Witajcie. U nas pogoda do bani. Pada i pada...spać się chce.
Byłam dziś na teście obciążenia glukozą - miałyście już? Ja uważam,że to najgorsze badanie w ciąży. Bleee
.Do tej pory odbija mi się ten cukier i czuję słodkość w buzi
Jem jak ptaszek, a i tak boję o woreczek :/ Efekt tego taki,że tylko brzuch rośnie,a kilogramy spadają :/
W środę wróciłam ze szpitala. Drugi atak. Na szczęście dali 2 nospy, potrzeymali 2 doby i do domu. Nie chcę już tam wracać
Kamea pij dużo i nie stresuj się.
Paulinek czas szybko leci. Ja modlę się o to,by jak najszybciej zleciał i żebym już nie lądowała w szpitalu-tylko na poród.
deli80 gratuluję prezentu
No a z tym kombinezonem, mam nadzieję że przyślą odpowiedni :/
zabka 26 witaj
Zrób sobie suwaczek, będziemy na bieżąco
Masz termin dzien po mnie
I uważaj na siebie.Wiem co to znaczy oszczędny tryb życia.Z obojgiem maluchów miałam leżenie...Program tv znałam na pamięć :/
die_
perle oby to łożysko nie było wskazaniem do cc. Ja rodziałam 2x naturalnie i też boję się cc. Teraz przez ten woreczek może być różnie...A co do łóżeczka turystycznego - my teraz właśnie na takie stawiamy.Przerobiliśmy 2x drewniane i oba się rozleciały.Czas na zmianę
A chcemy kupić takie czekoladowe ->
MAXX WYPAS Łóżeczko turystyczne, kojec, Wibra (3370313866) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
karoola kminek! Bleeeeeeeeeeeeeeee
Kamcia2810 wcale ci się nie dziwię reakcji. Dziecko + nóż = &%^$!!! Sama podobnie doznałabym szoku.
Aniula,
nula ja z goleniem jakoś daję radę,ale już coraz ciężej. Przy porodzie i tak położna podgoli miejsca intymne.To standard
ewelinkowska dobrze mieć fajnych sąsiadów
joanna_
84 niech twoja koleżanka zgłosi nękanie na policję! Tego nie wolno tolerować!
agnieszkaala ja też nie mogę się wyspać :/ wszędzie mi niewygodnie :/
die ja też słyszałam o jodzie, chociaż w zaleceniach nic jodowanego nie mam.Za to uwielbiam pić ustroniankę z jodem.Jest pychaaaa i wskazana dla kobiet w ciąży.Polecam!
die_
perle mi w pierwszym wypisie ze szpitala napisali,że pacjentka nie wyraziła zgody na operację! Sami nie chcieli operować,bo się bali,a tu takie bzdury!!!
SonySony dobrze,że urodziny się udały,ale trzeba się oszczędzać.Jeszcze nie czas na nasze maleństwa.U nas w październiku ma urodzinki starsza córeczka.
koreczek nie zazdroszczę przeżyć...Co za świat!
bosmanka zazdroszczę wakacji.Bawcie się dobrze
Dżaga faceci to duże dzieci.Oni są bardzo ubodzy w przewidywaniu przyszłości niestety...
nula jak obrona?
Dziękuję za gratulacje. W końcu studia z głowy, bo już mi się nie chce kształcić
Aha. Jak już mówicie o szczęściu...Przypomniało mi się jak jechałam rodzić synka, to po drodze mijałam kominiarza ;-);-)
Co do zgagi - z córą mnie nie męczyła (była łysolkiem), z synkiem - męczyła (miał sporo włosów i nadal ma). Teraz męczy mnie od kilku dni :/ Mi pomagały migdały. Teraz niestety nie mogę ich jeść, bo są na liście zakazanych produktów.