reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
Witajcie.
Ja dziś niewyspana,ale nie przez dzidzię,lecz przez najstarszą córeczkę :p Chyba emocje dopadły ją w związku z pierwszym dniem w szkole i po 3.00 wstała i nie mogła zasnąć... :szok:No ale dzisiaj jakiego powera rano dostała :) Szybko zmiotła śniadanko i raz,dwa,trzy się ubrała, bo przecież nie można się spóźnić! :-D
U nas słonecznie, ale bardzo wietrznie. Dobra pogoda na pranko. A uskładało mi się trochę, więc muszę wstawić i powiesić na dworze.
Rajani zaciskaj udka i rozkaż dzieciowi siedzieć jeszcze w brzuszku :p

U nas wyprawka jeszcze nie ukończona,choć już coraz bliżej finiszu ;) Zostało tylko łóżeczko i dla mnie przybory higieniczne do szpitala. No i muszę kupić sobie białe skarpetki (taki wymóg u nas w szpitalu).A swoją drogą przypomniało mi się jak rodziłam Gabi,to jak mi stopy marzły...Masakra...

P.S. Chorowitkom życzę dużo zdrówka :)

Hej dziewczyny!

Rajani 3maj się ! mam nadzieje że Adaś tylko nie daje o sobie zapomnieć i posiedzi jeszcze w brzuszku :)

Widze że samopoczucie ogólnie kiepskie, ja mam 3 dni wolnego, myślałam że się uda łącznie z piątkiem ale nic z tego bo będę sama w pracy, jak na złość koleżanka z pracy ma złamaną stopę, szefowa pod koniec września wyjeżdża i wszystko będzie na mojej głowie... ale i tak od ok. 7 października idę na wolne, choćby się paliło!

biorę się pomału za prania, na razie koszule nocne i koce, potem ciuszki, ponoć pogoda ma się poprawić od jutra, oby !!!

mam nadzieje że wszystkie wytrzymamy w miarę do własnych terminów, 3maj cie się zdrowo ! miłego dnia!

Hej.
Miałam Was wczoraj po południu poczytać, ale miałam net w stylu "pojawiam sie i znikam" :baffled: I tak do wieczora, niestety.
Teraz tylko na szybko na sygnale zerknęłam.
Kciuki za naszą "trójcę" - no niech się doktory nie wygłupiają i dadzą dziewczynom u mamy jeszcze posiedzieć; myślę, że tam im będize lepiej niż w inkubatorze, do któego je wsadzą po rozwiązaniu
novaspace trzymaj sie dzielnie - a do domu Cię wypuścili? Może jednak mała się zlituje i przesunie i ból minie, Oby.
No i dobrze, że u ewelinkowskiej wszystko dobrze - takie wieści cieszą, choć teraz ten wątek pewnie co chwilę będzie się świecił, a potem co chwilę będziemy witać nowego maluszka ;-)

Zaraz zmykam - dziś porządek w szafie musi być ;-) Tylko sobie jeszcze karuzelkę spróbuję wylicytować. A poczytam Was, mam nadzieję, po południu. Więc do później :-) Udanego dnia.

Natka na porodówce ?????!!!!!!!!! czyli już koniec wyczekiwania, na pewno wszystko będzie w porządku i jeszcze dziś zobaczy swoje księżniczki :-D:-D:-D 3mam kciuki !!!!!!!!!!

tak natka już naszykowana do zabiegu - wyruszyła na sale operacyjną kilka minut temu!!! :D kurde mam az gęsią skórkę- zaczęło się dziewczyny........:D teraz po koli będziemy się wypakowywać!!!

die po momo tego, że twoja wiadomość na sygnale była oczywista, że kiedyś ten czas wypakowywania się nadejdzie to i tak jakoś ciarki mnie przeszły :-p

Oj aż się boję jak na mnie najdzie czas niby duzo duzo jeszcze czasu na mnie bo ja dopiero po 20 października ale różnie bywa

reklama
WOW Natka kciuki trzymam i czekam na wieści choć juz jest pewnie po :)))

no ja odprawialm dzieciaki rano do przedszkola a sama poszłam spać :))) ...

wlasnie konczy mi sie gotowac zupa.. umyłam brodzik ulozylam wlosy i półka w kabinie prysznicowej sie urwała :/ myslalam ze zawału dostane jak wszystko spadło :/ wrrrrr
dziś mam zebranie w przedszkolu STRASZNIE mi sie chce tam dziś jechać :p

Do góry