEK- DŹWIĘK+RUCH (3524139626) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. dobra ide sniadanko zjeśc bo juz stoi na stole a i przeziembienie mi mija jednak mleko z miodem i czosnkiem jest niezawodne z nosa sie nie juz nie leje tylko teraz walcze z suchą skórą na nosie a wyglądam jak wąż zrzucający welinke:)

czesc dziewczyny ja wpadam na chwilke w sprawie grupy na fb:

a zatem - grupa na fb jest przedłużeniem wątku zamkniętego w związku z powyższym "kryteria przyjęcia " są identyczne jak tam https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernik-2013-f494/regulamin-bez-komentarzy-66129/ - swoje dane możecie spokojnie wysylac do mnie na priv jeśli chcecie dołaczyc- ja przekaze je dziewczynom z naszej grupy na fb- żebyśmy wspólnie podjely decyzje - nie chciałabym zebysmy się zle zrozumialy ale grupe ta fb tworza osoby ktre od początku regulanie pisały na forum- mamy z esoba osobisty kontakt dzielimy się swoimi prywatnymi problemami i sobie ufamy- stad chcialbysmy aby taka atmosfera dalje pozostala- jestemy oczywisocie jaknajabardziej otwarte na innych i kazda kandydaturę rozpatrujemy dokładnie- stad może to czasme potrwać troszeczkę:) dziekuje z góry za wyrozumialas i jednocześnie przepraszam ze wcześniej nie wyjasnilam dokładnie "zasad
"

Hej dziewczynki
Ewelinkowska trzymam kciuki, żeby udało się powstrzymać te skurcze i żebyś wytrzymała jeszcze trochę w dwupaku

nula mam nadzieję, że znajdą powód dla którego Twój synek nie przybiera i szybko mu zaradzą, bez konieczności cc

reklama
cześć

od rana mi się ciśnienie podniosło jak zobaczyłam że wątek na sygnale się świeci...
ewelinkowska- trzymam kciuki żeby skurcze ustąpiły...jeszcze nie czas
nula- mam nadzieje że znajdą przyczynę i nie będzie konieczności cc

deli- witam w klubie z tą nocą zombi, miałam to samo dzisiaj...

co do pakowania- ja też odwlekam pakowanie torby ale widzę że to ogólny tręd:-)

spadam wstawić pranie (pieluchy tetrowe :-)) i odwieźć mamę do dentysty... miłego dnia :-)

Do góry