reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Antiope w takim wypadku ja też jestem naiwna:) ciągle myślałam, że u wszystkich dobrze się układa, więc nikt nic nie pisze. Z tym, że zastanawiało mnie, dlaczego wszystkie stałe bywalczynie pojawiają się bardzo sporadycznie...niektóre wcale.

Ja nawet nie wiedziałam, że wątek gdzieś się przeniósł, mimo że na zamkniętym z Wami byłam. No ale widać nie zasłużyłam:p

ewelinkowska, trzymam kciuku za to aby udało się odwlekać w czasie ten poród.

nula mam nadzieję, że szybko wyjaśni się przyczyna nie przybierania na wadze.

Ostatnia edycja:
reklama
No niestety ja nie przenosze sie na Fb nie mam na to poprostu ani czasu ani ochoty pozatym nigdy go nie mialam i nie zamierzam zakładac bo kolejny portal społecznosciowy to juz nie dla mnie...

Witam wszystkie mamuski....
Rety i zaczeło sie RODZIMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak sobie mysle o Nuli o w mordeczke jaka ta jej dzidzia jest tyci tyci:-) musi byc slodzutki!!!
Zagladam na watek codzinnie i czytam kto tym razem juz urodził. Mi jest naprawde fajnie w tym stanie i jeszcze nie chce rodzic ale jak ktosiek chce;-) to sie z nim dogadam:-)

Piszecie o pakowaniu, praniu... Ja od kilku dni mam walizkę spakowaną, boję się że tak jak poprzednio zacznie się za szybko, więc wolę mieć wszystko przygotowane. Mąż wie gdzie jest lista rzeczy potrzebnych, więc w razie czego będzie wiedział co ma mi dowieźć (sztućce, naczynia).
Ubranka młodego wyprane, suszone na balkonie, leżą sobie wyprasowane w komodzie przykryte tetrą.

Ewelinkowska tzrymam kciuki żeby udało się powstrzymać skutecznie skurcze i żebyś jeszcze troszkę pobyła w ciąży.
Nula z synkiem na pewno będzie wszystko dobrze, gratuluję jeszcze raz :)
Iwona a ja tam marzę żeby już ciąża się skończyła, chcę wrócić do swojej poprzedniej aktywności zyciowej :)

Iwona i to dopiero poczatek wrzesnia jest a maluchy juz sie pachają na ten świat... Choc powiem szczerze ze ja juz tez bym swoja niunie chciala zobaczyc bo jestem bardzo ciekawa jak wyglada:) cos czuje po kościach ze pażdziernik sie nie skonczy a my juz wszystkie rozpakowane bedziemy:)

Carla ja w sumie tez mogłabym sie juz spakowac ale nie chce wywoływac wilka z lasu:) własnie piore ostatnia pralke grochowych ciuszków i napisałam do wszytkich znajomych ze bardzo ich prosze zeby nie zarzucali mnie juz ubrankami po swoich dzieciach bo poprostu nie mam ich gdzie upychac a po drugie juz wiem ze połowy nawet nie załoze bo malutka i tak bedzie szybko rosła wiec jak mogą niech poprostu oddadza komus potrzebującemu i tak sie zastanawiam nad kupnem jeszcze dodatkowej komody bo niestety nie mam gdzie trzymac kosmetyków dla małej a za kazdym razem nie bede przecież latac do łazienki ..

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!

charlene ja zakończyłam pranie, o matko jak mnie bolały plecy! na razie nie mam szafy więc ich nie prasuje, zapakowałam w worki
beata ja suszyłam na zewnątrz bo teraz ładna pogoda a u mnie podwórko jest od takiej strony że nie ma już ulic, cisza i spokój
nula gratulacje ! najważniejsze że z synkiem ok i kolejny maluch jest już na świecie :D:D:D
3mam mocno kciuki za ewelinkowska !!!!!!!

szkoda że wątek zamknięty przeniósł się na FB bo tam nie lubię siedzieć :/

wczoraj zakończyłam wszystkie prania ubranek, kocy, pieluszek i śpiworków, zostały mi pościele i zabawki :)
przeraziłam się ile jest do prasowania, mama się zadeklarowała ale chyba jej pomogę bo mi padnie :>

Przez cały urlop nie spałam dobrze i nie odespałam tego ani razu w dzień ehhh, chyba już do końca ciąży będę się tak męczyć :/
Pozdrawiam i miłego ciepłego dnia !

Ostatnia edycja:
Takhisis[FONT=&quot], Iguana, joanna_84 czyli jest nas trochę, które nie zamierzają pisać na fb. W takim razie może zamknięty na bb jednak nie umrze.[/FONT]..

A ja dzięki Osce mam konkretną listę do szpitala - jeszcze raz dziękuję Ci dobra kobieto - Bozia Ci w DZIECIACH wynagrodzi :-D
Charlene ja jutro będę pakować torbę - do terminu jeszcze daleko, ale jak widzę co się dzieje to aż strach się bać:-) Niby mam mieć cc w 38t.c., więc ok. 15.10., na pewno wcześniej będą mnie chcieli widzieć w szpitalu na badaniach więc tak liczę ok. 11.10. się zamelduję, ale wolę dmuchac na zimne i torbę do samochodu wziąć (nie wiem czy by mnie w pracy może przypadkiem nie złapało, wtedy to braciszek by mnie wiózł, więc torbę wole mieć przy sobie, a co :))

Takhisis musialas gdzies przoczyc kwestie przenosin zamkniętego na fb bo to na zamkniętym taka decyzje podjelysmy z dziewczynami ok miesiąc temu :) i faktycznie lepiej się tam pisze:p ale ja doskonale rozumiem ze niektoryz nie lubia portali spolecznosciowych i to sznauje.

ja satram się tutaj pisać- choć nieukrywam- co za dużo to nei zdorwo- aktywność na bierzaco na fb powoduje ze tutaj się gubie w watkach..a już keidys pislam ze nie lubie pwoierzchownosci...
na watek zamknety zaglądam..ale faktycznie nic się tam niepojawia- czesc jest na bierzaco na fb a pozostale z zmaknietego się nieudzilaja - wiec w was jest nadzieja- żeby być tamw kontakcie:) ja się starałam na bierzaco przekazywać tutaj wsyztkim najważniejsze informacje odnoscie dziewczyn.

mam nadzieje ze się tutaj nikt urazony nie poczul bo nikt nikogo urazic nie chciał.

reklama
Ja na całe szczęście prasowałam na bieżąco, więc uniknęłam góry prasowania. Dziś jeszcze kilka sztuk ubranek do prasowania i pieluszki tetrowe. Muszę jeszcze zabawki uprać.
A teraz idę na spacerek z mężusiem i piesiem :-)

Do góry