reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
Paulinek ja rozumiem wszystko ale cholerka przeciez są kobiety które mialy po 4-5 cc i nic im nie jest przeciez medycyna idzie w góre z dnia na dzien ....

Cześć dziewczynki ! Witam sie po tygodniowej nieobecności. Byłam tydzie na mazurach u dziadków i nie powiem odpoczęłam psychicznie od tego wszystkiego - strasznie ostatnio byłam nieznośna dla P ajj te hotmony i chyba tez lęk przed nowymi sytuacjami i wydarzeniami, ale teraz jest o wiele lepiej. :-)
Jak można się dostać do wątku zamkniętego?
Wiecie co nie moge się już doczekać już bym chciała mieć malucha przy sobie :-)
Oprócz tego u mnie tez kiepsko ze spaniem potrafie o 2 wstac i sie krecic albo czytac juz do rana i nie spac, ale w dzień w pewnym momencie padam i śpie do oporu.
Nastawiłam dzisiaj 2 pralke z dzidziusiowymi rzeczami i biorę się za prasowanie. Buziaki

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny ;-)
dziś byłam na morfologii i moczu, wyniki dopiero na wieczór będę mieć ale mam nadzieje, że wszystko w porządku tak jak do tej pory :happy: zaraz idę poobrywać brzoskwinie, bo już całkiem smakowicie wyglądają, mniam ! :-)
mam nacisk na podbrzusze i dalej ten ból krocza, ale to pewnie dlatego, że wszystko powoli przyszykowuje się do godziny zero :szok:

Persefona właśnie obejrzałam ten reportaż:-( O zgrozo - co to się dzieje!:szok: JA też w sumie mam niedaleko do Gorzowa...
Iguana ja wizytę mam 17.09, czyli dzień po Tobie i w sumie wtedy wyznaczy mi termin przyjęcia do szpitala - kilka dni przed cc, żeby mi wszystkie badania porobić to sobie zapamiętam i będę pytać co i jak Ci powiedzieli...
Choć nie wydaje mi się, że po tylu cc będą ryzykować, żebyś rodziła sn... Zresztą są też np. specjalne pomiary na bliznę po cc, ale u Ciebie to ta wada wzroku powinna przesądzić...

Ostatnia edycja:
tosienka a Ty rodzisz we Wrocławiu?

A u mnie ostatnie pranie ciuszkowe się suszy :-) Teraz piorę pieluchy tetrowe i zostaną mi tylko "zabawki" (dostałam od siostry, po jej dzieciaczkach i chcę odświeżyć). No i potem biorę się za pakowanie toreb do szpitala... :szok:

Oska zgadza się -we Wrocławiu, a Ty? :-)
A co do prania to ja dzisiaj po pracy wstawiłam jedną pralkę i właśnie się suszy, ale dopiero od 16:00 i coś czuję, że na dworze się nie wysuszy :/

tosienka no ja też we Wrocławiu, na Borowskiej. A TY? Dziś znów byłam na porodówce i odebrałam podbitą kartę do porodu rodzinnego.

Pieluchy już się suszą :-) Prasowałyście pieluchy?

Ostatnia edycja:
Oskaa, z ciekawośći...dlaczego akurat Borowska? Bardzo mnie fascynuje fenomen Borowskiej. Uważam, że jest jednak trochę przereklamowana i dlatego z chęcią słucham argumentów rodzących właśnie tam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Oskaa właśnie dlatego pytałam skad Ty jestes, bo my tez z Wroclawia i tez wlasnie wczoraj bylismy na Borowskiej na ostatniej szkole rodzenia. Na ktora godzine bylas, na 17? My na 18 i polozna mowila, ze ta Pani ktora przyjechala karetka wlasnie w 5 minut urodzila od przyjazdu ;) Krzyki krzykami, ale miala szczescie :D

Ja swojej karty jeszcze nie odebralam - len ze mnie ;)

Takhisis pytanie nie do mnie, ale my zdecydowalismy sie na Brochow, bo znajoma lekarka polecala, bo mozna rodzic w dowolnej pozycji, chodzilismy tam do szkoly rodzenia, 2 razy bylam na badaniach, raz przez izbe przyjec - i WSZYSCY na ktorych trafilam byli bardzo mili :) A poza tym mamy blisko - chociaz na Brochow blizej ;)

Do góry