reklama
Aha czyli powiedzmy, że Osa pod nóż idzie 01.10, Rajani 08.10, a ja, z racji tego, że chcą mnie rozpakować jak najszybciej max w 38t.c. termin cc wyznaczyli na 15.10 - czyli Dziewczyny idziemy tydzień po tygodniu :-)
Ojjj, ja dzis jestem lekko spanikowana bo od rana poprostu z lazienki nie wychodze czuje jakby organizm sam mi sie oczyszczal, brzuch boli bardziej niz na okres. W srode wizyta i nie wiem czy czasem Adas sie nie chce pchac na swiat wczesniej
Paulina1984
Zaangażowana w BB
Rajani, też miałam jeden taki dzień. Wystraszyłam się nie na żarty. Pomogła ciepła kąpiel i leżenie na lewym boczku. Następnego dnia już było dobrze. Tobie też tego życzę :*
tosienka88
Fanka BB :)
Rajani Kochana trzymaj się grafiku A tak serio to nic się nie martw - może Paulina ma rację! Miejmy nadzieję, że przez noc się uspokoi wszystko
Swoją drogą ciekawe, która pierwsza będzie )
Ach też mnie to ciekawi. Myślę, że Natka jednak ze swoimi księżniczkami - ale to w zasadzie można było przewidzieć, bo to bliźnięta I tak się ładnie trzymają brzucha od środka. No ale ciekawe kto potem?
Rajani oby się uspokoiło i Adaś posiedział jeszcze w środku - trzymam kciuki!
Beata93
Beatka
CZeść dziewczyny ja już spać nie mogę;/ obudziłam się jak mój wstawał do pracy i tak nie śpię. Dopiero się ogarnełam troche po weekendzie i nie przespanych nocach i znowu dzisiaj to samo, jakoś ciagle nie moge odpocząć, na weekend byłam z mężem na grillu u znajomych bardzo się cieszyłam że w końcu gdzieś idziemy ale po 2 godzinach miałam już dość kość ogonowa mnie bolała jak zwykle jak tylko posiedze na czymś twardszym i w ogole męczylo mnie już towarzystwo, mimo że bardzo lubię moich znajomych. Jeszcze na dodatek chyba się przeziębiłam , wczoraj byłam załatwić sprawy z szkołą bo zachciało mi sie studium robić w poprrzednim roku i jeszcze rok mi został nie wiem jak dam radę skonczyć ale jakoś zobaczymy, a pogoda taka paskudna wczoraj była a to wiało a to padało i nagle ciepło i dzisiaj katar już ;/ i jakaś nie wyraźna jestem, poleguję sobie troche może jeszcze przysne Pozdrowionka dla was dziewczynki
Hej mamuski dzieki za mile słowa
ja tez od 6 juz łaze bo przecież dzieci do szkoły na 8 ida trzeba było poszykowac wszystko na spokojnie no i zrobic śniadanka.
Beata witaj w klubie przeziębionych u mnie to samo z nosa cieknie jak z kranu,kaszel taki ze do wymiotów doprowadza masakra jakaś normalnie ciagle mi zimno leże pod kołdrą i sie trzęse musze sie zapisac do internisty mimo iz temperatury nie mam czuje sie słabo tylko dzieciaki wyjdą śmigam dalej spac
ja tez od 6 juz łaze bo przecież dzieci do szkoły na 8 ida trzeba było poszykowac wszystko na spokojnie no i zrobic śniadanka.
Beata witaj w klubie przeziębionych u mnie to samo z nosa cieknie jak z kranu,kaszel taki ze do wymiotów doprowadza masakra jakaś normalnie ciagle mi zimno leże pod kołdrą i sie trzęse musze sie zapisac do internisty mimo iz temperatury nie mam czuje sie słabo tylko dzieciaki wyjdą śmigam dalej spac
reklama
Iwona Uzar
Fanka BB :)
witam wszystkie szczuplutkie mamuski :-)
Ja dzis wczesnie na nogach bo o 5 dzidzia mnie obudzila. Nie kladlam sie na sile bo przeciez młody do szkoly to stres i tak nie pozwolilby mi zasnac:-) Oliwierek taki szczesliwy obawialam sie ze moze nie bedzie chcial zostac on "mamusiu juz mozesz isc...no idz juz";-)
Wczoraj strasznie bolal mnie brzuch strasznie napiety byl....ale co najdziwniejsze to lezac najbardziej bolal...
Trzymam kciuki za wszystkie mamuski niech trwaja w tym !!! stnie jeszcze z miesiac
Ja dzis wczesnie na nogach bo o 5 dzidzia mnie obudzila. Nie kladlam sie na sile bo przeciez młody do szkoly to stres i tak nie pozwolilby mi zasnac:-) Oliwierek taki szczesliwy obawialam sie ze moze nie bedzie chcial zostac on "mamusiu juz mozesz isc...no idz juz";-)
Wczoraj strasznie bolal mnie brzuch strasznie napiety byl....ale co najdziwniejsze to lezac najbardziej bolal...
Trzymam kciuki za wszystkie mamuski niech trwaja w tym !!! stnie jeszcze z miesiac