reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Mimo że poprzednia ciąża też była zagrożona to nie miałam takich skurczy...dlatego czuje że raczej tak nie powinno być...więc chyba będę jeszcze bardziej ostrożna..

reklama
Witam prawie z rana....

średnio się wyspałam bo nie moglam usnac a pozniej byle co mnie budziło ....
wstawiłam pranie i ziemniaki (tak znów odsmażać będe pozniej)
mąż pojechał do fryzjera, czekam az wroci i lece po małe zakupy.....

Słonko - lepiej jak byś sie dowiedziałą u lekarza, ale jeśli to wywołuje jakiekolwiek skurcze raczej bym tego unikała... powodzenia :)

wpadam się tylko przywitać :-)

u nas też niemiłosiernie gorąco... ale dziś to już chyba będzie masakra...
ja w tym tygodniu zaliczyłam badania w laboratorium i krzywą cukrową... pani w laboratorium na moje pytanie czy moge dodać cytrynę do tego dziadostwa, powiedziała że najnowsze wytyczne są takie żeby jednak nie dodawać bo kwas zawarty w cytrynie może mieć jakiś tam wpływa na badanie ale nie pamiętam dokładnie o co chodziło... tak wiec wypiłam i powiem szczerze że nawet nie najgorzej się potem czułam, lekki ból głowy i po sprawie :-)
oo właśnie zadzwoniła Pan że jedzie z zamówionymi expeditami EXPEDIT Regał - biały - IKEA wiec będę miała gdzie pakować zosiowe rzeczy :-) a że teraz i szafki i szuflady do expeditów są to u nas najlepsze rozwiązanie bo pasuję idealnie pod skos na poddaszu wieć nie marnujemy miejsca...

przepraszam za monolog ale od środy próbuję was doczytać i średnio mi idzie...

życzę miłego weekendu i uważajcie na siebie w te upały..

Witajcie. U nas pogoda się zmienia. Zaczyna przepadywać miejscami i chmurzy się.
Dziś po raz pierwszy od kilku dni się wyspałam-co za ulga.
Męża operacja udała się. Zaczyna więcej widzieć - pisał,że czyta już duże litery :)
Nie piszcie o bobie, bo ja go uwielbiam, a teraz jeść nie mogę :((((

zabka26 rozumiem cię, bo mam podobnie nastawionego brata. I on ma 34 lata! Ma żonę i nie mają dzieci. A moje dzieciaczki i siostry traktują jak intruzów. Byleby nie nabrudziły i w ogóle się nie ruszały. Dlatego nie lubię do nich jeździć.
slonko12 najlepiej skonsultuj się ze swoim ginekologiem

Co do prania. Ja preferuję proszek DZIDZIUŚ do białego i do kolorów.
dzidz.jpg A jeżeli chodzi o pranie pościeli, ręczniczków, kocyków, to dodaję płyn DZIDZIUŚ, bo on super zmiękcza tkaniny. plyn.jpg

Załączniki

• dzidz.jpg
    dzidz.jpg
    5,7 KB · Wyświetleń: 74
  • plyn.jpg
    plyn.jpg
    2,5 KB · Wyświetleń: 75
Hej dziewczyny
Słonko też uważam, że jeśli coś wywołuje skurcze, to powinnaś tego unikać. A jeśli będziesz mieć dalej wątpliwości to najlepiej zadzwoń do gin.

Persefona bardzo się cieszę, że operacja męża się udała.

Persefona super że operacja udana !!! :))

ja wlasnie szykuje obiadek :)
pozniej maz jedzie z młoda na basen a ja postoje za szyba i popatrze - ale im zazdroszcze :(((

Robiłam dziś dżem z dyni, a że rzadko dosładzam jedzenie i w ogóle rzadko jem słodycze, myślałam że padnę. W tym dżemie czułam, ba do tej pory czuję w ustach glukozę. Identyczny smak jak ten z badań na cukrzycę ciążową. Fuj! Oto jak przestać lubić słodycze. Blee

Persefona, bardzo cieszę się z powodzenia operacji. Teraz będzie już tylko lepiej :tak:

hej..

ja wczoraj tylko na wieczór odpoczełam... w dzien ciagle coś o_O
na wieczór pojechalismy na basen, młoda sie wyszalala nie chciała wychodzić.... a mi smutno było że nie mogłam pojsc z nimi ale wolałam nie ryzykować jakaś infekcja....
dzis maz ma zabrac mloda na placyk gdzieś dalej i wiekszy a ja odpoczne :) tylko w sumie obiad zrobie :)

łóżeczko dla Oliwki umyte i złożone - awantua z młodsza ze to jej łózeczko ale juz sie uspokoiła hihi :)
w nicy niesamowity skwar był.. myslalam ze nie usne :szok:

reklama
Cześć Dziewczyny i maleństwa :-)
Jaki tu spokój od wczoraj. Aż echo słychać. Dżaga, też marzę o basenie, szczególnie teraz, kiedy są takie upały. Mam jedynie nadzieję, że eok 37 tc lekarz cofnie leki i zakazy. Wczoraj u nas była burza, ale dziś znowu patelnia. Słabo czuje sie przy takiej pogodzie i siedzę tylko w domu.

miłej niedzieli :-)

Do góry