Witajcie kobitki
U nas dziś ciepełko.Córa moja wymyśliła grill z piknikiem
Szykowałam sałatkę i ciacho, peklowałam mięsko, a małż niedługo rozpala grilla.
Przed chwilą skończyłam też z teściową rwać i obierać fasolkę szparagową. Już się gotuje
- Co do zapinania pasów - ja robiłam prawko w marcu tego roku i wiem,że rzeczywiście taki przepis jest, ale ja mimo wszystko zapinam, choć często luzuję jak mnie uciska. Paulina1984 i ewelinkowska widzę mają fajny sposób na zapięcie pasów,chyba skorzystam.
- Co do sprawy wypróżnienia podczas porodu - Nie bójcie się o te sprawy, bo przeważnie organizm ludzki sam oczyszcza się przed porodem.Często biegunka jest oznaką przyszego porodu.Mnie zawsze czyściło przed porodem, a jak rodziłam synka,to mialam ogromne parcie na odbyt i myślałam,że coś tam jednak pójdzie,ale to było tylko takie złudzenie.
Dżaga znam ten ból.Też często łamie mnie albo w krzyżu,albo brzuch stawia się jak pochodzę. Wczoraj zdychałam cały dzień,bo bolało mnie spojenie po lewo wraz z kością łonową i nie wiem od czego :/
aniula99 znam ten ból wścibskich ludzi.A co ja mam powiedzieć jak przez pierwsze miesiące pracowałam w lumpku, gdzie górne wieszaki były baaardzo wysoko i często musiałam sięgać klientom daną rzecz....ehhh
zabka u mnie młody zrobił się dziwnie spokojny po teście glukozowym.Trwało to 4 dni.Od wczoraj znowu daje popalić kopniakami
kiiki witaj nowa mamo!
pannacota u mnie sałatki do grilla bywają najróżniejsze i zawsze są pochłonięte
Dziś robiłam nowość: mix sałat+kurczak+ser feta+melon+gruszka+pomidor+ogórek+sos winegrett
Rajani chyba u każdego krucho z kasą. U nas też pochłonęły remonty i jeszcze moja szkoła,którą opłacam do sierpnia.
joanna ja nie stosowałam olejku rycynowego,bo słyszałam,że po pierwsze jest to nieprzyjemne,a po drugie drastyczne dla organizmu-mega przeczyszcza.