reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
Aha czyli powiedzmy, że Osa pod nóż idzie 01.10, Rajani 08.10, a ja, z racji tego, że chcą mnie rozpakować jak najszybciej max w 38t.c. termin cc wyznaczyli na 15.10 - czyli Dziewczyny idziemy tydzień po tygodniu :-)

Ojjj, ja dzis jestem lekko spanikowana bo od rana poprostu z lazienki nie wychodze czuje jakby organizm sam mi sie oczyszczal, brzuch boli bardziej niz na okres. W srode wizyta i nie wiem czy czasem Adas sie nie chce pchac na swiat wczesniej :confused:

Rajani, też miałam jeden taki dzień. Wystraszyłam się nie na żarty. Pomogła ciepła kąpiel i leżenie na lewym boczku. Następnego dnia już było dobrze. Tobie też tego życzę :*

Rajani Kochana trzymaj się grafiku :-D A tak serio to nic się nie martw - może Paulina ma rację! Miejmy nadzieję, że przez noc się uspokoi wszystko

Witajcie.
Jak miło wejść po tak długiej nieobecności na forum i dowiedzieć się, że wszystkie jesteśmy w komplecie. Swoją drogą ciekawe, która pierwsza będzie :))
Buziaki dla was kobitki. :-)

Swoją drogą ciekawe, która pierwsza będzie :))

Ach też mnie to ciekawi. Myślę, że Natka jednak ze swoimi księżniczkami - ale to w zasadzie można było przewidzieć, bo to bliźnięta :) I tak się ładnie trzymają brzucha od środka. No ale ciekawe kto potem? ;)

Rajani oby się uspokoiło i Adaś posiedział jeszcze w środku - trzymam kciuki!

CZeść dziewczyny ja już spać nie mogę;/ obudziłam się jak mój wstawał do pracy i tak nie śpię. Dopiero się ogarnełam troche po weekendzie i nie przespanych nocach i znowu dzisiaj to samo, jakoś ciagle nie moge odpocząć, na weekend byłam z mężem na grillu u znajomych bardzo się cieszyłam że w końcu gdzieś idziemy ale po 2 godzinach miałam już dość kość ogonowa mnie bolała jak zwykle jak tylko posiedze na czymś twardszym i w ogole męczylo mnie już towarzystwo, mimo że bardzo lubię moich znajomych. Jeszcze na dodatek chyba się przeziębiłam , wczoraj byłam załatwić sprawy z szkołą bo zachciało mi sie studium robić w poprrzednim roku i jeszcze rok mi został nie wiem jak dam radę skonczyć ale jakoś zobaczymy, a pogoda taka paskudna wczoraj była a to wiało a to padało i nagle ciepło i dzisiaj katar już ;/ i jakaś nie wyraźna jestem, poleguję sobie troche może jeszcze przysne:) Pozdrowionka dla was dziewczynki :)

Hej mamuski dzieki za mile słowa:)

ja tez od 6 juz łaze bo przecież dzieci do szkoły na 8 ida trzeba było poszykowac wszystko na spokojnie no i zrobic śniadanka.

Beata witaj w klubie przeziębionych u mnie to samo z nosa cieknie jak z kranu,kaszel taki ze do wymiotów doprowadza masakra jakaś normalnie ciagle mi zimno leże pod kołdrą i sie trzęse musze sie zapisac do internisty mimo iz temperatury nie mam czuje sie słabo tylko dzieciaki wyjdą śmigam dalej spac:)

reklama
witam wszystkie szczuplutkie mamuski :-)
Ja dzis wczesnie na nogach bo o 5 dzidzia mnie obudzila. Nie kladlam sie na sile bo przeciez młody do szkoly to stres i tak nie pozwolilby mi zasnac:-) Oliwierek taki szczesliwy obawialam sie ze moze nie bedzie chcial zostac on "mamusiu juz mozesz isc...no idz juz";-)
Wczoraj strasznie bolal mnie brzuch strasznie napiety byl....ale co najdziwniejsze to lezac najbardziej bolal...
Trzymam kciuki za wszystkie mamuski niech trwaja w tym !!! stnie jeszcze z miesiac:tak:

Do góry