reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Charlene ja nie jestem spakowana. Jeszcze wszystkiego do szpitala nie mam, muszę kupić: podkłady, te majtki siatkowe i coś tam pewnie jeszcze, od siostry wziąć koszule i szlafrok, bo ma nowe.
Najważniejsze dla mnie, ze już dla małego wszystko poprane :-)

reklama
Jak tak czytam wasze wypowiedzi ze juz poprane macie i popakowane do szpitala to ja jesteem w czarnej dupie ze tak powiem bo jakos nie moge sie wziac za pranie ciuszkow malego i zakupow do szpitalaa. Co do prania to powiedzcie mi czy powinno sie suszyc na dworze? czy lepiej w domu. No i te lissty do szpitala jak patrzalama na necie to sa ogromne i pewnie czesc rzeczy zbedna tylko niby zbedne nie ktore ale by sie przydaly masakra . Dzisiaj z moim mężulkiem bylismy na sesji ciążowej :) jak bede miala zdjecia na pewno sie pochwale ;p

Charlene u mnie kompletnie nic nie gotowe, nawet nie kupione, nie mówiąc już o pakowaniu…

Beata93 nie stresuj się, bo na pewno nie jesteś w większej d… niż ja z przygotowaniami.

Ja tam wolę nie suszyć na polu dziecięcych ciuszków, bo boję się, że jakieś zanieczyszczenia się poprzyczepiają

Takhisis mam nadzieję, że zamknięty na bb jednak odżyje, bo fb nie lubię i korzystam sporadycznie. Ja w swojej naiwności myślałam, że nikt nie pisze na zamkniętym bo nie ma o czym...

Kolejna noc Zombi. Mąż śpi, a ja oczy jak 5 złoty i nie zapowiada się na spanie. Korzystając z okazji szukam łóżeczka i materacyka :-), bo trzeba się będzie lada chwila zaopatrzyć. Pranie synka zrobione i dziś poprasowałam wszystko oprócz pościeli bo to jeszcze zapakowane :p. Suszyłam w domu, bo nie mam siły wynosić suszarki na balkon, ale u mnie szybko schnie więc luz. Torbę zaczęłam pakować i co dzień coś do niej wrzucam :-). Prawie już gotowa.

Antiope szczerze to nam się dobrze pisze na FB i żadna wiadomość nie ucieka.

Beata
masz tak jak ja więc głowa do góry damy rade :-).

Oskaa też nie mam podkładów ani majtek jeszcze :p. Niby podkłady u nas dają, ale z dwa wezmę na wszelki wypadek.

Dobry :)

Ja juz tez nie spie z racji tego iż dzieciaki do szkoły idą na 8 ale nocka w miare dobra wstalam tylko 1 raz przed 5 rano do kibelka a tak to od 22 spałam jak zabita ale sądze ze to z racji tego ze wczoraj powolutku coś porobiłam w domu zaczełam sprzątacsobie rano a skonczyłam pożadki o 16 M. sprzatał łazienke i wc + mył podłogi a ja kurze powycierałam oczywiście po swojemu powolutku dokładnie odkurzyłam i zmieniłam pościel która wcześniej wietrzyła sie 3/4 dnia na balkonie pózniej bratowa mi włosy przyszła farbowac wiec moja Nikola miala zajęcie bo bawiła sie z moim rocznym bratankiem. No i musze wstawic jeszcze 1 pralke grochowych ubranek bo bratowa wczoraj przywiozła wiec po niedzieli prasowanko mnie jeszcze czeka i ta nieszczęsna torba do szpitala odwlekam to pakowanie jak tylko moge bo niby nie spieszno mi ale M. sie juz wścieka ze nic nie spakowane i nie naszykowane w razie godziny "0" . no i jeszcze za tydzien w sobote mam roczek bratanka ( Kajetanka) wiec musze jakiś prezent zamówic nie wiele mi zostalo do wyboru z listy którą wczoraj dostałam wiec wybrałam konia na biegunach tylko jak dla mnie to troche za głupawy pomysł bo Kajus jest za mały ale stwierdził moj brat z bratową ze jak przyjdzie czas to sie bedzie na nim bawił...

coś takiego SENSACJA !!! Śpiewający koń -ŁATEK- DŹWIĘK+RUCH (3524139626) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. dobra ide sniadanko zjeśc bo juz stoi na stole a i przeziembienie mi mija jednak mleko z miodem i czosnkiem jest niezawodne z nosa sie nie juz nie leje tylko teraz walcze z suchą skórą na nosie a wyglądam jak wąż zrzucający welinke:)

czesc dziewczyny ja wpadam na chwilke w sprawie grupy na fb:

a zatem - grupa na fb jest przedłużeniem wątku zamkniętego w związku z powyższym "kryteria przyjęcia " są identyczne jak tam https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernik-2013-f494/regulamin-bez-komentarzy-66129/ - swoje dane możecie spokojnie wysylac do mnie na priv jeśli chcecie dołaczyc- ja przekaze je dziewczynom z naszej grupy na fb- żebyśmy wspólnie podjely decyzje - nie chciałabym zebysmy się zle zrozumialy ale grupe ta fb tworza osoby ktre od początku regulanie pisały na forum- mamy z esoba osobisty kontakt dzielimy się swoimi prywatnymi problemami i sobie ufamy- stad chcialbysmy aby taka atmosfera dalje pozostala- jestemy oczywisocie jaknajabardziej otwarte na innych i kazda kandydaturę rozpatrujemy dokładnie- stad może to czasme potrwać troszeczkę:) dziekuje z góry za wyrozumialas i jednocześnie przepraszam ze wcześniej nie wyjasnilam dokładnie "zasad
"

Hej dziewczynki
Ewelinkowska trzymam kciuki, żeby udało się powstrzymać te skurcze i żebyś wytrzymała jeszcze trochę w dwupaku

nula mam nadzieję, że znajdą powód dla którego Twój synek nie przybiera i szybko mu zaradzą, bez konieczności cc

reklama
cześć

od rana mi się ciśnienie podniosło jak zobaczyłam że wątek na sygnale się świeci...
ewelinkowska- trzymam kciuki żeby skurcze ustąpiły...jeszcze nie czas
nula- mam nadzieje że znajdą przyczynę i nie będzie konieczności cc

deli- witam w klubie z tą nocą zombi, miałam to samo dzisiaj...

co do pakowania- ja też odwlekam pakowanie torby ale widzę że to ogólny tręd:-)

spadam wstawić pranie (pieluchy tetrowe :-)) i odwieźć mamę do dentysty... miłego dnia :-)

Do góry