reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Gucha super, że nie krwawisz. Ja sprawdziłam sobie płeć w chińskim kalendarzu płci. Niby głupota ale wielu osobom się sprawdza :) No i u mnie niby chłopak :)

reklama
Gucha super że plamienie ustąpiło !!!

Pannacota u mnie tez kalendarz się nie sprawdził ;] miał być syn wyszła córka :D

Ja się nie obrażę jak się okaże, że dziewczynka będzie :-D Podchodzę do tego z przymrużeniem oka, trochę ciakawa jestem, ale wszystko mi jedno jaka płeć :)
kurczę nie mam badań na cytomegalię, różyczkę, nie mam badania moczu...

Dżaga a gdzie konkretnie? jakiś konkretny lekarz? bo my jesteśmy z tego samego miasta a lekarz z LuxMedu, do którego chodziłam do tej pory uciekł do prywatnego gabinetu...
Gucha, moja druga ciąża była zupełnym przeciwieństwem pierwszej i... mam 2 dziewczyny :)
Pannacota, mi chiński kalendarz wróżył chłopaków i... patrz wyżej :)
die_perle, też nie miałam toxo

na cytomegalię miałam w pierwszej ciąży teraz mi nie dał skierowania, ale dał na różyczke :)

La Mari z Warszawy jesteś? z tego co wiem to mój lekarz przyjmuje w Warszawie w LuxMedzie a tak to ma gabinet w Garwolinie ;] Państwowo chyba nie przyjmuje ...

Widziałam Juniora :-D:-D:-D z pięknie bijącym serduszkiem :-D:-D:-D jaka radość :-)
Maleństwo ma 4.1mm, ale lekarz powiedział żebym się nie martwiła ani wielkością, ani wynikiem bety. Najważniejsze, że serduszko bije i za tydzień kolejne USG, żeby sprawdzić jak rośnie :-) jak będę wieczorem w domu to wkleje zdjecie.

Ostatnia edycja:
Kochane ja juz po wizycie;) wszystko wporzadku i jestem jeszcze w szoku ale ujrzalam dwoje dzieci...dwa serduszka...boje sie jak sobie poradzimy z moim ukochanym;) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze;)

reklama
Do góry